Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylul2807

Supermom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
9.516
2.181
merhaba, arkadaşlar burada hamilelik ve geyik muhabbetler yapabiliriz sanırım. şimdiden hoşgeldiniz :):KK8:

ötekı topigede tasındık yazsalım:KK70:
kızım sımdı buraya sadece kıskandırmak ısteyenler gelcek..baslıkta hamılelık adınada bıse olsaydı..yıne hamıleler ugrardı..ama neyse gerek yok,basımıza bela almıyalım,sımdı burası serbest kursu mu oldu:KK70: ooooww şimdi dicek laf bulamıyorum ıyımı:KK70:

aa begen yapıyorum bıturlu begen olmuyor...oooohh mısafırımde gelcek,dunku pogacamda cok guzel oldu oooohh...hem hemıle kalırım hem börek yaparım oooohh:KK76::KK76:

şimdi burda da hamılelıkten bahsetmek yasaklanmasın:KK53::KK53: kafayı yeriiiim:KK53:

hep bı topıgın ılk sayfasında yazmak ıstemıstım..kısmet buguneymışş,bol bol yaziiim:KK53:

burasi daha iyiymis ya tamam hamile olmak istiyozda her dakika da ayni muhabbet olmaki:)))neyse ben 1 ay sonra memleke tatile gidiyorum kibrisi cok ozledim ya gurbette olmak cook zor:KK43:

kızlar siz bi de farklı isimdesiniz sanırım.. kim kim anlamadım :KK53: iki gündür hepten affaladım ben yaa :KK50:

X