- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
-
- Konu Sahibi Hedefzayifolmak
İnsan insana bunu söylüyor... Bayan, erkek değil. Aldatmak etik bir şey değil elbette ama insan acayip bunaltıldığında balanssız kararlar verebiliyor. Huzurla konuşup, 2 laf edebileceği, gülebileceği, kaygı duymayacağı, suçlanmayacağı bir an aramak görebilirsiniz.Az mı etmis? Bır bayanın bır bayana bunu söylemesi! Sanırım sıze yapıcak yorumum yok
Defalarca yazdım yorumlarda bendeki hastalık derecesinde kıskançlık hep aldatıcakmıs gibi araatırıyodum ama aldatıcagına hıc ihtimal vermıyodum bu yuzden de davranısımın hatalı oldugunu anlayamadım taki aldatılana kadar.. Aldatıldım affettim gerı döndüm ama bu surecte zorlanıyorumİnsan insana bunu söylüyor... Bayan, erkek değil. Aldatmak etik bir şey değil elbette ama insan acayip bunaltıldığında balanssız kararlar verebiliyor. Huzurla konuşup, 2 laf edebileceği, gülebileceği, kaygı duymayacağı, suçlanmayacağı bir an aramak görebilirsiniz.
Biz hep alışmışız aldatmış diye taşlamaya, kök nedenleri incelemek lazım. Adamın insan olarak hakettiğini verdiniz mi siz ona? Bu adam sizi aldatmıyorken, günahsızken de sizi aldatmadığına inandırmaya çalışmış defalarda. İnanabiliyor musun, yapmadığı bir şeyi yapmadım diye ispat etmeye. Bu çok aşağlayıcı bir şey. Eh o da insan, mükemmel varlık değil hata yapabilir. Arkasından hataya itekleyip düşünce de işte o suçlu diyemeyiz..
Kendin için bundan kurtulmaya çalış, eşini bile boşver. Çocuğun var. Benim en korktuğum ve sakındığım şeydir bu, kıskançlık.. Bir insanın hayatını, nefesini, gününü zehir etmekten başka bir işe yaramaz. Yöntemleri var, destek al, araştır. Kolay gelsin..Defalarca yazdım yorumlarda bendeki hastalık derecesinde kıskançlık hep aldatıcakmıs gibi araatırıyodum ama aldatıcagına hıc ihtimal vermıyodum bu yuzden de davranısımın hatalı oldugunu anlayamadım taki aldatılana kadar.. Aldatıldım affettim gerı döndüm ama bu surecte zorlanıyorum
Asla geri dönmezdimÖncelikle merhaba burayı cok onceden berı takıp ediyorum ilk konumu da hap ıctıgım ıcın acmıstım inanmayanlar fake oldugumu söyleyenler oldu hem onun ıcın hemde bıraz olsun fikir almak ıcın size sıkıntılarımı anlatmak istiyorum
Secimin olacagi gunun gecesi esimin benı aldattığını ogrendım.. Aldatma kdr zaten ben cok kıskanc bi insan oldugum ıcın surekli sorguladım hep telefonlarını karıştırdım o gece uyuduktan sonra gece yarılarına kadar telefonda bakmadığım sey kalmazdı hep bısey bulma umıdıyle baktim Yanı aldatcgna okdr emın gozuyle.. Arkadaslarınla buluşmaya gıttıgınde hep aradım gittigi yerden ksılerden hep suphe ettim inanmadım her geldiginde surat astım dısarı gittigi ıcın gıttıgınede pisman ettim Yanı.. Hep kavga ederdik bu yuzden benı cok skiyosun cok bunaltıyosun derdi surekli.. Telefonunu karıstrdgm ıcın bı gun sinirlendi ve telefona sıfre koydu o yuzden de kavga ettik ama ben sustum bekledim ve bı gun sifreyi girerken gordum ama gordugumu söylemedim bır hafta yıne her gece karıştırdım telefonu sonunda aradığım seyı buldum