Kıskançlığın boyutlarını aştım

stikle

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
158
69
Tepki alacagimi biliyorum, durumumun anormal oldugunuda, ama herseyi bilmem bunlari hissetmeme engel olmuyor
bana yardim olabilecek var mi bilmiyorum ama hicbirsey hislerimi degistirmeyecekmis gibi geliyor.

Nisanliyim. Nisanlimi cevresindeki kizlardan veya diger hemcinslerimden kiskanmiyorum.
Nisanlimi delicesine kiskandigim tek bir insan var - annesi. Evet arkadaslar git gide daha kotu bir hal aliyorum, kayinvalidemden cok kiskaniyorum sakin yanlis anlamayin asla kotu birsey veya hasa cinsellik tarzinda degil, sade ve masum sevgi tarzinda bir kiskanclik bu.
Kaynanam nisanlima cooooook duskun cok fazla. Nisanlimda ana kuzusudur biraz o'da annesine duskun. Ben ikisinin arasindaki iliskiyi bozmak istiyorum resmen.
Nisanlim su an farkli bir sekilde ve evi aradin mi, anneni aradin mi diye soruyorum, haftada 1 aramasini istiyorum:KK43: daha fazla ararsa tartisiyorum:KK43:
Nisanlim, beni annemden kiskaniyorsun resmen beni ailemden kopartmak istiyorsun, ailemle, annemle dusman olmami istiyorsun diyor :KK43: oyle degil aslinda ama bilmiyorum

Butun sorumlu kayinvalidem, ilk gunden beri beni kabullenmedi, oglum oglum diye bi taraflarini yirtti beni bu hale getirdi
Ona tahammul edemiyorum, nisanlimin eve gitmesini bile istemiyorum
Arkadaslar bu nedir Allah askina, ben deliriyorum mu noluyor, evladi annesinden kiskanmak ne demek Allah askina ama engel olamiyorum, kaynanam boyle yapmasa belki boyle hissetmezdim, o bu duruma getiriyor
nisanlim yurtdisina ciksa aglama bayilma krizlerine giriyor cok asiri duskun nisanlima bende tahammul edemiyorum
bana yardim edin

Oğlundan kısacık süre ayrı kalacak diye ayılıp bayılan anne de , sen de normal durumda değilsiniz. Aslında ikinizde aynı tepkileri veriyorsunuz, annesi senin oğlunu ondan uzaklaştıracağını, sen ise annesinin onu senden uzaklaştıracağını zannediyorsun. Netice bir ipte iki cambaz oynamaz, annesi kazanır.

Size olan sevgisi baska annesine olan sevgisi baska kaynaniz bayagi abartili duskun ayilip bayilma falan ama bunda esiniz ne yapabilirki cok dusunmeyin saplanti haline getirmeyin kv ile araniz nasil bilmiyorum ama iyi gecinirseniz asabilirsin bu durumu suan ona gicik oluyosin sanirim ondan batiyo size her yaptigi arama gitme gelme demeyin oda onun annesi

Ana bu kıskanacak tabi... Sen el kızısın, o ise 9 ay karnında taşımış, altını temizlemiş, yemeğini yedirmiş, büyütmüş, hastalığında başucunda göz yaşı dökmüş...

Sizin açınızdan bu kakar kıskançlık kabul edilemez. Daha evlenmeden kaynana düşmanı olmuşsunuz. Kim bilir evlenince nasıl olacaksınız. Bu kafayla giderseniz en fazla 2 yıl evli kalırsınız benden söylemesi.

Hastasınız konu sahibi. Tedavi olun.

ben onceleri boyle degildim ama bir araya geldikce onun bu tavrini gordukce boyle oldum
kayinvalide hic normal degil, nisanlim is geregi 3 ay baska sehire gitmesi gerekiyordu daha fazla para kazanip kariyer yapicakti, kaynanam telefonda aglar yakar geri getirdi, her konusmalarinda aglama krizlerine girmis gel oglum diye

nisanlim beni kotu belledi, annemi kiskaniyorsun diyor baska laf bilmiyor, o seviyormus annecigi onu cok seviyormus diye hosuna gidiyor :KK43:

ben ilk onceleri kaynanami hep arar sorar hediyeler gonderirdim onun yapmasi gerekenleri hep ben yaptim ama o beni hic istemedi, oglunu benimle paylasmaktan korktu

ben onceleri boyle degildim ama bir araya geldikce onun bu tavrini gordukce boyle oldum
kayinvalide hic normal degil, nisanlim is geregi 3 ay baska sehire gitmesi gerekiyordu daha fazla para kazanip kariyer yapicakti, kaynanam telefonda aglar yakar geri getirdi, her konusmalarinda aglama krizlerine girmis gel oglum diye

nisanlim beni kotu belledi, annemi kiskaniyorsun diyor baska laf bilmiyor, o seviyormus annecigi onu cok seviyormus diye hosuna gidiyor :KK43:

ben ilk onceleri kaynanami hep arar sorar hediyeler gonderirdim onun yapmasi gerekenleri hep ben yaptim ama o beni hic istemedi, oglunu benimle paylasmaktan korktu
Kaynananızı yargılamak yerine anlamaya çalışın.

Herif de normal degil ki ana kuzusu.

