- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi Hedefzayifolmak
eşin kendini haklı çıkarmak için bu bahaneye sığınmışBunaltan bendim ya o yuzden oyle soyledi sureklı aldatıcakmıs gıbı baski yapıyordum dıdıklıyordum Insallah bundan sonrası iyi olur ınsalşah
Bu cümlenin aynısını 3 gece önce sevgilim den duydum bi bayan olarak kendini yetersiz hissetmeye basliyosun malesefKıskanclıgımın hastalık derecesinde oldugunu aldatılsıktan sonra Anladım zaten esim de cok bunalmıstım bi arayıs ıcındeydım ne aradıgımıda bılmıyodum ama asla senı sevmediğim ıcın yapmadım tarzında seyler soyledi
Dıger konudaki mesajınız onemli degil siz de haklısınız cok fake konu oluyormuş sanırım.. Esim bı daha asla yapmıycgnı cok pisman oldgnu defalarca soyledi bende inanmak istiyorum ama haliyle yıne de suphelenıyorum Insallah aynı acıyı bır daha yasamamMerhaba ben sizi bir önceki konunuzda fake zannetmiştim. Bunun için özür dilerim, ağır şeyler yaşamışsınız. Ama inanin tamamen dikkat çekmek için açılan saçma bir konu zannettim, sizi üzecek tarz bir mesaj olduğunu şimdi anladım.
Kendinize biraz zaman verin, her şey çok yeni, olanları hemen unutamazsınız zaten, unutmayın da. Affetmeyi seçtiniz belli ki.Eşinizi sizden iyi kimse tanıyamaz.Hareketlerine dikkat edin, belki pişman ve bir daha asla yapmayacak çünkü bir daha yaparsa sizi belki de tamamen kaybedecek olmanın korkusunu taşıyor.
Belki de pişmanlık taşımıyor çünkü bu yaptığının aldatma olduğunun farkında değil ve siz kendinize daha fazla zarar vermeyin diye ekstra iyi davranıyor.Dilerim bu doğru değildir.
Dediğim gibi sizden başka kimse anlayamaz bunu. iyi gözlemleyin hislerinize güvenin, en ufak şüphe uyandıracak bir davranış olduğunda konuşun. Bir daha asla böyle bir olaya toleransınızın olmadığını anında terk edeceğinizi bilmesini sağlayın. ' nasıl olsa affeder ' gibi bir Düşünceye kapılmasına izin vermeyin.
Size Metanet ve mutluluk diliyorum Hayatınızda.
Evet yok haklısınızşüphesi mi kalmış düpedüz aldatılmışsın
devam ediyorsan unutacaksın kurclamayacaksın başka çaresi var mı
Neden dıdıkledıgımı bilmiyorum dedım ya bende ki hastalik gıbı bısey durup dururken ıcıme bısey giriyordu bana diyodu ki bak telefonuna kurcala soyle boyle bide meyilli oldugunu dusunuyosam demek ki oyle bısey ki ruya bile gorurdum aldattığını.. Dun gece bile konusu oldu bana simdi dıyo ki sen beni ne kdr sıksan da ne kdr bunaltsan da ben sana bıda asla oyle bısey yapmam en azından cocugumuz ıcın yapmam falan e neden yaptın peki dıyorum onu aldatma olarak gormuyo kendinceCanim aklima takilan su oldu niye supheleniyordun. Hicbir kadin hissetmedigi bir durumu didik didik aramaz belli ki ilgi ve alakasi azdi ya da supheli davranislari vardi sende supheci davranip surekli takip ettin. Ben kadinlarin hislerine inanirim bu potansiyel var esimde diyerek bu suphe giderek artmis belli ki ve sonunda bulmussun. Esine hic hak vermiyorum ne olursa ilsum yanlis yapmis senin bi guvensizligini anlayip dogru davranip sifre olaylarina girmese rahat davransaydi guvenin zamanla otururdu bunun yerine esin neymis bunalmis ve yapmis yok efendim yapmayacaktim ama sen bunalttin vs. Geciniz lutfen yaaa ne olursa olsun saglam adam seffaf ve gizlisiz olurdu. Belli ki esiniz bu durumlara meyilli. Tabi ki bir sans verin ve en yakin zamanda bir terapiste gidin birbirinizle konusup unutmaya calisin bu konuyu esinizde lutfen gizli kapakli oynamasin size seffaf olsun guven saglasin. Hakkinizda hayirlisi olsun ins yuvaniz guzellesir ve omur boyu mutlu olursunuz
