- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inanın ki o bende de varBen sevdiğim filmler,kitaplar filan popüler olunca acayip kıskanıyorum.Kıskançlığın en manyak noktası budur herhalde.
burda sevgilisini kocasını kıskananlara ,tuvalete giderken bile haber bekleyenlere ona mı baktı bunu mu süzdü diye insanlara hayatı zindan edenlere sinir oluyorum
hayatta sevgilimi kocamı falan kıskanmadım
kız arkadaşları da oldu ailesiyle de akrabalarıyla da zaman geçirdi tatile de gitti hayatıma girenler
gelgelelim ki benim de çok önemli bir sorunum var
ben başkalarını kıskanıyorum
annemi kardeşlerimden daha fazla sevdiğim kardeşimi diğer kardeşimden en sevdiğim yeğenimi diğer teyzesinden ,hele amca hala olayın içine girdi mi onlardan hepten kıskanıyorum
kızımı herkesten,arkadaşımı başka bir samimi arkadaşımdan komşumu diğer komşumdan
kıskanıyorum
fesatsın diyeceksiniz ama ben bunu söylüyorum da onlara
mesela 2 komşum oturmuş çay içiyorsa hemen tepelerine biniyorum hıı sizi sizi danteyi çağırmadan nasıl çay içersiniz boğazınızda kalmadı mı diye
şimdi sorun ne derseniz burdan samimi olduğum bir gurup arkadaşım var
bunlarla guruplar kurduk telefonlaştık bazılarıyla şahsen tanıştık ,hepsini de seviyorum
ancak şimdi bu hanımlar bir de whatsapp gurubu kuralım dediler haberleşmek kolay olsun diye
ama benim akıllı telim yok
inat ettim almıcam o teli de guruba da girmicem
ama çatlıyorum arkadaş
var mı böyle saçma takıntıları olan
dante itiraf ediyorum bende çocuklarımı kıskanıyorum,babalarından bile
off kötü bi kaynana olucam bence.
öyle deme dünür
dantişim senin sorununu yaşayan bir arkadaşım var.. sanırım en iyisi kendini telkin etmek ya da bir psikoloğa gitmek..
Ben sevdiğim filmler,kitaplar filan popüler olunca acayip kıskanıyorum.Kıskançlığın en manyak noktası budur herhalde.
benim pc de akıllı değil maalesefwhatsapp bilgisayara da indiriliyor artık haberin olsun madem
baba da kimmiş biz varkendante itiraf ediyorum bende çocuklarımı kıskanıyorum,babalarından bile
off kötü bi kaynana olucam bence.
anemmmmmm:)kıskanmadım mı zannediyosun
öyle deme dünür
dantişim senin sorununu yaşayan bir arkadaşım var.. sanırım en iyisi kendini telkin etmek ya da bir psikoloğa gitmek..
ah ah dedim bile,kendimde görüyorum o potansiyeli,etrafta yavrılarımmm diye dolaşan bir tip oldum
ayrıca bi de kazeni kıskanıyorum,keşke bu site benim olsa
ya ama ben başka şehirdeyken bir pazar günü 45 yaşındaki ablam arıyor dalga geçiyor benle telde ay ben de ablamın yanına geldim sen çalışıyor musun biz de şimdi pikniğe gidicez mangal yakıcaz enişten de balık tuttu pişircek falan diye kıskandırıyor beniöyle deme dünür
seni de kıskanıyom o paylaştığın güzel kadınlardananemmmmmm:)
anacım bende o kadınları kıskanıyorum. Allah neler yaratmış diyorum:)seni de kıskanıyom o paylaştığın güzel kadınlardan
egem ablamı kıskanıyom bi tek benim ablam olsun sizin olmasın
seni de bilmesekanacım bende o kadınları kıskanıyorum. Allah neler yaratmış diyorum:)
oyy. çok teşekkürler danteciğim..seni de bilmesek
çocuğa bin basarsın canım o kaşlar o gözler o saçlar
hele gözler
rica ederim sevgili meslektaşımoyy. çok teşekkürler danteciğim..