• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kıslar hellpppp !!!

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
296
Bolu
bu konuyu üzülerek açıyorum :çok üzgünüm: saçlarım reesimlerimdede gördüğünüz gibi bakır tamam siyahtan açtırdım saçlar yandı uzun saçlar kısacık kaldı falan ama ben artık saçlarımla uğraşmak istemiyorum ve kendi saç rengim küllü kumraldı çok koyu değil ama açıkda diil güzel bi renkti ben o rengi geri istiyorum biliyorum bu boya saçım uzayıp giene kadar kalcıak ama saçımın rengine yakın bi renge boyayıp yada kuaförde boyatım öle kalsın istiyorum ...:teselli: bana yarıdm edin kıslar bi koyu kumral boya var lorealde ona boyarsam çokmu koyu olur acaba :( nasıl açık kumral olcam ben altta bu bakır renk varken :1shok: :1shok: :delphin: ahhhh kafamaa ediiimmm :mymeka:

kumral değilde küllü kumral kullansan daha iyi olur saçındaki bakırlığı azaltır...

kıslar helpppp mi?

kız kıs mıdır?
helpp kelimesini türkçe karşılığı olan yardımı bulamadığınız için mi kullandınız?

Saç konusuna gelince yanan saçlara bir kez daha boya yapmanız saçlarınıza nasıl derler Amerika da ''Bye bye'' demekten başka bişey olmaz.. Umarım anlatabilmişimdir..

kıslar helpppp mi?

kız kıs mıdır?
helpp kelimesini türkçe karşılığı olan yardımı bulamadığınız için mi kullandınız?

Saç konusuna gelince yanan saçlara bir kez daha boya yapmanız saçlarınıza nasıl derler Amerika da ''Bye bye'' demekten başka bişey olmaz.. Umarım anlatabilmişimdir..

alkisalkisalkis:roflol: süper anlatmıssınız hemde

Back