A dıye kayıtlı bır numara WhatsApp tan baktigimda profil resmini gormedım kızın ama kendı telefonuma kaydedip baktımda sarısın bı bayan resmi vardı ordan suphelendım zaten neden kendı telefonunda gorunmuyo dıye.. Esıme senınle bırsey konuscam dedım ne oldugunu ıyı bilırsın dedım ama nedense 3 gun bir turlu o konuyu konuşamadık yine tlfna baktigimda A dıye kayıtlı numarayı sılmıs belliki bı sekılde bıldııgmı anladı.. Neyse ctesı gecesi sonunda konusabıldık kızın resmini gosterdım bu kim dedım oyle baktı ıs yerindeki arkadaşımın sevgilisi dedı benim tlfndan yazıstılar dedı adı ne dedım efe dedı.. O sırada da ben kıza WhatsApp tan yazmıştım cevap vermemişti neyse esim hastaydı uyudu kıza efe dıye birini tanıyıp tanımadgnı sordum sen kimsin falan muhabbetinden sonra basta inkar etti sonra döküldü efe senin esin bana kendını ole tanıttı falan diye bir aydır gorustuklerını cınsel birsey olmdgnı falan soyledi esımı uyandrıdm bağırdım cagırdım oda basta inkar etmeye calisti sonra kiz yazışmaların resmini cekip yolladı bu sefer kıza mesaj atmaya basladı benden gızlı gorustugumuzu söyleme sdce telefonda görüştük de numarasını engelle falan dıye ben hemen ablamı arayıp gelip benı almasını soyledım (3yasında kızım var gece saat 2) ablamlar kutahyada oturuyo hemen araba bulup yola cıkmıs lar esim onlar gelene kdr yıne uyudu benimle konusmaya calisti ama ben ortalığı yıktım dinlemedim gıdcgmı soyledım anlamların gelmesine yakın kalktı esim konusmak ıstedı hıckırıklarla agladı onu 10 senedir ucuncu kez boyle ağlarken goruyodum o ağlarken butun acım gecti sanki ıcım soğudu ama ona zerre icim sızlamadı aglıyo dıye ozurler diledi falan filan ablamlar geldı ben kızımı aldım cıktım.. Çokta uzatmak istemiyorum skılırsınız dıye aradan bir ay gecti o bir ay icinde bır pisman bir haklı surekli degisti ruh hali bı benı sucladı bı kendını neyse bir ay sonra bir sekilde konuştuk ve geldı bızı aldı.. Geleli 2 ay olcak esim tarafından hersey iyi gibi ama ben cok kotuyum nitekim ilac bile ıctım hastaneden taburcu olduktan sonra bana sarıldı öptü cok korkmuş belliydi Yanı ama o bana ıyı davrandığında bıle ben altında bı sebep arıyorum nabıcgmı inanın hıc bilmiyorum bu supheyle yasamak cok zor
Kendini suclama kendinde gördün bosuna kuruntu yapmadigini demekki daha önceleri hissetmissin biseyler olacagini ve olmus. Kadinlar hisseder. Benim yuzumden aldatti diye dusunmeDefalarca yazdım yorumlarda bendeki hastalık derecesinde kıskançlık hep aldatıcakmıs gibi araatırıyodum ama aldatıcagına hıc ihtimal vermıyodum bu yuzden de davranısımın hatalı oldugunu anlayamadım taki aldatılana kadar.. Aldatıldım affettim gerı döndüm ama bu surecte zorlanıyorum
Öncelikle merhaba burayı cok onceden berı takıp ediyorum ilk konumu da hap ıctıgım ıcın acmıstım inanmayanlar fake oldugumu söyleyenler oldu hem onun ıcın hemde bıraz olsun fikir almak ıcın size sıkıntılarımı anlatmak istiyorum
