Kıskançlığı abartıyor muyum?

Nişanlınız gereken mesafeyi koruyorsa, bu kadınla asla yüz göz olmayın. Alıp karşınıza konuşarak hem onun seviyesine inersiniz, hem de boş yere dedikodu malzemesi vermiş olursunuz. Bence uzak durun.

niye güzel güzel anlatmıyosunuz 5 sayfadır anlamaya çalışıyoruz :)

özge, kayınvalidenizle (ve nişanlınızla) aynı apartmanda oturan uzak bir akrabanın eşi.
daha önce nişanlınızın abisine de (abi evli olmasına rağmen) mesajlar atıyordu.
abiyi bırakıp şimdi nişanlınızı yalnız başına kahvaltıya davet ediyor.
ve bu kahvaltılarda evde sadece ikisi oluyor..

olay bu mu???

Eşi yanında olsa bile her gün her gün bir adam sürekli kahvaltıya çağırılır mı yahu!!
Başbaşa kahvaltı yapmak ister insan, bu kadın biraz fena( gaz vermek gibi olmasın) bence. Bence nişanlınızla konuşun, nişanlınız da biter iş, bahane uydurup gitmesin, bence nişanlınızın da rahatsız olması gerekiyor, her gün gidiyorum, belki alışkanlık olduğu için çağırmazlarsa yanlış anlıycamı düşünürler ben gitmiyim demesi gerekir.

nişanlın neden sert bir dille NE MÜNASEBET ÖZGE HANIM, eşiniz de evde olduğu bi gün buyrun siz bize gelin, beni bir daha lütfen çağırmayın. diyemiyor????

Anlasaydim güzel bir yorum yapmak isterdim ama ne özge nin durumunu ne senin neyi kıskandıgini hiç anlamadım.

Nişanlımın haksız oldugumu söylememin sebebi beni bastırmak karşı tarafa bir şey söylememi engellemekti o sırada haksız oldugumu söyleyen başka birisi yok
kaynıma felan yansıdı gibi birşey okudum sandım da ondan dedim o yönde deiğiniz gibi haklısın diyecek hali yokya

Nişanlının abisiyle eşi arasında da sorunlara neden olmuş. Nişanlın bunun farkında değil mi de sana haksızmışsın gibi davranıyor? Büyük ailevi problemlere yol açtı demişsin. Bunu nişanlının bilmemesine imkan yok sen bile biliyorsan. Neden nişanlın adımını dikkatli atmıyor da sana kızıyor? Bu kadın ilişkinize fazla musallat olmadan, dallanıp budaklanmadan önünü kesmelisin. Sakince konuş nişanlınla. Kavga en son çare. Düzgünce anlat sorununu. Rica et. Dikkat etsin.

ben sinir olurdum sinir olmakla kalmayıp gitmeyeceksin derdim açıkçası.nişanlınız abisinin başına gelenleri bildiği halde daha nereye gidiyor.

özgenin eşide baya geniş herhalde,karısını uyaramıyor mu yanlış anlaşılır yapma böyle diye.ayrıca nişanlının abisinin eşi hiç ne münasebetle kocama mesaj atıyorsun demedi mi? nişanlın bile bile neden gidiyor? ya da hayatım hadi sende gel demiyor?ya herkes halinden memnun olan sana oluyor, ya da bende bir sorun var ki bu olaydakileri masum göremiyorum.

ayrıca sen düşün ki sürekli mahmut diye biri var onlara gidiyorsun nişanlın aferin mi diyecek sanki? herkes halinden memnun ben sana diyeyim.ben olsaydım o özgeyi de nişanlımı da yolmuştum şimdiye kadar

yahu sen kıskanç değilsin ki kim olsa aynısını yapar.

ayrıca sen düşün ki sürekli mahmut diye biri var onlara gidiyorsun nişanlın aferin mi diyecek sanki? herkes halinden memnun ben sana diyeyim.ben olsaydım o özgeyi de nişanlımı da yolmuştum şimdiye kadar
Bende ona anlam veremiyorum 1 değil 2 değil insan acaba karımda bir tuaflık var demez mi ya

Diyemiyor değil aynısı abisinde yasanan sorunlarda da oldu abisinin eşi yani eltim ağlaya ağlaya bi hal oldu ama yinede bir şey dedirtmediler en basitinden kısa bir muhabbet anlatıyım size özgenin eşiyle arası bozuk oldugu aralarda eltime gidiyor oturmaya sözde sonrasında eltimin eşi abim geliyor yani özgeye nasılsın iyimisin düzeldi mi aranız diye soruyor aralarının bozuk oldugunu herkez biliyordu barıssak nolcak aynı yatakta kardeş gibi yatıyoruz demiş abimin yüzüne tabi eltim sessiz sakin kimseye bişey diyemez susmus kalmıs böyle birisi böyle arsız utanmaz biri işte, nişanlıma kızamıyorum oda engel olmaya çalışıyor, nalet olsun ki akraba işte...

Bende ona anlam veremiyorum 1 değil 2 değil insan acaba karımda bir tuaflık var demez mi ya

canım ben sana diyeyim herkes halinden memnun,nişanlında aynı şekilde.o kadar yakınlar madem gel hayatım der sanada.çok sıkıntılılar bence.kadının kocasıda memnun sanırım.yoksa herkes bir dur kadın ne diye mesaj atıyorsun der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…