Kıskançlığı abartıyor muyum?

Bu açıdan bakınca siz haklısınız. Aynı durumda siz olsaydınız partneriniz ne tepki verirdi acaba? partnerinize empati yapmasını önerin ya da kısasa kısas.

yani anlamadım gibi kusurabakma bişey ama anladığım kadar yorum yaparsam özge diye biri var önceden nişanlınızın abisine takmış ve biraz arsız ancak ondan bıkınca şimdi nişanlınıza sarmış durumda laubali haraketler sergiliyor ve devamlı sizsiz kahvaltı düzenliyor ve eşinizi çağırıyor.bunun sebebi nedir ki yaşı kaç bu özgenin ve hadi imalı konuşsanız bile nişanlınız size trip mi attı ....

çüş ne işi var elin evinde üstelik kadının herifi evde yok . bütün suç nişanlında gitmesin tavrını koysun .

Nişanlım uzak duruyor onunla ilgili bi problemim yok sadece akraba olduğu için benim rahatsız oldugumu söylememi istemiyor aynı binada oturuyorlar teyzesi gelini falan ama çok bunaldım kendi içimde sindiremiyorum mahperi hatun M matmazeldepresif R RoseAnge siteyi yeni kullanmayı karışık anlatıyo olabilirim kusuruma bakmayın lütfen

Bana abartmıyorsun gibi geldi. Her gün nişanlım bensiz neden kahvaltıya gitsin ki? Yakın akraba bile olsa her sabah çağırılmaz. Hoş değil.

nişanlın iyi biride olsa o kadından uzak tutmaya çalış sen yinede napacağını bilemeyiz

Daha önce kendini yağ gibi üste çıkardığıiçin aynısını yaparsa haklıyken haksız duruma düşersin uğraşma dedi sinirlendi

Bana abartmıyorsun gibi geldi. Her gün nişanlım bensiz neden kahvaltıya gitsin ki? Yakın akraba bile olsa her sabah çağırılmaz. Hoş değil.
Bir de şöyle bişey var Allah yukarda böyle derdi olanlara yardım etsin diyorum ilk önce yakın şekilde takip ediyor bizi nereye gitmişiz ne yapmışız nişanlımın abisi ile eşi arasında da çok büyük ailevi problemlere yol açmıştı

oo bu kadın ayaklı tehlike gibi duruyor. Kesinlikle uzak durun.

oo bu kadın ayaklı tehlike gibi duruyor. Kesinlikle uzak durun.
Sizce ben karşıma alıp konuşmalı mıyım susup bir daha msj atmasını mı beklemeliyim?

Siteyi yeni kullanmaya başladım geç cevap veriyorsam kusura bakmayın yeni yeni görüyorum

Sizce ben karşıma alıp konuşmalı mıyım susup bir daha msj atmasını mı beklemeliyim?

Siteyi yeni kullanmaya başladım geç cevap veriyorsam kusura bakmayın yeni yeni görüyorum
yok geç cevap vermiyorsun canım
Kadınla değil de nişanlınla konuş sen. Umarım nişanlın anlayışlı biridir..

Konuya kıskançlık olarak bakamiyorum .Özge çok şeytan bir kadın iyi bir niyeti yok herkes bana herkes bana diyen ilgi manyağı . Sen duydugun bildiğin ve suan gördüğün şeyler üzerine DUR diyorsun yani ilişkinizi hir bir sürecinde Özge üzerinden sıkınti yaşamak istemiyorsun .Sen mutlu huzurlu yuva kurmak istiyor bunun içinde emek harciyorsun ozge konusunda nisanlin seni anlamiyorsa sen bu evlilik işini bidaha düşün .çünkü ozge aradan çıkar ama nisanli nin bu olayda davranislari tavırları ilerisi için ipuclari verir .

iyide abisin karısı felan olsa yengesidir kardeşi gibi görüyordur gitsin tabi derimde teyzesinin gelini ne alaka ayrıca bunu dile getirdiğinizde olay eşiniz dışına çıkıyor ve haksız olduğunuzu söyleyen bir başkalartı varsa belki haksızsınızdır ama ne alaka diyesim geliyor gene de

yok geç cevap vermiyorsun canım
Kadınla değil de nişanlınla konuş sen. Umarım nişanlın anlayışlı biridir..
Nişanlımla konuştum ben kötü şeyler olsun istemiyorum zaten biliyorsun gitmicegimi özgeden hoşlanmadıgımı sen ne yaparsan yap arkandayım ama aile içinde sorun olsun istemem ben dedi seninlede kavga etmek istemiyorum dedi

Nişanlımın haksız oldugumu söylememin sebebi beni bastırmak karşı tarafa bir şey söylememi engellemekti o sırada haksız oldugumu söyleyen başka birisi yok

O zaman sorun yok sen hiç özgeyle falan konuşma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…