Secimin olacagi gunun gecesi esimin benı aldattığını ogrendım.. Aldatma kdr zaten ben cok kıskanc bi insan oldugum ıcın surekli sorguladım hep telefonlarını karıştırdım o gece uyuduktan sonra gece yarılarına kadar telefonda bakmadığım sey kalmazdı hep bısey bulma umıdıyle baktim Yanı aldatcgna okdr emın gozuyle.. Arkadaslarınla buluşmaya gıttıgınde hep aradım gittigi yerden ksılerden hep suphe ettim inanmadım her geldiginde surat astım dısarı gittigi ıcın gıttıgınede pisman ettim Yanı.. Hep kavga ederdik bu yuzden benı cok skiyosun cok bunaltıyosun derdi surekli.. Telefonunu karıstrdgm ıcın bı gun sinirlendi ve telefona sıfre koydu o yuzden de kavga ettik ama ben sustum bekledim ve bı gun sifreyi girerken gordum ama gordugumu söylemedim bır hafta yıne her gece karıştırdım telefonu sonunda aradığım seyı buldum A dıye kayıtlı bır numara WhatsApp tan baktigimda profil resmini gormedım kızın ama kendı telefonuma kaydedip baktımda sarısın bı bayan resmi vardı ordan suphelendım zaten neden kendı telefonunda gorunmuyo dıye.. Esıme senınle bırsey konuscam dedım ne oldugunu ıyı bilırsın dedım ama nedense 3 gun bir turlu o konuyu konuşamadık yine tlfna baktigimda A dıye kayıtlı numarayı sılmıs belliki bı sekılde bıldııgmı anladı.. Neyse ctesı gecesi sonunda konusabıldık kızın resmini gosterdım bu kim dedım oyle baktı ıs yerindeki arkadaşımın sevgilisi dedı benim tlfndan yazıstılar dedı adı ne dedım efe dedı.. O sırada da ben kıza WhatsApp tan yazmıştım cevap vermemişti neyse esim hastaydı uyudu kıza efe dıye birini tanıyıp tanımadgnı sordum sen kimsin falan muhabbetinden sonra basta inkar etti sonra döküldü efe senin esin bana kendını ole tanıttı falan diye bir aydır gorustuklerını cınsel birsey olmdgnı falan soyledi esımı uyandrıdm bağırdım cagırdım oda basta inkar etmeye calisti sonra kiz yazışmaların resmini cekip yolladı bu sefer kıza mesaj atmaya basladı benden gızlı gorustugumuzu söyleme sdce telefonda görüştük de numarasını engelle falan dıye ben hemen ablamı arayıp gelip benı almasını soyledım (3yasında kızım var gece saat 2) ablamlar kutahyada oturuyo hemen araba bulup yola cıkmıs lar esim onlar gelene kdr yıne uyudu benimle konusmaya calisti ama ben ortalığı yıktım dinlemedim gıdcgmı soyledım anlamların gelmesine yakın kalktı esim konusmak ıstedı hıckırıklarla agladı onu 10 senedir ucuncu kez boyle ağlarken goruyodum o ağlarken butun acım gecti sanki ıcım soğudu ama ona zerre icim sızlamadı aglıyo dıye ozurler diledi falan filan ablamlar geldı ben kızımı aldım cıktım.. Çokta uzatmak istemiyorum skılırsınız dıye aradan bir ay gecti o bir ay icinde bır pisman bir haklı surekli degisti ruh hali bı benı sucladı bı kendını neyse bir ay sonra bir sekilde konuştuk ve geldı bızı aldı.. Geleli 2 ay olcak esim tarafından hersey iyi gibi ama ben cok kotuyum nitekim ilac bile ıctım hastaneden taburcu olduktan sonra bana sarıldı öptü cok korkmuş belliydi Yanı ama o bana ıyı davrandığında bıle ben altında bı sebep arıyorum nabıcgmı inanın hıc bilmiyorum bu supheyle yasamak cok zor
Evet annem ne zaman uzgun olsa bıze yansırdı bizde uzulurdukAyrıca evin hanımının mutluluğu çok önemli yuvayı dişi kuş yapar.
