Saç Rengi ve Saç Boyama kışkırtıcı kahveden bal köpüğüne..

purplecamomile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
37
0
11
İstanbul
Arkadaşlar röfleli saclarımı açık kahverengiye boyamıştım. Daha sonra üstüne kışkırtıcı kahve yaptım ama saclarım kızılımsı bir hal aldı. Saçlarımda dökülme olduğu icin koyu renk yapıp biraz dinlensin istedim. Ama inanın aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmiyorum. Sizce bal köpügüne dönsem nasıl bir sonuç çıkar ortaya? ya da daha açık bir renk düşünsem ne önerirsiniz? Buğday tenliyim bu arada.

Saçının şuanki renginin fotosunu koysan daha iyi yorum yapılabilir belki, bal köpüğü kutuda görünüşü olarak çok güzel bir renk bence de, saçındaki kahve boya iyice aksın diye bekleyip, yani 1-2 ay kadar sonra 8.li numaralardan birine boyamanı tavsiye ederim, 8.65 kahve köpüğünü dene derim.

aynı dert bende de var röfle saçımın üstüne koyu kahve boyadım üstne çikolata kahve boyadım şimdi saçımda kızıllıklar var ve çok döküldü saçlarım.bende aynada kendimi hiç beğenemiyorum ve bende bal köpüğü karamel gibi bi renk istiyorum evde yapmak çok zor en iyisi kuaförde açtırıp üzerine bal köpüğü boyatmak...

haklısın hemen boyamak saçıma iyi gelmeyecektir zaten artık bi süre böyle gidecek. Kendim boyamayacagım kuaföre gidecegim. Gerçi bu saçlarımıda kuaförde boyattım. Kızlar ders oldu bana sizinde aklınızda olsun. Bilmediğim bi kuaföre gittim. Yeni taşındım ve saçlarımın dipleri gelmişti. Bende gözümü karartıp gittim mahalledeki kuaföre. Kuaför ben saç rengine karar verir vermez çırağını dısarı gönderdi daha sonra çırak elınde bi poşetle içeri girdi daha sonra boyayı hazırlayıp saclarımı boyamaya başladılar. Ben o an hiçbir şey farketmedim açıkcası. Daha sonra saçlar yıkama işlemine girdi. Herneyse ben çıktım kuaförden eve geldim ama hani şaç boyandıktan sonra bir koku olur ya o koku kolestonun kokusuydu :) yani günahını almakda istemem çok uzun yıllar kolestn kullanan ve sacını kuafördede boyatan biri olarak o kokuyu her yerde tanıyorum. Diyeceğim o ki siz siz olun bilmediğiniz yere gitmeyin ben eskı kuaföre devam edecegim ne kadar uzak olursa olsun!!

xesinx yarın güneşte fotoyu çekip koyacağım cnm. tşk

miss_teacher bende senin gibi bal köpüğü ya da caramel istiyorum ama saç açma işleminde yıpranma payı çok olucaktır. Benim bu aralar çok problemli mecbur 2 ay kadar bekleyeceğim. ama insanın saç rengi istediği gibi olmayınca nasıl kötü bir duygudur o :=) aynaya bakmakda istemiyor.

arkadşlar bende sarı röfleli saçlarımı karamele boyadım ama altlar sarı olduğu için çok çabuk aktı 2.boyamı karamel ile bal köpüğünü karıştırdım daha açık oldu en sonundada koyu altın sarısı ile dore bakırı karıştırdım :)) saça hiç zarar vermeden 4-6 tona kadar açan bi yöntem söledi kuaförüm bn denemedim perma ilacının suyundan 2 şişe al sür saçlarına dedi altlar röfleli yanmazmı dedim hiçbişi olmaz dedi ama dediğim gibi ben denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…