• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisiye Özel Tasarlanabilen El Yapimi Takilar

catspaws

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
16
0
6
34
Sakarya
merhaba sevgili arkadaslar.
sizlerle kendi yaptigim kolyelerin fotograflarini paylasmak istiyorum. ilerleyen zamanda ticari olarak taki yapimina baslayacagim. siparis alip satacagim insallah. bu yüzden kadinlarin yaptigim takilar hakkindaki yorumlari ve önerileri benim icin cok önemli. takilara bakip yorumlarinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. iclerindeki resimler el cizimidir. iclerine fotograf da koyulabilir veya istege göre yazi da yazilabilir.
simdiden tesekkürler.

https://www.facebook.com/MadameraTaki

Bizi twitter dan da takip edebilirsiniz.
@madamera_taki

$174_0462.jpg $174_0602.jpg $174_0578.jpg $174_0584.jpg $174_0589.jpg $174_0591.jpg $174_0447.jpg $174_0432.jpg

Son düzenleme:
arkadaslar yorumlariniz benim icin cok önemli. bakan arkadaslar yorum yazabilirlerse cok ama cok sevinirim.

merhaba sevgili arkadaslar.
sizlerle kendi yaptigim kolyelerin fotograflarini paylasmak istiyorum. ilerleyen zamanda ticari olarak taki yapimina baslayacagim. siparis alip satacagim insallah. bu yüzden kadinlarin yaptigim takilar hakkindaki yorumlari ve önerileri benim icin cok önemli. takilara bakip yorumlarinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. iclerindeki resimler el cizimidir. iclerine fotograf da koyulabilir veya istege göre yazi da yazilabilir.
simdiden tesekkürler.

Kişiye özelden kasıt nedir?? Begendiğimiz bir modeli sizinle paylaşsak istediğimiz takıyı yapabilir misiniz???

Kişiye özelden kasıt nedir?? Begendiğimiz bir modeli sizinle paylaşsak istediğimiz takıyı yapabilir misiniz???

merhaba, istediğin bir resmi veya yazıyı bizimle paylaşırsan sana böyle bir takı yapabiliriz. facebook ve twitter sayfamıza bekleriz.

https://www.facebook.com/MadameraTaki

Bizi twitter dan da takip edebilirsin.
@madamera_taki

Son düzenleme:
Back