Kıskançlık

cicek342

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
199
Puanlar
53
Merhaba çok sıkıntılıyım ama nasıl çözüm bulacaam bilmiyorum.
3 yaş 3 aylık yabi 40 aylık bir kızım var. 3 aylık da bir oğlum oldu. Kızım kıskançlıktan ne
yapacağı şaşırdı. Ayakta sallanmayan çocuk benide ayağında salla, beni de emzir, hep kardeşime bakıyorsun, bana bakmıyorsun. Gibi sözlü ifadelerden sonra. Tamamen bebekliğe geçiş yaptı. Yemeğimi yedir suyumu içir. Çayımı meyvesumu içir. Beni uyut hadi iyi kötü yapabildiğimi yapıyorum. 1 aydır artık birşey istiyor ama ne olduğunu söylemicem sen bul diyor. Ne istediğini bulamadığımda da ağlıyor. Ve öğürecek seviyeye geliyor. Kusmaya ramak kalaya kadar ağlıyor günde 2 3 kere bu olay yaşanıyor. Sinirlerim çok yıprandı. Herşeye ikna etmeye çalışıyorum. Banyo yapması saç taraması kıyafet giydirmesi inadı da cabası en son bir haftadır hasta şurup içmiyor. Zorla veriyorum. Yarım saat ağlıyor. Çok yoruldum böyle süreç yaşayan varmı?

O da daha bebek sayılır insan kızmaya da kızamaz gerçekten zor Allah sabır versin bu süreç nasıl yönetilir bilmiyorum ama bu kıskançlık bazen hoş şeylere sebebiyet vermediğinden ikisini yalnız bırakmamaya gayret göstermenizi öneririm. Bir tanıdığımın büyük bebeği küçük bebeğini boğmaya kalkmıştı kıskançlığından. Zaten bebeğiniz henüz küçük diye bırakmıyorsunuzdur ama altını çizmek istedim yine de. Kolaylıklar dilerim

Merhaba aynen buyrun yanıma oturun!) Bende yaşıyorum Aynı durumu .Yatak,tuvalet yemek her şeyi bebek gibi oldu .öfkelenmeler bana vurmalar en kötüsü yeniden eltına yapmaya başladı 3 yaşında benim kide çok yoruldum. geçicidir ama geçene kadar da bizden geçecekler.Çözüm daha fazla ilgi ama bebek ev işleri yemek nasıl olacak ki.Ya belki azalır ama o kadar değil ya eskisi gibi ilgi belki ama o da mümkün değil bu koşulda benim sizi bilmem Hatta yeniden bez bağlamaya başladım bu seferde beze alışacak emekler boşa gidecek ne yapacağız ya bilemiyorum.

.

Normal olması gereken o o da bebek bebekligini yapıyor işte artık kndisini sevmeyeceğinizi düşünüyor bundan dolayı ilgi çekmeye çalışıyor işte kardeşi ne yapıyorsa onu istiyor güzelce tane tane anlatabilirsiniz durumu hepsi zehir gibiler çok akıllılar herşeyi anlıyorlar

Bebekligine donmedi annesi, zaten bebek daha.

Sinir koymak sizin sorununuz ve kucuk olan daha minnacik oldugu icin bi anda ilgisini kaybetmiş bir cocuk var ortada pardon bebek.

Sinir koyma konusunu arastirip evinizde net bir sekilde uygulayin. Bende ayni yollardan gecmis hala daha gecen bir anne olarak yaziyorum bunu, kuzularinizi saglicakla buyutun.

`