• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıslar bu ne yaa

bynkutluay

YaHalıkYaBariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
11.950
7
206
Ankara
slm kızlar 29 gün önce normal doğumla yavrumu kucağıma aldımm
ama bende ilk günden beri bitmeyen iğrenç bi koku var acaba iltihap falan mı
kahve köpüğü renginde bi akıntı var sürekli ve çok pis kokuyor sizdede oldumu lütfen yardım ne yapmalıyım temizliğimede çok dikkat ediyorum ama malesef akıntı oldukça kokuyu hjissediyorum

büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışsın doğum sonrsı sık rastlanan bir durum iyi bir doktora git ve ayrıntılı muayene ol doğumdan bir ay sonra kontrole gitmen gerekiyor zaten

mikrop kapmışsın canım kokulu akıntı ve akıntının renginin kahveye yakın olması bunu gösteriyor.arkadaşın da dediği gibi zaten doktor kontrolünün olması gerekiyor git bunu da söylersin.geçmiş olsun.

Bende de garip bir koku vardi hemen dogumun ardindan hem de, sanki ilac kokusu gibiydi. Doktorum daha hastanede kanama kontrolu icin geldiginde farkedip, bana enfeksiyon olmasin diye vajinal dus vermisti, batticon gibi bir siviyi en buyuk boy siringayla uygulayip (disaridan, kesinlikle iceriye gonderilmeyecek) her tuvalette kendimi yikiyordum. Buyuk ihtimalle sana da oyle birsey verecek.

ben de 40ıma kadar cok fena ter kokuyordum.doktorum normal dedı.atesın 39a cıkar terlersın cok dedı.vajınamı her wc sonrası temızlendıkten sonra batıcon ıle sılıyordum.enfeksıyon olmadım ama terım fenaydı

mikrop kapmışsın canım kokulu akıntı ve akıntının renginin kahveye yakın olması bunu gösteriyor.arkadaşın da dediği gibi zaten doktor kontrolünün olması gerekiyor git bunu da söylersin.geçmiş olsun.
çok ssaol canım iyiki konu açmışım kontrol olduğunu bilmiyordum çok saolun
Bende de garip bir koku vardi hemen dogumun ardindan hem de, sanki ilac kokusu gibiydi. Doktorum daha hastanede kanama kontrolu icin geldiginde farkedip, bana enfeksiyon olmasin diye vajinal dus vermisti, batticon gibi bir siviyi en buyuk boy siringayla uygulayip (disaridan, kesinlikle iceriye gonderilmeyecek) her tuvalette kendimi yikiyordum. Buyuk ihtimalle sana da oyle birsey verecek.
canım evet bendede oldu hatta arada yine oluyor ilaç kokusu geliyor idrar yaparken
bende batikon falan kulandım ama işte malesef kapmışım
çok saol canım sasnada geçmişi olsun
ben de 40ıma kadar cok fena ter kokuyordum.doktorum normal dedı.atesın 39a cıkar terlersın cok dedı.vajınamı her wc sonrası temızlendıkten sonra batıcon ıle sılıyordum.enfeksıyon olmadım ama terım fenaydı

ya canım bendede herşey olmuş walla ter kokusuda var bende aşırı bi şekilde acaypip terliyorum
geçmiş olsun canım

bir tanıdığımda çok kötü koku vardı odada durulnuyordu resmen ısrarlarımla doktora gitti doğumda gazlı bez unutulmuş ve çürümeye başlamıştı operasyonla çıkarıldı..bir an önce doktotra gidin..

Back