Kıskandım işte, herkes evini koymuş. Ben de odamın resimlerini koyuyorum:))

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
Burası Oyuncak Bölümüm:) Annem burdan hiç hoşlanmaz -tatlicadiarzu-
cfg.jpg

burası normalde kütüphanem ama makyaj malzemelerim daha çok hihoyyyt
26580144.jpg

çift kişilik yatağım :jeyyar:
fotoraf0373.jpg

burası dolabım ve o görünen kablo internet kablosu. ordaki küçük komidinin üstünde notebook vardı şakkıdı

fotoraf0377.jpg

Buda duvar süsüm :icecream:
fotoraf0339.jpg

BİTTİkaydirigubbakcemile3:asigim:

Kıskannnnnnnnçççççççççççççççççççç :)))))) eeee bekar odası bu kadar olur ama yatağı sevdim çift kişilik :jeyyar: . Süsünüde çok beğendim ayrıca.

Şöyle evlenipte kendi evinin fotolarınıda görürüz inşallaaahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

resimler biraz büyük olmuş sanki :))) giysi dolabımız aynı sende bnm gibi çok süslüsün heralde güzelim :))) çeyizlik bikaç bişey gördüm sanki hayırlı olsun ....

Niye kiskandin canim.Seker bir odan var.Ayrica benim bir
odam bile olmamisti.Allah kendi evininde fotolarini buraya
koymayi nasip etsin insallah.

resimler biraz büyük olmuş sanki :))) giysi dolabımız aynı sende bnm gibi çok süslüsün heralde güzelim :))) çeyizlik bikaç bişey gördüm sanki hayırlı olsun ....

kızne gördün çeyizlik sırnaşık şey:lepi:
yok yavrum yok. o oda da çeyizlik hiç bişi yok :kahve:
daha doğrusu çeyiz yok :delphin:

Kıskannnnnnnnçççççççççççççççççççç :)))))) eeee bekar odası bu kadar olur ama yatağı sevdim çift kişilik :jeyyar: . Süsünüde çok beğendim ayrıca.

Şöyle evlenipte kendi evinin fotolarınıda görürüz inşallaaahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sırf sana inadına evlenmicemmmmm, daha çok başına kalayım diye :dilcikar:

oyuncaklar tam benlik:)))))
annem onları ordan kaldır, kocaman kız oldun diyor. birsürü ufak yeğenlerim var ama kıyıp ta hiç birini veremiyorum yasakkelime

Niye kiskandin canim.Seker bir odan var.Ayrica benim bir
odam bile olmamisti.Allah kendi evininde fotolarini buraya
koymayi nasip etsin insallah.
canım benim çok şükür dediğin gibi odam var. Allah olmayanlarada versin. Ve kendi evi olmayanlara da ev, huzur, sağlık versin :Saruboceq:

kızne gördün çeyizlik sırnaşık şey:lepi:
yok yavrum yok. o oda da çeyizlik hiç bişi yok :kahve:
daha doğrusu çeyiz yok :delphin:

ayh koptum vala sırnaşık şey ikinci resimde makyaj malz. olduğu son katına 3 tane üst üste bişey varya ben onları çeyizlik borcam falan sandım güzelim öle deyilmiymiş delikafadulden

ayh koptum vala sırnaşık şey ikinci resimde makyaj malz. olduğu son katına 3 tane üst üste bişey varya ben onları çeyizlik borcam falan sandım güzelim öle deyilmiymiş delikafadulden

yok be anam, ne borcamı. alıp alıp kullanıyom ben. onlarda kutular, incik boncuk var içlerinde sırnaşık şey:roflol:

yok be anam, ne borcamı. alıp alıp kullanıyom ben. onlarda kutular, incik boncuk var içlerinde sırnaşık şey:roflol:

Allah emi beni ne yapsın aklımda fikrimde çeyiz topiğine takılmakdan insanın fikri neyse zikride o olur derlermiş ya bende öle oldum sırnaşık şey:roflol: pardon güzelim ya o zmn ordan alıp yemek yaptıkça aklına ben gelirim artık sırnaşık şey

Allah emi beni ne yapsın aklımda fikrimde çeyiz topiğine takılmakdan insanın fikri neyse zikride o olur derlermiş ya bende öle oldum sırnaşık şey:roflol: pardon güzelim ya o zmn ordan alıp yemek yaptıkça aklına ben gelirim artık sırnaşık şey

:içelim:kaydirigubbakcemile3

canım odan cok güzell :)
bende foto çekip koymayı düşünüodum odamınn :)

odanı görünce kendi odam aklıma geldiözledim o günleri anacığımın yanındaki bu arada yatağında baya rahattır çift kişilik ya

odanı görünce kendi odam aklıma geldiözledim o günleri anacığımın yanındaki bu arada yatağında baya rahattır çift kişilik ya

ayyy, gerçekten çok rahat. ben hiç küçük yatakta yatmadım ve hep tek yatmışımdır. bazen düşünüyorum da evlendiğimde herifle nasıl yatarım diye :jeyyar:
sanırım çok zor olacak :delphin:

Back
X