ÇağırmıyorSizide cagirmiyormu? nisanlinizi tek mi davet ediyor?
O zaman orta yolu bulun. O kizin numarasini alin ve siz onunla yazismaya baslayin.Çağırmıyor
niye güzel güzel anlatmıyosunuz 5 sayfadır anlamaya çalışıyoruz :)
özge, kayınvalidenizle (ve nişanlınızla) aynı apartmanda oturan uzak bir akrabanın eşi.
daha önce nişanlınızın abisine de (abi evli olmasına rağmen) mesajlar atıyordu.
abiyi bırakıp şimdi nişanlınızı yalnız başına kahvaltıya davet ediyor.
ve bu kahvaltılarda evde sadece ikisi oluyor..
olay bu mu???[/QU
Kahvaltı gerçekleşmiyor ama sürekli çağırıyor
Merhaba, aranıza yeni katıldım, nişanlımın yakın akrabasının eşi sabahları kahvaltıya çağırıyor benimde hoşuma gitmiyor bu durum bunu dile getirdiğimde haksız olan taraf ben oldum ne yapmalıyım çok bunaldım..
Yorumlarınız için çok teşekkür ederimnişanlın neden sert bir dille NE MÜNASEBET ÖZGE HANIM, eşiniz de evde olduğu bi gün buyrun siz bize gelin, beni bir daha lütfen çağırmayın. diyemiyor????
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
kaynıma felan yansıdı gibi birşey okudum sandım da ondan dedim o yönde deiğiniz gibi haklısın diyecek hali yokyaNişanlımın haksız oldugumu söylememin sebebi beni bastırmak karşı tarafa bir şey söylememi engellemekti o sırada haksız oldugumu söyleyen başka birisi yok
Bende ona anlam veremiyorum 1 değil 2 değil insan acaba karımda bir tuaflık var demez mi yaayrıca sen düşün ki sürekli mahmut diye biri var onlara gidiyorsun nişanlın aferin mi diyecek sanki? herkes halinden memnun ben sana diyeyim.ben olsaydım o özgeyi de nişanlımı da yolmuştum şimdiye kadar
Diyemiyor değil aynısı abisinde yasanan sorunlarda da oldu abisinin eşi yani eltim ağlaya ağlaya bi hal oldu ama yinede bir şey dedirtmediler en basitinden kısa bir muhabbet anlatıyım size özgenin eşiyle arası bozuk oldugu aralarda eltime gidiyor oturmaya sözde sonrasında eltimin eşi abim geliyor yani özgeye nasılsın iyimisin düzeldi mi aranız diye soruyor aralarının bozuk oldugunu herkez biliyordu barıssak nolcak aynı yatakta kardeş gibi yatıyoruz demiş abimin yüzüne tabi eltim sessiz sakin kimseye bişey diyemez susmus kalmıs böyle birisi böyle arsız utanmaz biri işte, nişanlıma kızamıyorum oda engel olmaya çalışıyor, nalet olsun ki akraba işte...özgenin eşide baya geniş herhalde,karısını uyaramıyor mu yanlış anlaşılır yapma böyle diye.ayrıca nişanlının abisinin eşi hiç ne münasebetle kocama mesaj atıyorsun demedi mi? nişanlın bile bile neden gidiyor? ya da hayatım hadi sende gel demiyor?ya herkes halinden memnun olan sana oluyor, ya da bende bir sorun var ki bu olaydakileri masum göremiyorum.
Bende ona anlam veremiyorum 1 değil 2 değil insan acaba karımda bir tuaflık var demez mi ya