- 6 Haziran 2019
- 157
- 88
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun tam olarak nedir acar misiniz ?Eşimi çok kıskanıyorum ve çok seviyorum geçenlerde bi hatasını yakaladım ve o kadar kötü hissettim ki kendimi. 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz ama artık istemiyorum eşimi affedemiyorum bu yüzden doktora gitmeyi de bıraktım. Nolur moral verir misiniz![]()
Çok korkuyorum bir daha olur diye. Yumuşak bi dille ifade edemedim çok kötü oldum çünkü bağırdım çağırdım ve güldü. Hata olabilir abartma dedi o yüzden bundan sonrası için pek güvenemiyorum onaEvet haklısın biraz çirkin bi durum ama bunun için çocuk yapmaktan vazgeçme bence her erkek bunu yapıyor evli olsun olmasın çok kafana takma konuş eşinle sakince kırıldığını belirt zaten bidaha böyle bişey yapmaya yüzü olmaz
Çok güvenip çok seviyorum ve çok fazla kıskanıyordum. Karısı olarak bir kere bile hayır demediğim halde o bana böyle bi ihanet etti. Güvenemiyorum mutlu olamıyorum yaklaştığında onu eşim gibi hissetmiyorum. Çocuk da çok istiyorum ama bilmiyorum işte..Sorun tam olarak nedir acar misiniz ?
Çok güvenip çok seviyorum ve çok fazla kıskanıyordum. Karısı olarak bir kere bile hayır demediğim halde o bana böyle bi ihanet etti. Güvenemiyorum mutlu olamıyorum yaklaştığında onu eşim gibi hissetmiyorum. Çocuk da çok istiyorum ama bilmiyorum işte..
[/QUOT
Öyle düsünmeyin bence burda bi arkadasin dedigi gibi hepsi yapiyordur
Aslında çok haklısın canım da işte hiç düşünemiyordum böyle bişey olabiliceğini. 1 buçuk sene oldu hiç elime almamıştım telefonunu ilk defa aldım ve bunla karşılaştım. Soğukluktan da fazlasını hissediyorum ben yaklaşmadıkça o üstüne uzaklaşıp üste çıkıyor pişkince çok kötü bi durumdayımÇok haklısın bende öyle bişey yaşasam bi soğukluk olur ama çok takmam erkek Yani sonuçta hepsi yapıyor belki benim kocamda yapıyor ama ben kurcalamam telefonunu bana olan sevgisini hissettiğim sürece sıkıntı yok eğer sende gerçekten eşinin seni sevdiğini hissediyorsan bu konuyu fazla büyütme Emin’im bir hatadır pişman olmuştur
Sen çok güzel bi insansın vallahi içimi rahatlattın Allah gönlüne göre versin inşallah canımm. Çok istedik ama hala olmadı inşallah olur ve şu durum geçer gider bidaha da olmaz. Senin eşin de inşallah çok daha fazla kıymetini bilir ❤Anlayacaktır oda kırıldığını zamanla bunları fazla takma canım benim eşimde instagramda dans eden kızları izliyor arada görüyorum ama takmıyorum sonuçta ben karısıyım orda izledikleri değil yanında ben varım istediği kadar onlara baksın onlar geçici bi süre sonra bakmaz bile hele çoçuğunuz olsun zaten vicdanı el vermez merak etme sende asla çocuk yapmaktan vazgeçme
Gerçekten tiksinç bir durum umarım kırgınlığını göz önünde bulundurarak bir daha böyle bir şey yapmaz..Eşimi çok kıskanıyorum ve çok seviyorum geçenlerde bi hatasını yakaladım ve o kadar kötü hissettim ki kendimi. 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz ama artık istemiyorum eşimi affedemiyorum bu yüzden doktora gitmeyi de bıraktım. Nolur moral verir misiniz![]()
Yanımda ama aklımdan çıkmıyor benim nası kıskandığımı bile bile yaptı bide affedersem yüz bulur diye korkuyorum. 1 buçuk senelik evliyim 1 senedir uğraşıyoruz bizimde olmadı. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah canımmBiZde çok istiyoruz ama 1 senedir olmuyor inşallah bizimde olur Rabbim isteyen herkese versin hiç takma bunları kafana sen herkesin başına geliyo bunlar şükredelim bizi seven yanımızda olan kocalarımız var gerisini boşver düzelmicek şeyler değil Bunlar canım
3 gün oldu hatasını kabul etmiyor. Bana sen uzatıyosun bişey yok diyor özür dilese vallahi uzatmıcam ama soğutuyor devam ederek. Çocuğu aslında çok istiyorum 1 buçuk senedir bunaldım evde tek kalmaktan inşallah hayırlı sağlıklı evlat verir RabbimCnm bence eşinle konus kırıldığını söyle Yani konuşarak halledersiniz. Bunun için soğuma eşinden .olur Yani kadını da erkeği de girebiliyor o sitelere ve bu seni sevmediği beğenmediği anlama gelmiyor öyle düşünme soğuma eşinden .çocuk konusundada fikrini değişme .eşinin sana olan sevgisine güven
İnşallahh Allah kimseye o anı yaşatmasınGerçekten tiksinç bir durum umarım kırgınlığını göz önünde bulundurarak bir daha böyle bir şey yapmaz..