• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanıyorum...

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
kıskanıyorum...:1no2:Çok üzgünüm çoook
önce karım ve çocuklarım diyerek eşini el üstünde tutan kimseye laf söyletmeyen kocası zemuszemusolanları,kocasının ailesi tarfından sevilip her fırsatta mutlu edilmeye çalışılan gelinleri,annesibabasısenağlama anneannesi dedesi,akrabaları hayatta olup sadece üzüntülerini değil sevinç ve mutluluklarınıda her fırsatta paylaşbilenleri,hasta oldukalrında önüne sımsıcak el yapımı çorba getirilenleri,başı sıkışınca anneleri yardıma koşanları,bebeklerine annasinin baktığı kadınları,kendi işi olup istediği gibi hayatlarını yasakkelimeyönetebilenleri,istediği zaman yurtdışında tatile gidebielnlerikaydirigubbakcemile4,yurtdışında yaşayan yada orada evi olanları,:emir_bebek::emir_bebek:çok çocuğu olanları,her zaman onlara yardım edecek kaydirigubbakcemile5birilerini bulabilen kadınları,maharetlerini her cokacimcoookfırsatta konuşturan çeşit çwşit yemek yapanları,tüm hayallerine kavuşanları,hep huzur ve mutlulukla çocukluklarını anlatanları,mafoldumben
çocuğu her yaptığını yiyenleri,doğan her güneşte yni bir fırsatla karşılaşıp hayatları değişenleri:hooray:küçük elbecerilerinden minik dünyalar yaratanları:hulya::hulya:
KISKANIYORRRUUUUMMM:gitme::gitme:akannehir

kıskanmak hiç bir şeye çözüm değil arkadaşım..
hele ki bu kadar cok şeyi/kimseyi kıskanıyorsan asla elindekiyle yetinmez,hayatında asla keyif alamazsın.
ve kıskandıklarını elde edememek hayatını sadece bir cehenneme çevirir.
hayat böyle..
herkese farklı şeyler veriyor.
ama elindekiyle yetinmezsen,zor günler seni bekliyor :delphin:

birde şöyle düşün arkadaşım
her yeni güne sağlıklı birşekilde uyanmayı
doğan güneşi GÖREBıLMEYı
akan suyun sesini DUYABıLMEYı
çok sevdiğin çocuğuna yada yiğenine KOŞABıLMEYı
sana uzatılan çiçeği ALABıLMEYı
ONUN ıÇıN HER HALıMıZE BıNLERCE KEZ BıNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUN
BETERıN DE BETERı
peygamber efendimizin çok güzel bir sözü var
ne zmn canınız sıkılsa ilk hastaneye sonra da mezarlığı ziyaret ediniz die

çok şükür bugünümüze yarabbi. sen bu günleri aratma , elden ayaktan düşürme
kimseye muhtac etme.

kıskanmak hiç bir şeye çözüm değil arkadaşım..
hele ki bu kadar cok şeyi/kimseyi kıskanıyorsan asla elindekiyle yetinmez,hayatında asla keyif alamazsın.
ve kıskandıklarını elde edememek hayatını sadece bir cehenneme çevirir.
hayat böyle..
herkese farklı şeyler veriyor.
ama elindekiyle yetinmezsen,zor günler seni bekliyor :delphin:

hemde ne çekilmez oluyo bazen bir bilsen:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:akannehir

tabi bu kıskanma mecazi anlamda onu gözardı etmeyelim ...insan kendinde eksik olmayan bazı şeylerin yokluğunda neler hissedeceğini bilemez....o yüzden eksik parçalar olmayınca puzzle bozuluyo:gitme:

Belki anneyi babayı değil ama o eşi de siz seçmissinizdir, hayat seçimlerimizden ibaret...

Sizde var olanların ne çok insanda olmadığını da düşündünüz mü?
O kıskandıklarınızda bile sizde olan birçok eksiklerin olduğunu.

sevgili ilksen ve binbir renk sizlere tamamen katılıyorum...insan kendini haksızlığa uğramış hissediyo ailesi olmayınca...tek tük akraba var onlarlada aile bağımız yok...annem babamda vefat etti eee zor ama anlamakta aor bu durumu başa gelen bilirmafoldumben

Yahu, yapma bak benim de çocuğum yok kocam neym yok ama mutluyum.
Boşver yumy yumycim ya
:smiley-cool:

Hehe sağol sen daha çok şekersin.
Yalnız, bak aramızdaki fark senin bir kocan var en azından bizim o da yok.
kaydirigubbakcemile3

Hehe sağol sen daha çok şekersin.
Yalnız, bak aramızdaki fark senin bir kocan var en azından bizim o da yok.
kaydirigubbakcemile3

acaba kocadan dolayı bu yazıyı yazmış olabilir miyim?kaydirigubbakcemile3ee o zaman hiç tavsiye etmem ŞEKER:roflol::roflol::1hug:

acaba kocadan dolayı bu yazıyı yazmış olabilir miyim?kaydirigubbakcemile3ee o zaman hiç tavsiye etmem ŞEKER:roflol::roflol::1hug:

Ya bak gözümü korkutma canım bea, bir evli kadın da Allah rızası için evlilik güzel şeydir desin...
:sinifsinif:

Hepiniz kötü diyosunuz daha 23 yaşında körpe bir kız olarak-tan bana da yazık yahu...
:umursamaz:
Bu kadar da kötü olamaz evlenmek değil mi?
:kedi:

ay tektilci kardeş tabiiki güzel bişey evlilik helede çocuk için herşeye katlanır insan çünkü çocuk harika tarif edilemez bişey...ama doğru aile ve insanı bulmak çok zor oluyor sorunlar ordan kaynaklanıyor yani adam iyi oluyo ailesi sana uymuyor..şartı şurtu,tarzı,evi barkı...vs.yada başka uyumsuzluklar çıkabiliyor...
önce önemsemiyosun ama beraber yaşamaya başlayınca herşey bir işkenceye dönüşüyor..kimseye görgüsüz demiyorum basit demiyorum ama her2 tarafında görgü bilg, , ve seviyesi aynı olursa çıkan sorunları çözmek kolaylaşır diyorum...benim kendi fikrim

Yumy cim, haklısın beraber yaşayınca herşey gözüne batar insanın... Ama doğru insanı bulmak insanın elinde biraz da.
Umarım sen mutlusundur şekerim.
a.s.

Back