slm kızlar ben yeniyim :) parfümlere bayılırım avon oriflame devamlı parfüm alırım orjnal parfümlerin de çakmasını alıyorum koku benim için çok önemli ama devamlı sıkılıyorum tam begenıyorum ama sonra tekrar sıkılıyorum
beyaz tenliyim ağır parfüm sevmem çiçek sevmem şeker sevmem en sonunda avnda buldum krema kokusu.sanırım misk böyle kokmasını sağlıyormus bana önerebilcecegınız krema kokulu misk kokulu bi parfğm var mı?ve beyaz tenlilere nasıl kokular gider?yardımcı olursaız sevinirim...
romantic voyage canım hoş koku ama 30 ml ve pahaı die simply because getirttim kokuları cok benzer sadece simply de ççek kokusu gelıo hafiften o kötü :/ ama genel olarak hoş bi parfüm aynı zamnda secret fantsy getirttim beğenmedim ya çok yanık bı koku
canım birtek secret fantasy i kokladım pek benim tarzım degil aynen ben vanilya hindistancevizi falan seviyorum :) avon un soft musk var onu begenebilirsin ben cok severim birde body shop un white musk var o da cok guzell :)
Avon Soft Musk Edt 50 ml Modern ve romantik bir klasik...
Beyaz miskin çiçeksi kokulu ylang ylang, yasemin ve gül ile karışımına eklenen yumuşak ağaç kokuları parfümü kadınsı kılıyor
vanilya degl sanırm ama kremsi kokuyor bu
Avon Soft Musk Edt 50 ml Modern ve romantik bir klasik...
Beyaz miskin çiçeksi kokulu ylang ylang, yasemin ve gül ile karışımına eklenen yumuşak ağaç kokuları parfümü kadınsı kılıyor
vanilya degl sanırm ama kremsi kokuyor bu
canım birtek secret fantasy i kokladım pek benim tarzım degil aynen ben vanilya hindistancevizi falan seviyorum :) avon un soft musk var onu begenebilirsin ben cok severim birde body shop un white musk var o da cok guzell :)
soft musk ı herkes kullandı die sogudum artık avonun gelecek aykı katounda iki soft musk bi signature erkek parfüm 45 lira isteyenlere duyurulurr
ki gelişine verebilen bi tanıdıklı 3 parfüm 35e gelck