- 8 Mayıs 2015
- 117
- 40
- 34
-
- Konu Sahibi Hedefzayifolmak
Evet benım esim evlilik terapıstıne gidelim dedı ben ilac içtikten sonra aklina basına gelmis sanırım oncesinde kabul etmıyodu ben araştırdım iyi bı doktor buldum esim bende araştırıyorum dedı ikisinden birini seçip gıdıcez InsallahSu bi sinirle ilac icen kisi degilmisinz siz ?
Hani psikolojik destek alacaktnz..?
Ama belkide en basından berı bu kdr kıskanıp surekli herseyin altında birsey arayıp bu noktaya olayı ben getirdim belkide ıcımdekı kıskançlık benı baska bırı yapıyo sanki ıcıme seytan gırıyo gibi telefonu calsa abisi bıle arasa acaba kim dıye ıcım ıcımı yıyo aldatmadan oncede böyleydi ve evet cocuk var dıye ikıncı bır sansi vermek istedim ama gordugum ruyalar durup dururken aklima gelen o yazısmalar mutlu olmamı engellıyoderdiniz kıskançlığınız değil ki sizin başlık yanlış...
aldaatılmışsınız,sonra de eve geri dönmüşsünüz..kıskancım diyorsunuz,unutamamışsınız,affetmemişsiniz..nedne geri döndünüz o zaman???
Kıskanclıgımın hastalık derecesinde oldugunu aldatılsıktan sonra Anladım zaten esim de cok bunalmıstım bi arayıs ıcındeydım ne aradıgımıda bılmıyodum ama asla senı sevmediğim ıcın yapmadım tarzında seyler soylediaşırı kıskançlık sergilemişsiniz eşinize karşı sürekli didklemeler falan belki bu durum onu aldatmaya itmiştir yani aklında yoksa da yaptığınız davranışlardan dolayı yapma gereği duymuş olabilir,zaten bana güvenmiyor yapayım maden gibi düşünmüş olabilir, ama tabiki bu durum eşinizi haklı çıkarmaz asla, yani ne olursa olsun aldatma olmamalı kesinlikle, madem affettiniz sizde biraz kendinizi değiştirin,eşiniz pişman olduğu için büyük ihtimal değişecektir, izleyecekseniz bile uzaktan izleyin,sizin işleme şekliniz biraz hastalık gibi olmuş, bu arada ilaç içme olayları falan bence psikoloğa falan görünün, çocuğu etkilemesin sizlerin durumu
kıskanç olup da ne yapıyordunuz yani? telefon çalınca kim arıyor diye sorarız genelde..yani hayatı zindan edecek kadar ne yapıyordunuz?Ama belkide en basından berı bu kdr kıskanıp surekli herseyin altında birsey arayıp bu noktaya olayı ben getirdim belkide ıcımdekı kıskançlık benı baska bırı yapıyo sanki ıcıme seytan gırıyo gibi telefonu calsa abisi bıle arasa acaba kim dıye ıcım ıcımı yıyo aldatmadan oncede böyleydi ve evet cocuk var dıye ikıncı bır sansi vermek istedim ama gordugum ruyalar durup dururken aklima gelen o yazısmalar mutlu olmamı engellıyo
Dısarı her cikmak ıstedıgın de kavga cıkarıyodum neden gıdıyosun dıye sanki gıtmeye hakkı yokmus gıbı eve geldiginde de gittiğine pisman edıyodum yıne kavga cıkarıyodum telefonunu karıştırıp gordugum herseyin altında bısey arayıp soruyodum en son konustgu numaraları eger kayıtlı değilse gizli numaradan arayıp bayan mi erkek mi diye bakıyodum her eleyin altında bısey arıyodum kısacası sankı aldatmasını ıster gibi aldatsada ogrensem gıbı bunlari sımdı düşününce anlayabiliyorum aldatılmadan once yaptıklarım normal geliyordukıskanç olup da ne yapıyordunuz yani? telefon çalınca kim arıyor diye sorarız genelde..yani hayatı zindan edecek kadar ne yapıyordunuz?
evet kıskançlık berbat birşey,hayatı da zindan edebilir insana,ama aldatma sebebi değildir..
Öyle bısey ki sanki tedavi edilemez benim aklımdan bu supheler cıkmaz gıbı geliyo yan yanayken bıle ıyıken bıle hep laf sokma cabasındayım sankı ben surekli ikaz edersem yapmazmıs gıbı bısy durtuyo benı ıcerde kendime engel olamıyorumresmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. size bile yapılsa çileden çıkacağınız şeyleri eşinize yapmışsınız ama düzelmiycek şeyler değiller. inşallah bundan sonra mutlu olursunuz ama bu hastalığınız dolayısıyla tedavi edilmeniz gerekiyor bence. aşırısı hastalığa giriyor çünkü.
resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz.
Öyle bısey ki sanki tedavi edilemez benim aklımdan bu supheler cıkmaz gıbı geliyo yan yanayken bıle ıyıken bıle hep laf sokma cabasındayım sankı ben surekli ikaz edersem yapmazmıs gıbı bısy durtuyo benı ıcerde kendime engel olamıyorum
Benım kendımı sucladıgım konu aldatılmadan oncede asırı kıskanc olmamdı bana dıyo Kı sen ogrenmesydın de ben bı daha görüşmeyi dusunmuyodum oylesıne bıseydı falanaldatılmışsın. ve suçu kendinde arıyorsun... neden.... adam bıktıysa boşansaydı. neden aldatmış...
ortak destek alın ama tek başına sende destek al... sonrada gidersiniz aile terapistine...
Gitmek ıstıyorum ve su ıcımdekı canavardan kurtulmak istiyorum kendı kendımı yiyip bitiriyorum yasadigim andan tad alamıyorum acabalar benı delirtiyor.. Benı sevdigini soyluyo bosanmak ıstemıyo yanıben bu lafa katılmıyorum. gerçekten bıktıysa aldatmak yerine boşanmak isterdi.. bazı bayanların kocaları psikopat derecesinde kıskanç ama onlar gidip eşlerini aldatmıyorlar...
sen ilk önce iyi olacağına inanmalısın. sonra git destek al... geçecek bunlar. en azdan verdiğin kararla yaşamaya öğrenmelisin....
Benım kendımı sucladıgım konu aldatılmadan oncede asırı kıskanc olmamdı bana dıyo Kı sen ogrenmesydın de ben bı daha görüşmeyi dusunmuyodum oylesıne bıseydı falan