• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlıyorum.

Leyla-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.061
2.164
48
Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbir saygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..

Şöyle düşün, bir kadın altın alıyorsa zaten büyük ihtimalle ya evlidir ya nişanlı. Yani zaten senin sevgiline bakmaz :)

Kızların bakmayacağını biliyorum baksalar da benim erkek arkadaşım bakmıyorsa sorun yok ama problem ya erkek arkadaşım bakarsa diye. Kötü bir niyetle değil elbet ama o kadar güzel kadınlar var ki:))) Genç kızlar almaz mı ki? :KK33:

Kızların bakmayacağını biliyorum baksalar da benim erkek arkadaşım bakmıyorsa sorun yok ama problem ya erkek arkadaşım bakarsa diye. Kötü bir niyetle değil elbet ama o kadar güzel kadınlar var ki:))) Genç kızlar almaz mı ki? :KK33:

Yani ne bileyim ben bekarken almazdim. Belki anneler gününde filan annesine alan olur :D adamı fanusa kapatamayacagina göre mecbur alisacaksin böyle şeylere

Canim adamin yapacagi varsa eve de kilitlesen yapar , yapmak istemezse afedersin karsisinda soyunsalar bile gözü görmez sen sevgiline güveniyorsan hic takilma bunlara aşkını yaşamaya bak keyfini çıkar :)

Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbir saygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Sende bu kiskanclik varken mustakbel kocan baska işede girse sen yine kskancliktan çatıır çatır çatlarsın

Alışacaksın başka yolu yok. Yada benim gibi bir inşaat mühendisi bulacaksın kafan rahat yaşayacaksın :KK70: işin şakası bir yana insanın içinde olsun yapacaksa zaten heryerden her fırsatta yapar ama şöyle düşün askerden gelir gelmez koşa sürede evlenebilsin diye işe girmiş adam ben Askerden geldim biraz gezeyim dememiş. Demek ki değerlisin :KK66:

Sende mi Leyla...ah şekerim bu konuda çok muzdaribim..biliyor musun herkes öyle diyoo...benim yorumlarımı çok kıskanıyorlar..

Kırmadan,iğnelemeden yorum yapsaydınız keşke diye düşünerek üsturuplu bir şekilde yazdım. Zira yorumlarınızda kıskanılacak bir şey göremiyorum. Ki ciddiye alıp yazdım bir de şaka gibi:))))

Asiksaniz ve o kadar da beklemisseniz heyecan ariyosunuz. Ozguven sorununuz olabilir mi cunku alti bos kiskanclik bence bir dusunun neden bu kadar kiskaniyorum diye ozelestiri yapin. Kendinize ceki duzen verin cunku kiskanmak icin sebep yok esiniz olcak kisi sizle hayat kurmak icin didiniyor guzel bisey bu. Bu yuzden sizden beklentisi de huzur olcaktir kiskanclik ileri vadede ciddi sorun olabilir. Siz ondan eminseniz o sizden eminse inanin ayartan biri bile olsa size bisey olmaz yani guclu bir iliskiniz olmali.

Sevince birinin gözü onun gözüne değse kıskanırsın biliyorum o duyguları ama yapacak bir şey yok kuzum adamı evede kitleyemezsinki törpülemeye çalış kendini güven çok önemli güvendiğini hatırlat sürekli kendine adamada belli edip yoktan yere aranızı bozma sakın

Back
X