Kıskançlığı abartıyor muyum?

Brutusum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
31
7
Merhaba, aranıza yeni katıldım, nişanlımın yakın akrabasının eşi sabahları kahvaltıya çağırıyor benimde hoşuma gitmiyor bu durum bunu dile getirdiğimde haksız olan taraf ben oldum ne yapmalıyım çok bunaldım..

Yani çağıran tarafında eşi yanında ise yani topluca kahvaltı yapılıyorsa evet fazla kıskançsınız.
Bayan tek iken çağırıyorsa gitmeyiversin.

sadece esini cagiriyorsa, haklisin bende kiskanirdim
ikinizi cagiriyorsa ve baska kiskanilacak durumlar olmadiysa abartiyorsun bence

nişanlınız tek kahvaltıyamı gidiyor anlamadım ??? yani oyleyse bile bu akrabasının eşi herzamn mı böyle çağırıyor.Peki akrabası olan bey bişey demiyormu

Akrabsinin eşi evde olmuyor mu
Nişanlın yanlız mi gidiyor
Senı hiç çağırmadı mi
Bunların hepsine bi cevap lütfen

Şimdi söyle özge diyorum mesele özge daha önce nişanlımın abisine de evli oldugu halde eşi olmasına ragmen msj atan erkeklerle pek bi ilgili konusmalarına dikkat etmeyen birisi şimdi abisi bitti bize sıra geldi daha önce de kahvaltıya çağırıp msj atmıstı fakat gitmemişti nişanlım en son abisinde beraber kalırken msj atıp aradı ben çıktım telefona aşağıdayız kahvaltı yapıcaz dedim ve kıza imalı konusmusum kaynına öyle söylemiş ve nişanlıma yansıdı olay böyle gelişti karışık anlattıysam kusura bakmayın aseeg

Ya sen ne anlatiyosun anlasilmiyo net bi soru soruyoruz onu yanitla, kadin ve nisanlin basbasa mi oluyo kahvaltida?

Hayır hayır ben nişanlıma güveniyorum öyle bir problemim yok çok yakınımda aynı kişinin yarattığı sorunlara çok yakından tanık olduğum için aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kendi evliliği mutlu değil genç insanlarız beni hiç kahvaltıya çağırmadı sadece sürekli onun msj atmasından rahatsız oluyorum bu kadar ilgili olmasından R RoseAnge tatlibikiz ayrıca tekken çağırmışlığı da var

niye o kadın kendi çay içip zeytin peynir yiyemiyormu da iki de bir nişanlını çağırıyor

ne tuhaf ve abes bir şey

o kadın kadar nişanlında garip

sende onun kocasını çağır koca sana kavaltıya gelsin nişanlında onların evine

ne değişik olur.

belki nişanlın anlar sanmam ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…