L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
erkek arkadaşım daha ilişkinin başında olmamıza rağmen çok kıskanç ve sanırım bu yüzden biran önce evlilik istiyo, en ufak bişeyde sorular soruyo mesela okuldayken yanıma erkek oturmasın istiyo erkek arkadas edinmeyecekmişim artık erkeklerle konusmayacakmışım bi de yüzük verdi kendi aramızda taktık, hiç çıkarma dışardayken dedi ilk zamanlar taktım hep ama alışamadım çıkardım yüzüğü ona da söyledim "tamam çıkar ben de takmam o zaman ama çok yanlış yaptın benim için değerli olan bişey senin icin değilmiş, ya kızlar bana bakarsa hiç rahatsız olmayacakmısın, ya dışarda sana bakarlarsa nolacak" falan bissürü konustu durdu, hala durup durup yüzük konusu açılıyo çok ayıp etmişim öyle diyo... artık ben taksam da o takmazmış bi daha yüzük falan çok kızmış... bunalıyorum ya resmen boğuluyorum
biz aile olarak, hatta akraba olarak kıskanç değiliz, normal kıskançlık var ama birbirimizi takip etmeyiz eleştirmeyiz o kadar. annem-babam kardeşimle bizi rahat yetiştirdi, kendi işimizi kendimiz halledelim insanları tanıyalım diye hep özellikle bizi başkalarıyla muhatap ediyordu, kendi başıma şehir dışına çıkmama bile izin veriyordu ama şimdiki sevgilimle okula bile yalnız gidemiyorum. şimdiki haline göz yumup onunla evlliğe gidersem daha mı kötü olur yoksa değişir mi bu kıskançlığı?
çok dile getirdim ilk başlarda bunu ve her defasında sevgisinden dolayı kıskandıgını söyledi "senin icin de iyi bi sey değil ki hep stres içindesin" dedim bişey demedi, seven insan kıskanırmış....
biz aile olarak, hatta akraba olarak kıskanç değiliz, normal kıskançlık var ama birbirimizi takip etmeyiz eleştirmeyiz o kadar. annem-babam kardeşimle bizi rahat yetiştirdi, kendi işimizi kendimiz halledelim insanları tanıyalım diye hep özellikle bizi başkalarıyla muhatap ediyordu, kendi başıma şehir dışına çıkmama bile izin veriyordu ama şimdiki sevgilimle okula bile yalnız gidemiyorum. şimdiki haline göz yumup onunla evlliğe gidersem daha mı kötü olur yoksa değişir mi bu kıskançlığı?
çok dile getirdim ilk başlarda bunu ve her defasında sevgisinden dolayı kıskandıgını söyledi "senin icin de iyi bi sey değil ki hep stres içindesin" dedim bişey demedi, seven insan kıskanırmış....