Kıslar Hangi Hastaneyi Tavsiye edersiniz?

B

begila

Ziyaretçi
Merhaba kıslar

Bende 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim.:teytey: Fakat hangi hastaneye gitsem bilmiyorum. Mecidiyeköy de oturuyorum yakın bir yerler olsun diye dusunuyorum.

Varmı bana tavsiyeleriniz:uhm:

sevgilerrrr:1hug:

hayırlı olsun arkadasım..bilsem kesin tavsiyede bulunurdum....

bnde ist da değilim ama tbr etmek için yazdım...
tbrlerrrr

canım bebeğin için hayırlı olsun ben ist.oturuyorum ama mecidiyeköy tarafınında bir yer öneremem ama ben bağcılarda oturuyorum benim doktorumda büyükçekmecede yani yakın olması değilde senın güvene bileceğin biri olması daha iyi olmazmı canım....

canım bebeğin için hayırlı olsun ben ist.oturuyorum ama mecidiyeköy tarafınında bir yer öneremem ama ben bağcılarda oturuyorum benim doktorumda büyükçekmecede yani yakın olması değilde senın güvene bileceğin biri olması daha iyi olmazmı canım....

Canım dogru söyluyorsun biliyorum ama yakın olsa daha rahat edecegim her an doktorumu yanı basımda hissetmek önemli benim için.
Birde bana tavsiye edilen hazneder da hospitalium diye bir hastane varmıs ve doktoru cok iyiymiş Bilen varmı acaba orayı .
Tavsiye edermisiniz

tebrık ederım.
bende aynı dertten muzdarıpım. yıllardır ıyı bır doktor ve hastane bulamadım.

kadıkoy acıbadem dogum konusunda ıyı gıbıler. daha cok normal doguma tesvık edıyorlar.ama bıraz fıyatları yuksek.

pendık sıfayı nasıl bılırsınız:)

tebrık ederım.
bende aynı dertten muzdarıpım. yıllardır ıyı bır doktor ve hastane bulamadım.

kadıkoy acıbadem dogum konusunda ıyı gıbıler. daha cok normal doguma tesvık edıyorlar.ama bıraz fıyatları yuksek.

pendık sıfayı nasıl bılırsınız:)

Selam canım anladığım kadarıyla Pendik Şifa'ya gidiyorsun. Ben de öyle doktorum Soner Bey. Senin doktorum kim? Sanırım iyi mi kötü mü doğumda anlayacağız :)

Selam canım anladığım kadarıyla Pendik Şifa'ya gidiyorsun. Ben de öyle doktorum Soner Bey. Senin doktorum kim? Sanırım iyi mi kötü mü doğumda anlayacağız :)

merhabalar
ben aslında henuz baslamadım ama yakında gıdıcem.
soner beyı bılıyorum bana baska bır doktor tavsıye etmıstı.
once sıfadakı burcak hanımı yada soner beyı.
bende kararsızım. dogumla ılgılı ıyı bır doktor arıyorum.

kadıköy acıbadem kesinlikle tavsiye ediyorum ama sana uzak canım

Merhaba kıslar

Bende 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim.:teytey: Fakat hangi hastaneye gitsem bilmiyorum. Mecidiyeköy de oturuyorum yakın bir yerler olsun diye dusunuyorum.

Varmı bana tavsiyeleriniz:uhm:

sevgilerrrr:1hug:

merhaba yakınına uzağına hiç bakma derim ben. zaten toplam 10-15 kere gidiyorsun.. ben yakın olsun diye evimin dibindekine gittim 38. haftamda doktor değiştirmek zorunda kalıyorum. önemli olan iyi doktor olsun, güvenini kazansın. uzak olsa da olur.

cok ıyı bence fıyat tsk ederım canım

bence de çok iyi. 2. sınıf hastane gibi ama 3. sınıf parası alıyorlar. bende orda doğum yapacağım bir aksilik olmazsa, deneyimlerimi yazarım size:)

ben g.osmanpaşadaki bilge hastanesine gidiyorum her kontrolleri dörtboyutlu ultrasonla yapıyorlar.baya ilgililer ve fiyatlarıda çok uygun.doğumuda orada yapacağım kısmetse.

Kızlar Cennet ve silivri arası iyi bi hastane bilen var mı?

cnm hayırlı olsun
ben de mecidiyeköyde oturuyorum
kadıoğlu hastanesine gidiyorum Hacer Hnm. a
çok tatlı bir kadın bir dene istersen
hem ssk felan da geçiyor

X