Kıskanclıgımla basım dertte

Gitmek ıstıyorum ve su ıcımdekı canavardan kurtulmak istiyorum kendı kendımı yiyip bitiriyorum yasadigim andan tad alamıyorum acabalar benı delirtiyor.. Benı sevdigini soyluyo bosanmak ıstemıyo yanı

kendini yiyip bitirme. bir hapla biraz yatışabilirsin. psikiyatriste git. görüş...

Aldatildiktan sonra guven isi bitmistir. Bunun kiskanclikla alakasi yok. bir daha guvenemezsin. Kendine ona bir sans daha vererek bosuna eziyet etme.

Eve dondugume gore affetmiş sayılıyorum affettıgım halde eski konuları acıp Yenıden Yenıden hesap soruyorum ne beter bıseymıs oyle boyle degil yani

aldatmayı hiç bir şey masum gösteremez.
benim eşimde çok kıskanç bi adam
bunaldığım zamanlar elbette oluyor lakin eşim beni çok kıskanıyor diye aldatmak aklımın ucundan bile geçmiyor.
eğer affetmeyi seçtiysen hayatı kendine zindan etme.
çocuğun etkilenmesin.

Cnm senin ruh halini psikolog tek başına çözemez. Psikiyatrist ve psikolog işbirliği ile aşabilirsin sorunlarını. Anladığım kadarıyla hem depresyondasınız (yaşadıklarınız da iyice perçinlemiş durumu), hem de takıntılısınız
Kimse vazgeçilmez değildir,unutma. Çocuğum için döndüm demişsin ama tekrarı da yaşanacak. O zaman hangi bahaneyle döneceksin. Evet aile terapistinede gidin ama öncelik psikiyatrist ve psikolog a gitmeniz. Acilen...
Bir de erkek sıkılmışsa boşansın, neden aldatıyor ki diyen arkadaşlar;
Erkeklerin bazıları öyle haysiyetsiz ki, hem ev de eşleri olsun işlerini yapsın çocuklarını büyütsün istiyorlar, hem de başka kadınlarla oynaşmaktan vazgeçemiyorlar.
%100 güvenilir erkek yoktur ama çokta sıkmamak lazım. Kovalayan siz değil, bırakın o kovalasın sizi.

Gercekten aldatan bı daha aldatır mı bunu da dusununce daha da deliriyorum insanın deger verdigi birinden zarar görmesi ne kdr kotu bisey

İcinde varsa aslinda sıksan da yapar sıkmasan da hersey dort dortluk olsa bile aldatıp hersey cok normaldi ondan yaptım derler dımı

Adam sizi aldatiyor, ilaç içip durumu sindirmeye mi çalışıyorsunuz yani,, olan size olmuş paranoyak, huzursuz, mutsuz bi hale girmissiniz bundan sonrasi icin kolay gele

Ilaci icerken 3 yasindaki kiziniza ne olacagini hic düsündünüz mü? Gece yarisi ortaligi ayaga kaldirip ablanizi da korkutup telasa vermenize degdi mi? Bir gün kesin görücem aldatmayla ilgili birsey diyip her gece gizli gizli telefon karistirmanin mantigi ne? Esim bana bunu yapsa daralir fenalik geciririm. Diger konulardaki yorumlarima da yazarim hep. Hayattaki önceligim iki kücük cocugumdur. Esimi seviyorum saygi duyuyorum ama sizin durumumuzda olsam adami gözüm görmez cocuklarimin derdine düserim. Aldatmissa oturur sebeplerini düsünürüm konusurum. Eskiden olsa atarim, kovarim, rezil ederim, mahfederim derdim ama simdi herkesin yolu acik olsun cocuklarimizin sagligi gelecegi icin anne baba olarak ne yapmamiz gerek bunu konusalim derim. Affetmeyi de anlayabilirim herkes bir degil cünkü. Ama affedip barisimak degil sonrasi önemli. Her iki tarafta hatasini anlayip ders cikarip yeni bir sayfa aciyorsa ne ala. Ama yok eski tas eski hamam, strateji gelistireyim nasil yakalarim veya bu sefer cok dikkatli olup delil birakmamam lazim deniyorsa insanin ömrüne gencligine yazik.

Aile terapistini ben de tavsiye ederim. Cocugunuz var. Kari koca oldugunuz kadar anne babasiniz da.

Valla bence zorla aldattırmışsınız adama. Her gün hır, gür, kavga eden, yapmayan birini suçlayan adam evde sevgi, ilgi, huzur göreceğine bunları görünce başkasına gitmiş. Özür dilerim ama az bile etmiş. Admaı boşverin, kendiniz için tedavi olun. Anlamıyorum hayatı keyifle yaşamak varken neden bunca tantana..

Daha kucucuk bi evladiniz var o size muhtac. Ilac icerek esinizi degil cocugunuzu cezalandirmis olacaksiniz. Yapamiyorsaniz ayrilin. olmek degil caresi. Evladinizla mutlu olmaya bakin

Adam sizi aldatiyor, ilaç içip durumu sindirmeye mi çalışıyorsunuz yani,, olan size olmuş paranoyak, huzursuz, mutsuz bi hale girmissiniz bundan sonrasi icin kolay gele
Aldatma olayini yasayalı 3ay oldu gittim bir ay sonra geldi aldı bizi hersey iyı gıbı gorunuyor ama ben ıcımde hazmedemiyorum en sonda yaptığımız bı kavgada sinirden belki belkide onu korkutmak ıcın 5tane ilac içmiştim ıkı gun oluyor bu olayı yasayalı

Zaten bende yaptığımın dogru oldugunu söylemedim ama yaptıgım ın yanlıs oldugunu aldatılınca anladım.. Ogrendıgım de sok gecırdım ve ablamdan baska arıycak kimse gelmedi aklıma o evden gitmek istiyordum ablamda sabaha karsi geldı aldı bızı bır ay orda kaldım.. İlac ıcmemın sebebıde bır anlık sinirdi ölcgmı dusunerek içmedim cok sukur de bırsey olmadı ılacıda olaydan 3 ay sonra ıctım Yanı iki gun oluyor kavga esnasında oldu bu olay

Az mı etmis? Bır bayanın bır bayana bunu söylemesi! Sanırım sıze yapıcak yorumum yok

Daha kucucuk bi evladiniz var o size muhtac. Ilac icerek esinizi degil cocugunuzu cezalandirmis olacaksiniz. Yapamiyorsaniz ayrilin. olmek degil caresi. Evladinizla mutlu olmaya bakin
Bı anlık yaptıgım bırsey ıcın pisman oldum zaten cok sukur de bısey olmadı bundan sonra aklımdan bıle geçirmem benım kendimle ilgili problemlerımı halletmem lazım once kimbilir belki ondan sonra cok dha mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…