esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 9 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #1 Evde kurduğum atölyemde kişiye özel tasarımlar yapıyorum... Oda takımları ( nevresim takımı,yatak örtüsü,perde,yer minderleri,abajur,oyuncak sepetleri) mutfak takımları ( masa örtüsü-perde-runner-peçete-american servis) sofra takımları ahşap boyama ve seramik ürünleri extradan kumaş ve ahşap satışımdan vardır ... Son düzenleme: 9 Eylül 2013
Evde kurduğum atölyemde kişiye özel tasarımlar yapıyorum... Oda takımları ( nevresim takımı,yatak örtüsü,perde,yer minderleri,abajur,oyuncak sepetleri) mutfak takımları ( masa örtüsü-perde-runner-peçete-american servis) sofra takımları ahşap boyama ve seramik ürünleri extradan kumaş ve ahşap satışımdan vardır ...
A ahsenti sendemi Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2013 117 4 38 9 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #2 esrasnrmn .!.: EVDE KURDUĞUM ATÖLYEMDE KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR YAPIYORUM... ODA TAKIMLARI ( NEVRESİM TAKIMI,YATAK ÖRTÜSÜ,PERDE,YER MİNDERLERİ,ABAJUR,OYUNCAK SEPETLERİ) MUTFAK TAKIMLARI ( MASA ÖRTÜSÜ-PERDE-RUNNER-PEÇETE-AMERİCAN SERVİS) SOFRA TAKIMLARI AHŞAP BOYAMA VE SERAMİK ÜRÜNLERİ EXTRADAN KUMAŞ VE AHŞAP SATIŞIMDAN VARDIR ... https://www.facebook.com/CocoshHome Eki Görüntüle 797784 Genişletmek için tıkla... tasarımların harika canım,sana başarılar dılerımm
esrasnrmn .!.: EVDE KURDUĞUM ATÖLYEMDE KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR YAPIYORUM... ODA TAKIMLARI ( NEVRESİM TAKIMI,YATAK ÖRTÜSÜ,PERDE,YER MİNDERLERİ,ABAJUR,OYUNCAK SEPETLERİ) MUTFAK TAKIMLARI ( MASA ÖRTÜSÜ-PERDE-RUNNER-PEÇETE-AMERİCAN SERVİS) SOFRA TAKIMLARI AHŞAP BOYAMA VE SERAMİK ÜRÜNLERİ EXTRADAN KUMAŞ VE AHŞAP SATIŞIMDAN VARDIR ... https://www.facebook.com/CocoshHome Eki Görüntüle 797784 Genişletmek için tıkla... tasarımların harika canım,sana başarılar dılerımm
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 9 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #3 ahsenti .!.: tasarımların harika canım,sana başarılar dılerımm Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim...
ahsenti .!.: tasarımların harika canım,sana başarılar dılerımm Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim...
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 13 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #4 Müşterimin güzel kızına yaptığım oğlumu da manken diye kullandığım bu işi de segilemek istedim buyrun
Müşterimin güzel kızına yaptığım oğlumu da manken diye kullandığım bu işi de segilemek istedim buyrun
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 13 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #5 Yeni nesil sofra bezi havluları masa örtüsü ve runnerı tutacağından poşetliğine kadar istenilenn her şekilde takım yapılır...
Yeni nesil sofra bezi havluları masa örtüsü ve runnerı tutacağından poşetliğine kadar istenilenn her şekilde takım yapılır...
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #6
S Stildanisma Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 33 2 0 İstanbul 26 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #7 Merhaba, Kedili çanta için nasıl sipariş verebilirim? ''Manken'' çok yakışıklı !!!
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 28 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #8 istediğiniz model uygulanır...
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 28 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #9 Stildanisma .!.: Merhaba, Kedili çanta için nasıl sipariş verebilirim? ''Manken'' çok yakışıklı !!! Genişletmek için tıkla... merhabalar ilk öce teşekkürlerimi iletiyorum size.. :) oğlum u biraz kullandım sanırım.. mesaj attım size tercihinize göre bana ulaşabilrsiniz...
Stildanisma .!.: Merhaba, Kedili çanta için nasıl sipariş verebilirim? ''Manken'' çok yakışıklı !!! Genişletmek için tıkla... merhabalar ilk öce teşekkürlerimi iletiyorum size.. :) oğlum u biraz kullandım sanırım.. mesaj attım size tercihinize göre bana ulaşabilrsiniz...
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #10 Kişiye özel tasarımlar...siz hayal edin yeter..sevdiğiniz model desen karekter sevdiğiniz kullandığınız ürünlerde yer alsın...yetmesin isminize özel olsun..o da yetmez ise resminiz olsun..yeterki özel olsun :)
Kişiye özel tasarımlar...siz hayal edin yeter..sevdiğiniz model desen karekter sevdiğiniz kullandığınız ürünlerde yer alsın...yetmesin isminize özel olsun..o da yetmez ise resminiz olsun..yeterki özel olsun :)
pogacaayak 2012- ∞ Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 8.838 1.110 148 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #11 ay o pembe puantiyeli kavanoz setine benzeyen şey çok güzelmiş bayıldım ellerinize sağlık
esrasnrmn Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 59 9 16 İzmir 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #12 krizsavar .!.: ay o pembe puantiyeli kavanoz setine benzeyen şey çok güzelmiş bayıldım ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim...sipariş alıyorum bu arada
krizsavar .!.: ay o pembe puantiyeli kavanoz setine benzeyen şey çok güzelmiş bayıldım ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim...sipariş alıyorum bu arada
pogacaayak 2012- ∞ Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 8.838 1.110 148 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #13 esrasnrmn .!.: teşekkür ederim...sipariş alıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... ben kendim yapmaya çalışıyorum zaten; ama kendisi yapmayanalra tavsiye ediyorum almalarını, çok cici olur
esrasnrmn .!.: teşekkür ederim...sipariş alıyorum bu arada Genişletmek için tıkla... ben kendim yapmaya çalışıyorum zaten; ama kendisi yapmayanalra tavsiye ediyorum almalarını, çok cici olur
O ozgec33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 37 0 86 34 İçel Mersin 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #14 elinize sağlık güzel olmuş
P paci53 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2013 349 6 118 34 İstanbul 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrasnrmn #15 ellerinize sağlık, hepsi birbirinden güzel.. üzerinde tren olan yatak örtüsünün fiyatı nedir acaba?