kıskançlık

dante itiraf ediyorum bende çocuklarımı kıskanıyorum,babalarından bile :110:

off kötü bi kaynana olucam bence.

Şahsen ben sevgılımden esımden baskasını kıskanmam anormal olan da senın kıskanma durumun bence..Özguvenın yok kı herkesı herkesten kıskanabılıyorsun cok tuhaf ve basta yazdıgın seyı tuhaf bulman da tuhaf..:):)

burda sevgilisini kocasını kıskananlara ,tuvalete giderken bile haber bekleyenlere ona mı baktı bunu mu süzdü diye insanlara hayatı zindan edenlere sinir oluyorum
hayatta sevgilimi kocamı falan kıskanmadım
kız arkadaşları da oldu ailesiyle de akrabalarıyla da zaman geçirdi tatile de gitti hayatıma girenler
gelgelelim ki benim de çok önemli bir sorunum var
ben başkalarını kıskanıyorum
annemi kardeşlerimden daha fazla sevdiğim kardeşimi diğer kardeşimden en sevdiğim yeğenimi diğer teyzesinden ,hele amca hala olayın içine girdi mi onlardan hepten kıskanıyorum
kızımı herkesten,arkadaşımı başka bir samimi arkadaşımdan komşumu diğer komşumdan
kıskanıyorum
fesatsın diyeceksiniz ama ben bunu söylüyorum da onlara
mesela 2 komşum oturmuş çay içiyorsa hemen tepelerine biniyorum hıı sizi sizi danteyi çağırmadan nasıl çay içersiniz boğazınızda kalmadı mı diye
şimdi sorun ne derseniz burdan samimi olduğum bir gurup arkadaşım var
bunlarla guruplar kurduk telefonlaştık bazılarıyla şahsen tanıştık ,hepsini de seviyorum
ancak şimdi bu hanımlar bir de whatsapp gurubu kuralım dediler haberleşmek kolay olsun diye

ama benim akıllı telim yok :KK51::KK51:
inat ettim almıcam o teli de guruba da girmicem
ama çatlıyorum arkadaş:mad::mad:
var mı böyle saçma takıntıları olan

whatsapp bilgisayara da indiriliyor artık haberin olsun madem :p

dante itiraf ediyorum bende çocuklarımı kıskanıyorum,babalarından bile :110:

off kötü bi kaynana olucam bence.

öyle deme dünür :KK53:

dantişim senin sorununu yaşayan bir arkadaşım var.. sanırım en iyisi kendini telkin etmek ya da bir psikoloğa gitmek..

dantişim senin sorununu yaşayan bir arkadaşım var.. sanırım en iyisi kendini telkin etmek ya da bir psikoloğa gitmek..

ah ah dedim bile,kendimde görüyorum o potansiyeli,etrafta yavrılarımmm diye dolaşan bir tip oldum :KK70:

ayrıca bi de kazeni kıskanıyorum,keşke bu site benim olsa :rolleyes:

Ben ne Sevgilimi ne annemi (çünkü tek çocuğum ) ne arkadaşlarımı kıskanırmı ne biçim birşeyim ben yaa :KK47:

ah ah dedim bile,kendimde görüyorum o potansiyeli,etrafta yavrılarımmm diye dolaşan bir tip oldum :KK70:

ayrıca bi de kazeni kıskanıyorum,keşke bu site benim olsa :rolleyes:

Siz dünür mü oldunuz artık 20 yıl sonra kk de iki kaynananın kapışmasını izleriniz.:p:KK45::KK53::KK71:

ya ama ben başka şehirdeyken bir pazar günü 45 yaşındaki ablam arıyor dalga geçiyor benle telde ay ben de ablamın yanına geldim sen çalışıyor musun biz de şimdi pikniğe gidicez mangal yakıcaz enişten de balık tuttu pişircek falan diye kıskandırıyor beni

10 yıl önce aynı okulda çalıştığım 2 arkadaşım var şimdi hepiniz ayrı şehirlerdeyiz herkes evlendi çocuğu çoluğu oldu hala görüşüyoruz mesela biri benim yanıma geliyor foto falan çektirip diğerine nispet yapıyoruz hhihihih sen yoksun çatla diye,biri diğerinin yanına gidiyor mesela onlar bana aynı şeyi yapıyor ,3ümüz bir aradayken sorunumuz yok tabi ki gayet mutluyuz tabi yani sen onla konuşma bunla görüşme demiyoruz
ne yani ailem arkadaşlarım bi biz mi manyağız hepiniz birbirimizi bulmuşuz
heralde herkesin içinde biraz vardır
ben sevgilerini kıskanıyorum
ayrıca evini arabasını kocasını kıskansam daha mı iyi olacaktı bilemedim
ayrıca her arkadaşımı her komşunu kıskanmıyorun heralde sevip değer verdiklerimi kıskanıyorum
garip bulan arkadaşlar kocalarından başka bi şeye bu kadar değer vermiyor mu garip geldi anlamadım
kadesayı parkondan parkonu ofisten ofisi parkondan kıskanıyom işte
badişi de hiç kıskanmıyon çatlasın
sizi sevdiğimi de araya sıkıştırdım hadi yine iyiyim
özgüvensizlik değil de sevgisizlikten mi acep
sevin beni anacım
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK61:

Akıllı telefon çıkınca aklı kullanmaya gerek kalmadı sanırsam,walking dead dolu etraf.

X