KIŞLIK ŞIK UYGUN FİYATLI KALİTELİ GİYİM BLUZ, TUNİK, HIRKA,ELBİSE

50 liralık ürün alana kargo bedava yeniden farksız ürünlerimi bu fiyata kaçırmayın.

3-4 yaş bücürük marka yelek pantolon takımı sadece yıkandı oğlumun bedenine olmaması nedeni ile giyilmedi Fiyatı: 13 tl
Aldığım fiyatın 3 te biri olan bu şık erkek bebek takımını kaçırmayın.

Koton marka tek düğme ceket 36-38 bedene rahat olur. Fiyatı: 20. TL yeniden farksız.

orjinal converse erkek bebek ayakkabısı 24 numara sadece 2 kez giyildi yeniden farksız... fiyatı: 25 lira...... çocuk conversleri bilen bilir 80 den başlıyor. bu fiyata bu converse kaçmazzzz.

Eklentiler

• converse.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 90

Koton marka koyu lacivert kot pantolon 28 beden sadece 2 kez giydim. 1 kez yıkandı fiyatı: 20 lira....... altığım fiyatın yarısındanda azına koyuyorum evde yer kaplamasın.

Çok şık çok kaliteli yurtdışından aldırdığım blazer ceket öyle hoş kumaşı ve modeli, rengi varki giymeye kesinlikle doyamazsınız 36-38 bedene göre dolabımda en çok bu ceketin olmadığına üzülüyorum. 4-5 kez ancak giyildi. Alan kesinlikle pişman olmaz arka kısmında kemer vardır. Fiyatı: 20.TL

buyrun kaliteli ve sorunsuz kıyafetler burada

Pazarlık yaparız. İndirim mevcuttur.

Çok güzel 3 lü takım elbise beyaz gömlekle çok şık oluyor. ceket, yelek, etek S/M bedene uyar...... yeniden farksız beden değişikliği nedeni ile buda satışta....... Fiyatı: 40 lira......

1-Kahverengi tunik 36-38 beden 1 kez giyildi krem rengi pantolonla çok şık oluyor. fiyatı: 9 lira
2-Pudra rengi elbise 1 kez giyildi. 38 beden fiyatı : 10 lira
3-Yeşil M beden 2-3 kez giyildi karpuz kollu triko kazak Fiyatı: 8 Lira

hanımlar sorunsuz kıyafetlere buyrun

Siyah saten şık etek 36-38 beden giyenlere uygun fiyatı : 10 lira 1 kez giyildi malesef buda olmayanlardan .

Sorun yaşamayacağınızın garantisini veriyorum mutlaka kıyafetlerim yeniden farksız satma sebebim bedeni küçük olması sadece

38-40 bedene uygun kaliteli yelek inci şeklinde büyük düğmeli fiyatı 20 lira

Sorunsuz ve uygun fiyatlı kıyafetlererime buyrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…