Kıskançlığı abartıyor muyum?

canım yeri geliyor kayınvalideyle küsülüyor.eşin istemiyorsa nişanlımla plan yaptık der,işim var der gitmez.ya da nişanlımla huzurum bozuluyor abi der özgenin eşine.kusura bakma nişanlında hatalı.kimse silah zoruyla çağırmıyor.bu kadar güvenme bence.nişanlın ve aileside umursamaz demekki yazık eltinede o kadını kapıdan içeri sokmam valla.yarın öbürgün aldatıldım diye gelmek istemiyorsan sen net ol bence sağlıklı bir durum değil.

Ben bu hikayenin neresindeyim neyim ve ne yapıyorum bilmiyorum galba

Nişanlım benden özgeye msj atmamı istedi bir şey olmamıs gibi davran olay büyümesin kapansın dedi bilmiyorum bilmiyorum

Teyzenin, nişanlının annesinin kulağına gitmiyor mu kadının bu yakın tavırları. Uyarmıyor mu kimse? Ensesinden tuttuğu gibi kapı önüne koyardı benim annem olsa sürekli çiftlere sorun çıkarsa.

Nişanlım benden özgeye msj atmamı istedi bir şey olmamıs gibi davran olay büyümesin kapansın dedi bilmiyorum bilmiyorum

canım özgeye en iyisi sen de bir gün beraber kahvaltı yapalım diye.o benim müstakbel eşim sonuçta bizde tanıyalım birbirimizi de.baktın davranışları hoş değil hala ısrarcı uyar,çek kenarı ben eltime benzemem de vallahi bak nişanlın rahatsızsa gerçkten durumdan sana kızmaz zaten hem nişanlının gerçekten ne düşündüğünü de anlarsın.özgenin kocası zaten dert etmez nişanlına gidip niye böyle yapmış demez kadınlar arasında der geçerler.verdiğin tepki büyürse bilki nişanlında ailesi de baya geniş

Özgenin kv kulagına nişanlımın abisi ile ilgili olan durum gitti hatta benim kv de açık açık söylemiş benimle ilgili olan durum henüz ne kendi kv kulagına nede özgenın kv haberi yok, benim kv burda olsaydı su anda tatilde böyle birşeye izin vermezdi zaten anında çıkar söylerdi benim gelinim huzursuz oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…