kıskançlık

Ben sevdiğim filmler,kitaplar filan popüler olunca acayip kıskanıyorum.Kıskançlığın en manyak noktası budur herhalde.
Ayy bende bende :) çok sevdiğim bir şarkıyı(popüler olmayan, unutulmus) başkası sevince sinir oluyorum. Yada hayranı olduğum bir kitabı başka kimse okumasin istiyorum :-/ :-/

Bizi kiskanilmasini nasil engelleyebiliriz peki cok bunaldim gerçekten 15 yasindaki erkek kardesimden bile kiskaniyo yaa varmı böyle bişey

Yaptiginiz sevgilisini/eşini kiskananlardan daha mi normal sizce ? Hem siz esinizi kiskanmiyorsunuz diye kiskananlara niye sinir oluyorsunuz onu da anlamadim.. Kolu komşuyu kiskanmaktansa esinizi kiskanin bence, aşk adi altında makul bir sebebiniz olur bari..

15 yasindaki cocuktan mi kiskaniyo?? Kendisi kac yasinda sevgilinin?

23 yasinda ama bunun yasla ilgisi yok artık hastalik haline geldi sokakta gordugum kucuk bi cocugu sevmeye kalkissam gunu zehir ediyo bana. Erkekleri tanımıyosun diyo yahu kucucuk cocuk yani bu sacmalik tamamen artık dayanılmaz bi hal almaya basladi

ay kitaplarımı da kıskanırım kimseye vermek istemem

Ben de kıyamam kitaplarımı kimseye veremem,bi de en yakın arkadaşım biriyle samimi olursa onu kıskanırım ay ne kötü bi durum aldatılmış gibi hissediyorum kendimi

Hiç psikoloğa falan göründünüz mü? Belki de bir uzmandan yardım almalısınız.

Valla günlerdir Benide yiyen bi durum var gulermisin aglarmisin bilemedim..ben gurbetteyim annemin mahallesinde samimi olduğumuz bi arkadaş var..hamile kaldi beni aradı oğlunun adını koyabilirmiyim çok beğendim dedi...sormama ne gerek var telif hakkı bende değil ya tabiki koy dedim..neticede koydu...kızım oldu bir yaşında allah bağışlarsa,kızımı görmeye geldiler hadi sıra sende dedim takıldım neyse meğer ogün hamileymiş haberi yok.bi haber geldi kızı olacakmış...benim kızın adını koycakmis duydum,izinde karşılaştım şakaya vurdum kendi adini benimkiyle kocaninkinide eşimin adıyla degistirde tam olsun dedim...ay iki gün önce anneme bi sorayım dedim ne olsun dersiniz kızımın adinida koymuş...yuh diyorum,pes diyorum...siz ne dersiniz bu duruma bilmiyorum..şimdi benmi fesat omu bilemedim...kıskançlık zor zanaat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…