Kıskanç ve kibirli kadınlar

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
herkesin cevresinde boyle insanlar vardır eminim cekememezlikleri okadar belli oluyorki farkında olmuyor bazıları sık sık basıma gelir demiycem ama herkes gibi arada sırada boyle insanlarla karsılasıyorum eminim sizde karsılasıyorsunuzdur acıkca soylemek gerekirse forumda,sokakda,arkadaslıkda heryerde var boyle insanlar birileri birseyi cok begenir ama biri aradan cıkar hemen kotuler ne gerek duyuyolar anlamıyorum..birde su var ben.. ben iyiyim ben superim ben yaparsam gusel olur,ben harikayım kıskanc insanlarda buda oluyor zaten..zaman zaman hepimiz yaparıs ama bazılarının kisiligine yerlesmis artık eger bu tarz huyları olan varsa bir an once vazgecsin cok itici oluyorlar

bence kıskançlık insanın tüm bedenini, fiziki ve ruhsal kontrolünü ele geçiren çok tehlikeli bi hastalık. tanıdığım bi arkadaşım var korkunç derecede kıskanç olan. hayatı kendine zehir etmekten başka bişey yapmıyorrr. kıskanç insan evet sinir bozar ama asıl büyük zararı kendine verir...

Kendini beğenmeyen kişiler, aslında kendini beğenmiş oluyorlar, düşünce böyle gibi geldi..
Kendinde eksikliğini hissettiği herhangi şeyi karşısında gören kişi kendindeki eksikliği hatırlıyor,
ve ona bunu hatırlatana öfke besliyor.. Buradaki öfke kıskançlık da olabilir..
Öfkesi kendine aslında kişinin ama farkına varılamayabiliyor.. Kıskanmak böyle birşey belki..
Negatif bir duygu ama insani işte..

ewet böyle insanlar her yerde var malesef
bu nasıl bir kişiliktir nasıl bir fesatlıktır anlamıyorum bi türlü

evet çevremde böle insanları tanıyorumm.
çokta tın deyip geçiyorumm.
yazık vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…