kıskançlık

dante itiraf ediyorum bende çocuklarımı kıskanıyorum,babalarından bile

off kötü bi kaynana olucam bence.

Şahsen ben sevgılımden esımden baskasını kıskanmam anormal olan da senın kıskanma durumun bence..Özguvenın yok kı herkesı herkesten kıskanabılıyorsun cok tuhaf ve basta yazdıgın seyı tuhaf bulman da tuhaf..:):)

whatsapp bilgisayara da indiriliyor artık haberin olsun madem

dante itiraf ediyorum bende çocuklarımı kıskanıyorum,babalarından bile

off kötü bi kaynana olucam bence.

öyle deme dünür

dantişim senin sorununu yaşayan bir arkadaşım var.. sanırım en iyisi kendini telkin etmek ya da bir psikoloğa gitmek..

öyle deme dünür

dantişim senin sorununu yaşayan bir arkadaşım var.. sanırım en iyisi kendini telkin etmek ya da bir psikoloğa gitmek..

ah ah dedim bile,kendimde görüyorum o potansiyeli,etrafta yavrılarımmm diye dolaşan bir tip oldum

ayrıca bi de kazeni kıskanıyorum,keşke bu site benim olsa

Ben ne Sevgilimi ne annemi (çünkü tek çocuğum ) ne arkadaşlarımı kıskanırmı ne biçim birşeyim ben yaa

öyle deme dünür

ah ah dedim bile,kendimde görüyorum o potansiyeli,etrafta yavrılarımmm diye dolaşan bir tip oldum

ayrıca bi de kazeni kıskanıyorum,keşke bu site benim olsa

Siz dünür mü oldunuz artık 20 yıl sonra kk de iki kaynananın kapışmasını izleriniz.

öyle deme dünür

ya ama ben başka şehirdeyken bir pazar günü 45 yaşındaki ablam arıyor dalga geçiyor benle telde ay ben de ablamın yanına geldim sen çalışıyor musun biz de şimdi pikniğe gidicez mangal yakıcaz enişten de balık tuttu pişircek falan diye kıskandırıyor beni

10 yıl önce aynı okulda çalıştığım 2 arkadaşım var şimdi hepiniz ayrı şehirlerdeyiz herkes evlendi çocuğu çoluğu oldu hala görüşüyoruz mesela biri benim yanıma geliyor foto falan çektirip diğerine nispet yapıyoruz hhihihih sen yoksun çatla diye,biri diğerinin yanına gidiyor mesela onlar bana aynı şeyi yapıyor ,3ümüz bir aradayken sorunumuz yok tabi ki gayet mutluyuz tabi yani sen onla konuşma bunla görüşme demiyoruz
ne yani ailem arkadaşlarım bi biz mi manyağız hepiniz birbirimizi bulmuşuz
heralde herkesin içinde biraz vardır
ben sevgilerini kıskanıyorum
ayrıca evini arabasını kocasını kıskansam daha mı iyi olacaktı bilemedim
ayrıca her arkadaşımı her komşunu kıskanmıyorun heralde sevip değer verdiklerimi kıskanıyorum
garip bulan arkadaşlar kocalarından başka bi şeye bu kadar değer vermiyor mu garip geldi anlamadım
kadesayı parkondan parkonu ofisten ofisi parkondan kıskanıyom işte
badişi de hiç kıskanmıyon çatlasın
sizi sevdiğimi de araya sıkıştırdım hadi yine iyiyim
özgüvensizlik değil de sevgisizlikten mi acep
sevin beni anacım

Akıllı telefon çıkınca aklı kullanmaya gerek kalmadı sanırsam,walking dead dolu etraf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…