- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
Tesekkur ederim.yorumumuz icin. Daha agir bi laf soylddiAhh bu arada kacirmisim sana da kufur etmis..
Ne dedi? Sen gerizekali diyince tamamen refleks olarak "sensin o" mu dedi yoksa daha agir mi?
Kizlar cok mutsuzum sevgilimin annesi beni istemiyordu kuzenini istiyordu onceki konumdan bilirsiniz. Bugun sevgilimle kavga ettim annesi beni istemedigini soyluyor birde kuzeninin yaninda sevgilime diyor ki o kiz kesin kiskancligindan catir catir catliyodur diyo. Sevgilimde bunu gayet normal bi lafmis gibi bana soyledi ben deli oldum bu kadin neden boyle yapiyor anlamiyorum. Kuzeniyle sevgilimi bas goz etme cabasinda. Kizda hoslaniyo sevgilimden zaten ben napmaliyim simdiden boyle ortalik karisti sevgilomde annesine bisey demiyo aksine bana kiziyor. Nasil bi tavir sergilemeliyim sevgilime ve annesine
Ex sevgilin zaten kuzenine razı. Unut gitsin. Arama sorma. Ararsa da açma. Başına dert olur bu aile.Zaten dedim istemiyorum konusmayalim felN bisey demedi ve suan konusmuyoruz. Ama barismakta istemiyorum istiyorum bilmiyorum beynim durdu gibi gercektende
Mutsuz olacagimi adim gibi biliyorum ama sevgilimi seviyorum o yuzden kaynana sorununu dert etmiycem gibi dusunuyodum ama boyle olmuycak sanirim
Diğer konuna baktım.Ben lise öğrencisiyim yazan yerden sonrasını okumadım.Okulunu oku güzelim.Kizlar cok mutsuzum sevgilimin annesi beni istemiyordu kuzenini istiyordu onceki konumdan bilirsiniz. Bugun sevgilimle kavga ettim annesi beni istemedigini soyluyor birde kuzeninin yaninda sevgilime diyor ki o kiz kesin kiskancligindan catir catir catliyodur diyo. Sevgilimde bunu gayet normal bi lafmis gibi bana soyledi ben deli oldum bu kadin neden boyle yapiyor anlamiyorum. Kuzeniyle sevgilimi bas goz etme cabasinda. Kizda hoslaniyo sevgilimden zaten ben napmaliyim simdiden boyle ortalik karisti sevgilomde annesine bisey demiyo aksine bana kiziyor. Nasil bi tavir sergilemeliyim sevgilime ve annesine