Evet onsuz kalmaktan korkuyorum ama babamla ilgili bır sıkıntı yasamadım yada ben oyle sanıyorum bilmiyorumdüşünüyorum ve anlamaya çalışıyorum. yaşın bilmiyorum ama yetişkin bi kadın olma yolundayken babanla ilgili sıkıntılar yaşamış olabilir misin? baba eksikliği hissetmiş olabilir misin? yapılmaması gereken şeyler yapmışsın. çocuğunu düşünmeyip ilaç almışsın. aşk acısını evlat sevgisinden bi adım daha öne koymuşsun. bence kıskanç bi eş olmanın da aldatıldıktan sonra intihara sürüklenmenin en belirgin sebebi; hayatına giren erkeğin kaçıp gitme ya da seni sevmiycek olma korkusu. hayatında bir erkeğe mutlaka ihtiyaç duyman.
Cok haklısınızBirine 40 kere deli dersen deli olurmus misali sennki..hep bi suphe hep bi kiskanclik sonunda korktugun seyler basina gelmis..esinim yaptgi kesinlikle kabul edilir bsey degil...aradaki guven kaybolunca me kadar seversen sev hcbsey eskiye donmez..affetmemeliydin.ama madem cocugun icin geri donmussn o zman kafandan siliceksn bu olayi yoksa hayati kendine zindann edersin..unutamam diyosanda bitiriceksn.bunun iki yolu var..
Eğer evliliğinizi bitirseniz ve kendiniz için kişisel tedaviye başlarsanız ileride daha mutlu bir yuva kurabilirsiniz. Ama ben ayrılmam diyorsanız evlilik terapisi yanında kendiniz için de bir psikiyatriste başvurun. Çocuğun aile içindeki zihinsel sağlığı için de böylesi çok daha iyi olur. Ama ben yerinizde olsam eşimin bu yaptığından sonra başka şüphelerle yaşayamazdım. Erkeğin göz yaşına hiçbir zaman inanmam.Evet annem ne zaman uzgun olsa bıze yansırdı bizde uzulurduk
Ona olan sevgimden dolayı ondan vazgeçmek ıstemıyorum Insallah ama Insallah bı daha boyle birsey yasamam Insallah hıc bır kadın aldatılmanın acısını yasamazEğer evliliğinizi bitirseniz ve kendiniz için kişisel tedaviye başlarsanız ileride daha mutlu bir yuva kurabilirsiniz. Ama ben ayrılmam diyorsanız evlilik terapisi yanında kendiniz için de bir psikiyatriste başvurun. Çocuğun aile içindeki zihinsel sağlığı için de böylesi çok daha iyi olur. Ama ben yerinizde olsam eşimin bu yaptığından sonra başka şüphelerle yaşayamazdım. Erkeğin göz yaşına hiçbir zaman inanmam.
Basta kıskanclıktı sonra guvensızlıge döndü malesef evet aldatılmayı hakettıgımı dusunmuyorumseninkisi kıskançlık değil, güvensizlik...
ayrıca kıskanmak da bir aldatılma sebebi değildir...
Bunaltan bendim ya o yuzden oyle soyledi sureklı aldatıcakmıs gıbı baski yapıyordum dıdıklıyordum Insallah bundan sonrası iyi olur ınsalşaho zaman bunalan sıkılan herkes eşini aldatsın, başkalarına meyletsin...
nasıl bir mantıkmış eşinizdeki?
zaten evlenirken iyi günde kötü günde diye söz vermiyor muyuz?
evliliğin her günü güllük gülistanlık olacak diye bir garanti mi vermişler?
Gidicem evet Insallah ıyı olur benim ıcın onemlı olan ıc huzur ınsanın ıc huzuru olmadıktan sonra hıc birsey guzel gitmiyorÇok sıkıntısı olan insan bosanir aldatmak nedir. Aldatinca evdeki bunalım azalıyor mu sanki. Görende adam kafasını dinlemek icin arkadaslariyla tatile gitti sanacak. Suçlama kendini. Affedeceksen geçmişi birakmalisin ama takıntı olmuştur yaşadığın travma büyük ihtimalle. Psikiyatriste git mutlaka.