- Konu Sahibi seray_arda
-
Kıskançlık,özgüven eksikliğinden doğar..Ayrıca söylediğin şeylerde sorun yapmanı gerektirecek hiç bir şey yok.bu arada ''onun da geçmişte hataları oldu'' derken ne demek istediğini açar mısın?
Aşırı kıskançlık öncelikle kendine zarar ama bunun bi ucuda güvensizliğe dayanmıyo değil bence.Geçmişte hataları olmuş olabilir hangimizin olmaz,nişanlanırken bunları bilmiyomuydun? güvenemediğin şüphe ettiğin biriyle hayatını nasıl birleştiriceksin? ilerde dahada kötüsünü kurucaksın kafanda,bence sakin ol kendine güven.Emin olmadığın hiç bişey için direk suçlama yapma yada yargılama.Tabiki kız arkadaşlarıda olucak seninde erkek ama ıkınızınde tanıdığı ortak görüştüğünüz kişiler olursa sorun çıkmaz...kolay geçiceğini zannetmiyorum senin fikirlerini kıskançlık hafife alınacak bi duygu değil çünkü insana herseyi yaptırabilir.İnan bu durum seni çok yıpratır karşındakinide bıktırır ( bu durumdaki bi arkadasımın neler yasadığına çok yakından şahit oldum çünkü)
gecmıs dedıgım 1 ay once oldu telefonunda kuzen dıye bırını kaydetmıs ona soylede bır msj atmıs benden bır opucugumu esırgıyosun ask olsun yazmıs halbukı onun hıckız kuzeı yok bunu acıkla dedıgımde de bana asker arkadasımın kuzenı dıyor ewlı ve cocuklu kadın dıyor ben ona asla ınanmadım sımdıde kendı kendımı yıyorum acaba o kadınla msjlasıyor mu hala dıye uyku uyuyamıyorum beynımde oyle bır yer ettıkı bu dusuncelerle delırıcem dıye korkuyorum
slm kızlar ben nişanlımı cok kıskanıyorum onun tvdekı kadınlara dısardakı kadınlara baktıgını gordugum anda fılm kopuyor sankı o an oldu sayıyorum kendımı cok kotu bısey bu helekı o telefonunda bır kız ısmı gorym kı gecen gordum hayatı zehır edıyorum onada kendımede ya kızlar ne yapmam lazım benım bu durumdan ben cok rahatsızım ama onunda hataları oldu gecmıs zmanda onkarı aklıma getrp getrp beynımı yıyorum eskı kız arkadaslarıyla ne yaptı acaba dıye dusunuyorum ve ınanın suan nısanlımın hayatında baska bı kadının oldugundan suphe edıyorum ne yapıcam ben boyle gecelerı uyku gırmıyor gozume ne olur bana akıl verın ben delıryor muyum((( ne olursalak mı bu kız demeyın cidden kendımı hıc ıyı hısseetmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?