Annesinin daha onemli oldugunu hissettiginiz icin icten ice kizginsiniz belki de, ona tepki veriyorsunuz? Durduk yere kafayi kaybettiginizi sanmiyorum.
Evet aynen oyle hissediyorum
Sen benim hayatimsin, nisanliyiz ama seni esim gibi goruyorum diger yarimsin benim, sen benim icin herkesten once geliyorsun, beni ailem sen olacaksin artik. Sen ise beni oyle gormuyorsun'''dedim
Hayir sende benim icin herkesten once geliyorsun diyor ama inanmiyorum oyle hissettirmiyor

off allah yardım etsin adama yaa... anası ayılıp bayılıyor nişanlısı evi arama limiti koyuyor:KK70:hanımlar kendinize gelin bence adamın toto bu gidişle göğe değecek:KK73:

ben ona hep anne diyorum ama o asla kizim demez bir kere bile demedi, soguk bir sekilde ismimle hitap etti
amaan ben kizim diyemem valla benim oglum var agzim aliskin degil dedi herkesin icin ama sonra karsi komsulari geldi beni gormeye ben onlardayken, kizim gec otur dedi komsuyun kizina ve bana oyle bir bakis atti ki
bende ozaman anladim beni istemedigini

Herif de normal degil ki ana kuzusu.

Annesinin daha onemli oldugunu hissettiginiz icin icten ice kizginsiniz belki de, ona tepki veriyorsunuz? Durduk yere kafayi kaybettiginizi sanmiyorum.

ben bir ara bunu yasadım cherry :KK43:
sonra halimden tavrımdan ötürü kendimden sogudum.
manyak gibi yaslı baslı kadından dogurdugunu kıskanmak... nasıl bir sacmalıktır öyle dedim. neyse ki gec olmadan kendime geldim : )
sonrasında sevgiliyi de kendine getirdim.
o da anasını getirdi. ya da ugrasıyor. o kısmı bilmiyorum pek : )

ne diye anlayayim
ne icin, nasil?

tek cocuk o mu dogurmus, benimde annem var benide ana dogurdu, her erkek doguran onun gibi mi yapiyor, hayir, onun gibi kimse gormedim
keske kavanozda saklasaymis oglunu
bakın yukarıda da yazdım siz hiçbir şeysiniz. siz sadece bir el kızısınız. bugün nişan bozulur, yarın nişanlınız başka biriyle siz başka biriyle evlenirsiniz belli mi olur. ama anne ve evlat değiştirilemez. bunların arasındaki sevgiye de kimse karışamaz.
yerinizi bilin bence.

off allah yardım etsin adama yaa... anası ayılıp bayılıyor nişanlısı evi arama limiti koyuyor:KK70:hanımlar kendinize gelin bence adamın toto bu gidişle göğe değecek:KK73:

malesef ki oyle oluyor
ama bizim ana kuzusu ben ilgi gostermeyince anacigi dahada kiymetli oluyor, cok seviyorya o yuzden
nekadar sacma dimi
sacmaligin daniskasi hatta
benim gibi basina gelen varmidir acaba, kayinvalidesiyle yarisa girsin

bakın yukarıda da yazdım siz hiçbir şeysiniz. siz sadece bir el kızısınız. bugün nişan bozulur, yarın nişanlınız başka biriyle siz başka biriyle evlenirsiniz belli mi olur. ama anne ve evlat değiştirilemez. bunların arasındaki sevgiye de kimse karışamaz.
yerinizi bilin bence.
tesekur ederim yardimci olmaya calisiyorsunuz farkindayim
ama kayinvalidede yerini bilsin ozaman, dogurdu diye sahibi mi Allah askina yaa :KK43:

ben bir ara bunu yasadım cherry :KK43:
sonra halimden tavrımdan ötürü kendimden sogudum.
manyak gibi yaslı baslı kadından dogurdugunu kıskanmak... nasıl bir sacmalıktır öyle dedim. neyse ki gec olmadan kendime geldim : )
sonrasında sevgiliyi de kendine getirdim.
o da anasını getirdi. ya da ugrasıyor. o kısmı bilmiyorum pek : )

bana biraz daha detayli bahsedermisiniz
siz neyden rahatsiz oldunuz, naptiniz ve en onemlisi nasil duzeldiniz

ben ona hep anne diyorum ama o asla kizim demez bir kere bile demedi, soguk bir sekilde ismimle hitap etti
amaan ben kizim diyemem valla benim oglum var agzim aliskin degil dedi herkesin icin ama sonra karsi komsulari geldi beni gormeye ben onlardayken, kizim gec otur dedi komsuyun kizina ve bana oyle bir bakis atti ki
bende ozaman anladim beni istemedigini
bakın aslında bunlar hep fazla yüz göz olmaktan dolayı ortaya çıkıyor.

komşular sizi niye görmeye geliyorlar? çok değişik uzaylı bir yaratık mısınız ki?

bakın aslında bunlar hep fazla yüz göz olmaktan dolayı ortaya çıkıyor.

komşular sizi niye görmeye geliyorlar? çok değişik uzaylı bir yaratık mısınız ki?

nebileyim, gelini gorelim hosgeldin diyelim diye geliyorlar herhalde
bu arada asla kendiligimden evlerine gitmedim
nisanlandiktan sonra davet edildikce gittim sadece

X