kışlık parfüm önerisi

tugibu

pamuk prenses :))
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
599
5
96
İstanbul
kızlar kışlık kullandığınız parfümler neler?

ben chopard casmir kullanıyorum mesela vanilya kokusu başka ne parfümler önerirsiniz??bayanssulusmile

,lolita lempicka ve versace crystal noir var bende takasa koydum onları bayanssulusmile ama wish ve poison kullanmadım hiç CADIARZU bi deniyim onlarıda kaydirigubbakcemile2

hypnotic poison ı mutlaka dene, opuyorumnanaktan

armani code,burberry london, miss dior cherie de çok güzel kokular bayanssulusmile

wish
casmir
ck ephoria
hot couture
for away

vazgeçilmez kış kokularımdan ilk aklıma gelenler..alkisalkisalkis

burberry london ve hot coturuda denemedim..boshayallersmile ama ck eurupa bende çok kalıcı olmadı yaa:sinifsinif:

değişik bişeyler arıyorum ama bulamıyorum sürekli parfüm değiştiriyorum mafoldumben

cnm bende senin gibiyim :)

anlıyorum seni, sadece hypnotic poisondan vazgeçemem diyorum bi dene onu

kızlar bu hıpnotıc poıson un yeni bir parfümü çıkmış yaa Hypnotic Poison Eau Sensuelle monica belluci yapmış tanıtımını vanilya ağarlıktaymış boshayallersmile çok merak ettim onu sipariş vericem eylül ayında çıkmışş boshayallersmile tr gelmesi yazı bulur heraldee eyvahedigeldismile

ispanyadan aile dostumuz geliyor 2 haftaya kadar söyledim bakalım alıcak free shoptan inşallah bulabilir.. eyvahedigeldismile gelince haber veririm bayanssulusmile

d&p deki hypnotic poison için ne düşünüyorsunuz? Ben aldım ama çok boğuk bir koku, orjinalini bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum

kış kokusu olarak escada collection, escada magnetism, escada sexy graffit, avon for away, hot couter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…