Bebek Beslenmesi Kıslar yine yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
54
0
86
Isparta
oğlum uyurken ağlıyo inildiyo hep yaa neden olabilir acaba
emerken de karnından gurul gurul su sesi geliyo
bide devamlı ıkınıyo ama kabız falan diil ne yapacağım ben yaa?

canım aynı şey eltimin başına gelmişti uyurken inliyodu bebek pipisinde bitiklik varmış 1 aylıkken sünnet ettirdi öyle geçti hiç baktırdınmı pipisine ondan olabilir karnındaki guruldama gazdan olur demişti benim doktor

karnındaki gurultu gazdan olur inlemesi nedendir bilemiyorum ama onun sebebide gaz olabilir

allah bağışlasın bebeğini..
gaz sorunu olabilir.ayak tabanlarına ve karnına saat yönünde elma yağı ile masaj yapabilirsin.onun dışında gaz giderici damlalar ve bebekler için olan çaylardan çok az verebilirsin.tabi dr a danışarak.

bebeğinde kesinlikle gaz sorunu var. 2 gün önce benim bebeğimdede aynı şeyler vardı. o sesler içinde gaz biriktiğinin göstergesi..zingo denilen gaz çıkarıcı ilaç aldım.bitkisel yağ oluyor içinde.. bide her emzirmede sonra mutlaka gazını çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…