Öncelikle bu yoruma binde bir milyon katılıyorum.
Onun dışında başlarda bende sizin gibiydim,evli değilim gerçi.Erkek arkadaşım için yaklaşımım bu yöndeydi.Sonra sonra gördümki benim güzel yönünü gördüğüm adamların aslında hiç benim kaldıramicağım yönde kötü huylarıda var.Bu yüzden kendime önceliklerimi belirledim.Ben gelecekteki eşimden hayatımdaki erkekten ne bekliyorum herşeyden önce? Olmazsa olmazım nedir? Sıraladım.Kesinlikle beni HERKESE karşı korumalı.Bir kişiye beni ezdirdiği an,ne aşk kalır ne evlilik.Belki resmiyette devam eder ama benim için mutlaka biter.E baktım bu sevgilimde sonsuz düzeyde var.Daha şimdiden bana kendisinin kızdığı konularda bile asla kimseye laf ettirmez ve hatta insanlar artık bunu bildiği için zaten cesarette edemiyorlar. (Akrabarıyla filan tanıştım o açıdan) Açık açıkta söyler kimse Gözdeye laf edemez hele karım olunca başkasından bile bişey duymicam diye... Bu artıyı koydum kenara. Ek olarak beni sırtlanması lazım.Biraz çocuk ruhluyum o yüzden sorumsuzum.E bakıyorum benimki ilaç içiyosam saatini hatırlatır,sabah erken kalkıcaksam alarmdan önce uyanamazsa diye kendi telefonları kırar.Her işime koşturur.Benim yapmam gereken işlerdede benimle gelir.İlişkim boyunca (4 yıldır) sadece 3 kere filan toplu taşıma aracı kullanmışımdır.Yorulmıyım bunalmıyım diye gidiceğim yere götürür dönüceğimde gelir alır. Bu artıları bi yana koydum.Eksiler yokmu? Dünya kadar.Aynı evin içindeysek suyunu bile benden ister,zaten çok çabuk sinirlenir.Dediğim dediktir.Zor bi insandır bu anlamda idaresi güçtür.Ama benim olmazsa olmazlarım başkadır ve o bunlara sahip.Demekki o benim için doğru adam.Çünkü zaten bütün istediğimiz kriterlerin bi insanda toplanmış olması MÜMKÜN DEĞİL.Mutlaka bi eksiği hatta eksikleri zorlukları vardır.Ama senin istediğin huyları varmıdır? İşte biz,sevgililerimizi ve eşlerimizi kendi önceliklerimize göre seçiyoruz.Mantıksız şekilde seviyorum napayımcılar HARİÇ.O yüzden sizde benim gibi yapın ve öncelikleri belirleyin,ve eşinizi neden sevdiğinizi hatırlayın.Emin olun bu duygunuz tamamen geçicek.Çünkü benim bu şekilde geçti :)))) Uzun yazdım ama açıklayıcı olması için örneklendirerek anlattım,umarım yardımcı olabilmişimdir