- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
Bu açıdan bakınca siz haklısınız. Aynı durumda siz olsaydınız partneriniz ne tepki verirdi acaba? partnerinize empati yapmasını önerin ya da kısasa kısas.Hayır hayır ben nişanlıma güveniyorum öyle bir problemim yok çok yakınımda aynı kişinin yarattığı sorunlara çok yakından tanık olduğum için aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kendi evliliği mutlu değil genç insanlarız beni hiç kahvaltıya çağırmadı sadece sürekli onun msj atmasından rahatsız oluyorum bu kadar ilgili olmasından R RoseAnge @tatlibikiz ayrıca tekken çağırmışlığı da var
yani anlamadım gibi kusurabakma bişey ama anladığım kadar yorum yaparsam özge diye biri var önceden nişanlınızın abisine takmış ve biraz arsız ancak ondan bıkınca şimdi nişanlınıza sarmış durumda laubali haraketler sergiliyor ve devamlı sizsiz kahvaltı düzenliyor ve eşinizi çağırıyor.bunun sebebi nedir ki yaşı kaç bu özgenin ve hadi imalı konuşsanız bile nişanlınız size trip mi attı ....Şimdi söyle özge diyorum mesele özge daha önce nişanlımın abisine de evli oldugu halde eşi olmasına ragmen msj atan erkeklerle pek bi ilgili konusmalarına dikkat etmeyen birisi şimdi abisi bitti bize sıra geldi daha önce de kahvaltıya çağırıp msj atmıstı fakat gitmemişti nişanlım en son abisinde beraber kalırken msj atıp aradı ben çıktım telefona aşağıdayız kahvaltı yapıcaz dedim ve kıza imalı konusmusum kaynına öyle söylemiş ve nişanlıma yansıdı olay böyle gelişti karışık anlattıysam kusura bakmayınaseeg
nişanlın iyi biride olsa o kadından uzak tutmaya çalış sen yinede napacağını bilemeyizNişanlım uzak duruyor onunla ilgili bi problemim yok sadece akraba olduğu için benim rahatsız oldugumu söylememi istemiyor aynı binada oturuyorlar teyzesi gelini falan ama çok bunaldım kendi içimde sindiremiyorummahperi hatun M matmazeldepresif R RoseAnge siteyi yeni kullanmayı karışık anlatıyo olabilirim kusuruma bakmayın lütfen
Daha önce kendini yağ gibi üste çıkardığıiçin aynısını yaparsa haklıyken haksız duruma düşersin uğraşma dedi sinirlendiyani anlamadım gibi kusurabakma bişey ama anladığım kadar yorum yaparsam özge diye biri var önceden nişanlınızın abisine takmış ve biraz arsız ancak ondan bıkınca şimdi nişanlınıza sarmış durumda laubali haraketler sergiliyor ve devamlı sizsiz kahvaltı düzenliyor ve eşinizi çağırıyor.bunun sebebi nedir ki yaşı kaç bu özgenin ve hadi imalı konuşsanız bile nişanlınız size trip mi attı ....
Bir de şöyle bişey var Allah yukarda böyle derdi olanlara yardım etsin diyorum ilk önce yakın şekilde takip ediyor bizi nereye gitmişiz ne yapmışız nişanlımın abisi ile eşi arasında da çok büyük ailevi problemlere yol açmıştıBana abartmıyorsun gibi geldi. Her gün nişanlım bensiz neden kahvaltıya gitsin ki? Yakın akraba bile olsa her sabah çağırılmaz. Hoş değil.
oo bu kadın ayaklı tehlike gibi duruyor. Kesinlikle uzak durun.Bir de şöyle bişey var Allah yukarda böyle derdi olanlara yardım etsin diyorum ilk önce yakın şekilde takip ediyor bizi nereye gitmişiz ne yapmışız nişanlımın abisi ile eşi arasında da çok büyük ailevi problemlere yol açmıştı
Bayan tekse neden gitmesin ? Kendine güvenmediğinden mi?
Ha 2 erkek ha 2 kadin ha da bir erkek bir bayan
Bu durum kişinin karşısındakini kendi gibi sanmasından başka bir şey değil
Sizce ben karşıma alıp konuşmalı mıyım susup bir daha msj atmasını mı beklemeliyim?oo bu kadın ayaklı tehlike gibi duruyor. Kesinlikle uzak durun.
yok geç cevap vermiyorsun canımSizce ben karşıma alıp konuşmalı mıyım susup bir daha msj atmasını mı beklemeliyim?
Siteyi yeni kullanmaya başladım geç cevap veriyorsam kusura bakmayın yeni yeni görüyorum
Nişanlımla konuştum ben kötü şeyler olsun istemiyorum zaten biliyorsun gitmicegimi özgeden hoşlanmadıgımı sen ne yaparsan yap arkandayım ama aile içinde sorun olsun istemem ben dedi seninlede kavga etmek istemiyorum dediyok geç cevap vermiyorsun canım
Kadınla değil de nişanlınla konuş sen. Umarım nişanlın anlayışlı biridir..
Nişanlımın teyzesinin gelini kahvaltıya çağıran @asude_bahar
Nişanlımın haksız oldugumu söylememin sebebi beni bastırmak karşı tarafa bir şey söylememi engellemekti o sırada haksız oldugumu söyleyen başka birisi yokiyide abisin karısı felan olsa yengesidir kardeşi gibi görüyordur gitsin tabi derimde teyzesinin gelini ne alaka ayrıca bunu dile getirdiğinizde olay eşiniz dışına çıkıyor ve haksız olduğunuzu söyleyen bir başkalartı varsa belki haksızsınızdır ama ne alaka diyesim geliyor gene de
O zaman sorun yok sen hiç özgeyle falan konuşma canımNişanlımla konuştum ben kötü şeyler olsun istemiyorum zaten biliyorsun gitmicegimi özgeden hoşlanmadıgımı sen ne yaparsan yap arkandayım ama aile içinde sorun olsun istemem ben dedi seninlede kavga etmek istemiyorum dedi