Gercekten zor bır durum ama gıttıgım sure icinde kızım cok ozledı babasını uykusunda agladı falan kaldıramıycgmı anladim o bızı hıce saydı ama ben kızından ayırmak ıstemedım ki kızına da cok duskundu.. Ben kendi kendime bidaha hıc birseyi dıdıklememek ıcın soz verdim eger Yenıden oyle bırsey yaparsa Allahım bır sekilde cıkarsın karsıma iste ozaman sessiz sedasız gıdıcem bunun baska yolu yok cunkuEşinizi çok sıkıştırmışsınız ben böyle durumları çok itici buluyorum. Anlattığınıza göre hiç nefes aldırmamışsınız adama fakat bu sizi aldatmasını haklı çıkarmaz. Belki siz çok bunalttığınız için bi kaçış aradı fakat bu çok yanlış bir durum. İhanetten sonra affetme olayını doğru bulmuyorum ki siz de söylemişsiniz zaten herşeyden kıllanıyorum diye. İnsanlar bu şekilde mutlu olamaz ki. Haklı olarak sürekli aklına gelir. Sevişirken bile aklına gelir insanın acaba başkasına dokunuyor mu diye. Çok zor çok. Ayrılsanız bir dert, çocuk var ortada. ayrılmasanız başka dert,huzur yok. Umarım herşey yoluna girer. Sizin için üzüldüm gerçekten.
Sız de haklısınız aslinda esim bazen ben onu cok skiyorum dıye bana yalandan bısey yapıyomusum gibi sorular sorardı Yanı acıgımı arardı daralırdım hemen ama ıste dıyorum ya aldatılmadan once farkına varamadım bu durumların malesefBelki bana kızanlar olucak ama yemin ederim kıskançlığıyla hayatı zindan eden insanlar resmen beni aldat diyor.Bitanede bende var aşırı bıktım.Herşeyimi darlanır insana zorla yaptırıyosunuz bazı şeyleri gerçekten.4 Yıllık ilişkim boyunca insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş mi denir ne denirse artık hep hayatında birileri varken başka birini beğendiğini söyleyenlerden bile tiksinen ve açık açık rencide eden ben,4 yılın sonunda erkek arkadaşımın kendinden nefret ettiren,kıskançlığıyla içtiğim bi fincan kahveyi,oturduğum arkadaş ortamını zehirrrrrr eden kıskançlıkları yüzünden.Geçen hafta 3-4 gün boyunca beğendiğim birinin instagramında gezip durdum.Sonra ne yaptığımı fark ederek bakmamak için engelledim çocuğu.Sevgilimden ayrılmak istedim ama her zamanki gibi yalvar yakar değişicemleri yüzünden olmadı.Ben şimdi ona bi şans daha verdim ama tahammül sınırı geldi gırtlağa dayandı.Lütfen bana kızmayın,ama sizin gibi zor insanlarla olmuyor.Ha eşinizin sizi aldatması normalmi? Kesinlikle hayır.Ben sadece sevgilim olmasına rağmen sen napıyosun deddim kendime ve engelledim çocuğu.Bu yüzden asla sizi aldatmasına sebep görülemez.Ama boşanmak istemeliydi.Yani boşanmak isteseydi buna kesinlikle kızamazdım.Bence hala eşiniz gelip sizi aldıysa bunu bunca yıllık evliliğinize ve eşinizin duyduğu vicdan azabına borçlusunuz.O yüzden siz iyisimi madem döndünüz,olanları unutmamak konusunda ısrarcı olmayın bari.Yada boşanın gidin.Arada kalmak sizede zarar verir.
Durumu yasayan biri olarak sana tavsiye verebılırım uyarsın uymazsın sen bilırsın ama madem evli degilsin madem sevgilin ayrıl gitsin eger senı gercekten seviyorsa kaybetmemek ıcın ugrasır eger simdi boyle seylere goz yumarsan ilerde benim yasadigim durumu yaşayabilirsinBu cümlenin aynısını 3 gece önce sevgilim den duydum bi bayan olarak kendini yetersiz hissetmeye basliyosun malesef
Allah hepimizin yardımcısı olsun abla özellikle de seninDurumu yasayan biri olarak sana tavsiye verebılırım uyarsın uymazsın sen bilırsın ama madem evli degilsin madem sevgilin ayrıl gitsin eger senı gercekten seviyorsa kaybetmemek ıcın ugrasır eger simdi boyle seylere goz yumarsan ilerde benim yasadigim durumu yaşayabilirsin