KIŞLIK ŞIK UYGUN FİYATLI KALİTELİ GİYİM BLUZ, TUNİK, HIRKA,ELBİSE

Mango S beden yelek fiyatı 25 lira

20141114_221254_resized.jpg
20141114_221309_resized.jpg

50 liralık ürün alana kargo bedava yeniden farksız ürünlerimi bu fiyata kaçırmayın.

$Image1.jpg
3-4 yaş bücürük marka yelek pantolon takımı sadece yıkandı oğlumun bedenine olmaması nedeni ile giyilmedi Fiyatı: 13 tl
Aldığım fiyatın 3 te biri olan bu şık erkek bebek takımını kaçırmayın.

$Image____CEKET.jpg
$Image1_CEKET.jpg

Koton marka tek düğme ceket 36-38 bedene rahat olur. Fiyatı: 20. TL yeniden farksız.

orjinal converse erkek bebek ayakkabısı 24 numara sadece 2 kez giyildi yeniden farksız... fiyatı: 25 lira...... çocuk conversleri bilen bilir 80 den başlıyor. bu fiyata bu converse kaçmazzzz.

Eklentiler

• converse.jpg
    converse.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 90
$Image3..jpg
$Image1.jpg

Koton marka koyu lacivert kot pantolon 28 beden sadece 2 kez giydim. 1 kez yıkandı fiyatı: 20 lira....... altığım fiyatın yarısındanda azına koyuyorum evde yer kaplamasın.

$Image9.jpg
$Image8.jpg

Çok şık çok kaliteli yurtdışından aldırdığım blazer ceket öyle hoş kumaşı ve modeli, rengi varki giymeye kesinlikle doyamazsınız 36-38 bedene göre dolabımda en çok bu ceketin olmadığına üzülüyorum. 4-5 kez ancak giyildi. Alan kesinlikle pişman olmaz arka kısmında kemer vardır. Fiyatı: 20.TL

buyrun kaliteli ve sorunsuz kıyafetler burada

$Image1.jpg
$Image3.jpg
$Image2.jpg
Çok güzel 3 lü takım elbise beyaz gömlekle çok şık oluyor. ceket, yelek, etek S/M bedene uyar...... yeniden farksız beden değişikliği nedeni ile buda satışta....... Fiyatı: 40 lira......

Image3.jpg
Image2.jpg
Image1.jpg

1-Kahverengi tunik 36-38 beden 1 kez giyildi krem rengi pantolonla çok şık oluyor. fiyatı: 9 lira
2-Pudra rengi elbise 1 kez giyildi. 38 beden fiyatı : 10 lira
3-Yeşil M beden 2-3 kez giyildi karpuz kollu triko kazak Fiyatı: 8 Lira

Siyah saten şık etek 36-38 beden giyenlere uygun fiyatı : 10 lira 1 kez giyildi malesef buda olmayanlardan .

20141127_215605_resized.jpg
20141127_215639_resized.jpg

Sorun yaşamayacağınızın garantisini veriyorum mutlaka kıyafetlerim yeniden farksız satma sebebim bedeni küçük olması sadece

Image SİYAH BEYAZ YELEK.jpg

38-40 bedene uygun kaliteli yelek inci şeklinde büyük düğmeli fiyatı 20 lira

Sorunsuz ve uygun fiyatlı kıyafetlererime buyrun.

Back