Kıskanclıgımla basım dertte

Az mı etmis? Bır bayanın bır bayana bunu söylemesi! Sanırım sıze yapıcak yorumum yok
İnsan insana bunu söylüyor... Bayan, erkek değil. Aldatmak etik bir şey değil elbette ama insan acayip bunaltıldığında balanssız kararlar verebiliyor. Huzurla konuşup, 2 laf edebileceği, gülebileceği, kaygı duymayacağı, suçlanmayacağı bir an aramak görebilirsiniz.
Biz hep alışmışız aldatmış diye taşlamaya, kök nedenleri incelemek lazım. Adamın insan olarak hakettiğini verdiniz mi siz ona? Bu adam sizi aldatmıyorken, günahsızken de sizi aldatmadığına inandırmaya çalışmış defalarda. İnanabiliyor musun, yapmadığı bir şeyi yapmadım diye ispat etmeye. Bu çok aşağlayıcı bir şey. Eh o da insan, mükemmel varlık değil hata yapabilir. Arkasından hataya itekleyip düşünce de işte o suçlu diyemeyiz..

Defalarca yazdım yorumlarda bendeki hastalık derecesinde kıskançlık hep aldatıcakmıs gibi araatırıyodum ama aldatıcagına hıc ihtimal vermıyodum bu yuzden de davranısımın hatalı oldugunu anlayamadım taki aldatılana kadar.. Aldatıldım affettim gerı döndüm ama bu surecte zorlanıyorum

Sizinki çok sağlıksız bir evlilik. Zihinsel sağlığınız da çok kötü. Sadece evlilik terapistine değil, sizin de bir tedaviye ihtiyacınız var. Sadece çocuğunuza üzülürüm ben, özellikle de kız çocuğu. Her şeyden önce ona yazık böyle bir aile. Lütfen bir an önce evlilik terapisi ve kendiniz için bir psikiyatrist bulup tedavinizi başlatın.

Kendin için bundan kurtulmaya çalış, eşini bile boşver. Çocuğun var. Benim en korktuğum ve sakındığım şeydir bu, kıskançlık.. Bir insanın hayatını, nefesini, gününü zehir etmekten başka bir işe yaramaz. Yöntemleri var, destek al, araştır. Kolay gelsin..

Asla geri dönmezdim

Kendini suclama kendinde gördün bosuna kuruntu yapmadigini demekki daha önceleri hissetmissin biseyler olacagini ve olmus. Kadinlar hisseder. Benim yuzumden aldatti diye dusunme

Birine 40 kere deli dersen deli olurmus misali sennki..hep bi suphe hep bi kiskanclik sonunda korktugun seyler basina gelmis..esinim yaptgi kesinlikle kabul edilir bsey degil...aradaki guven kaybolunca me kadar seversen sev hcbsey eskiye donmez..affetmemeliydin.ama madem cocugun icin geri donmussn o zman kafandan siliceksn bu olayi yoksa hayati kendine zindann edersin..unutamam diyosanda bitiriceksn.bunun iki yolu var..

düşünüyorum ve anlamaya çalışıyorum. yaşın bilmiyorum ama yetişkin bi kadın olma yolundayken babanla ilgili sıkıntılar yaşamış olabilir misin? baba eksikliği hissetmiş olabilir misin? yapılmaması gereken şeyler yapmışsın. çocuğunu düşünmeyip ilaç almışsın. aşk acısını evlat sevgisinden bi adım daha öne koymuşsun. bence kıskanç bi eş olmanın da aldatıldıktan sonra intihara sürüklenmenin en belirgin sebebi; hayatına giren erkeğin kaçıp gitme ya da seni sevmiycek olma korkusu. hayatında bir erkeğe mutlaka ihtiyaç duyman.

Evet onsuz kalmaktan korkuyorum ama babamla ilgili bır sıkıntı yasamadım yada ben oyle sanıyorum bilmiyorum

Cok haklısınız

Evet annem ne zaman uzgun olsa bıze yansırdı bizde uzulurduk
Eğer evliliğinizi bitirseniz ve kendiniz için kişisel tedaviye başlarsanız ileride daha mutlu bir yuva kurabilirsiniz. Ama ben ayrılmam diyorsanız evlilik terapisi yanında kendiniz için de bir psikiyatriste başvurun. Çocuğun aile içindeki zihinsel sağlığı için de böylesi çok daha iyi olur. Ama ben yerinizde olsam eşimin bu yaptığından sonra başka şüphelerle yaşayamazdım. Erkeğin göz yaşına hiçbir zaman inanmam.

Ona olan sevgimden dolayı ondan vazgeçmek ıstemıyorum Insallah ama Insallah bı daha boyle birsey yasamam Insallah hıc bır kadın aldatılmanın acısını yasamaz

Çok sıkıntısı olan insan bosanir aldatmak nedir. Aldatinca evdeki bunalım azalıyor mu sanki. Görende adam kafasını dinlemek icin arkadaslariyla tatile gitti sanacak. Suçlama kendini. Affedeceksen geçmişi birakmalisin ama takıntı olmuştur yaşadığın travma büyük ihtimalle. Psikiyatriste git mutlaka.

o zaman bunalan sıkılan herkes eşini aldatsın, başkalarına meyletsin...
nasıl bir mantıkmış eşinizdeki?
zaten evlenirken iyi günde kötü günde diye söz vermiyor muyuz?
evliliğin her günü güllük gülistanlık olacak diye bir garanti mi vermişler?

Bunaltan bendim ya o yuzden oyle soyledi sureklı aldatıcakmıs gıbı baski yapıyordum dıdıklıyordum Insallah bundan sonrası iyi olur ınsalşah

Gidicem evet Insallah ıyı olur benim ıcın onemlı olan ıc huzur ınsanın ıc huzuru olmadıktan sonra hıc birsey guzel gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…