- Konu Sahibi bynkutluay
-
büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışsın doğum sonrsı sık rastlanan bir durum iyi bir doktora git ve ayrıntılı muayene ol doğumdan bir ay sonra kontrole gitmen gerekiyor zaten
çok ssaol canım iyiki konu açmışım kontrol olduğunu bilmiyordum çok saolunmikrop kapmışsın canım kokulu akıntı ve akıntının renginin kahveye yakın olması bunu gösteriyor.arkadaşın da dediği gibi zaten doktor kontrolünün olması gerekiyor git bunu da söylersin.geçmiş olsun.
canım evet bendede oldu hatta arada yine oluyor ilaç kokusu geliyor idrar yaparkenBende de garip bir koku vardi hemen dogumun ardindan hem de, sanki ilac kokusu gibiydi. Doktorum daha hastanede kanama kontrolu icin geldiginde farkedip, bana enfeksiyon olmasin diye vajinal dus vermisti, batticon gibi bir siviyi en buyuk boy siringayla uygulayip (disaridan, kesinlikle iceriye gonderilmeyecek) her tuvalette kendimi yikiyordum. Buyuk ihtimalle sana da oyle birsey verecek.
ben de 40ıma kadar cok fena ter kokuyordum.doktorum normal dedı.atesın 39a cıkar terlersın cok dedı.vajınamı her wc sonrası temızlendıkten sonra batıcon ıle sılıyordum.enfeksıyon olmadım ama terım fenaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?