- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
-
- Konu Sahibi Akuamarin10
Esin,bu ayin baslarinda bir küsluk bunalmislik yasayacaksin arkadaslarinla da olabilir yada birisiyle güc savasi fikir ayriliklari olusucak ama onemli bisey degil ufak rekabetler..ama dengeyi bulacaksin ayin ortalarina dogru sagliga dikkat ,ayin sonlarina dogru yine kararsizliklar ve ikilemler bekliyor seni duygusal manada bos yere beklemede kaldigini goruyorum suphelerini kenara atmalisin biran.once kafanda yapmak gerekene odaklanip harekete gecmelisin.35 yas civari su grubundan birkadin bu ay seni etkileyecek bir konuda yardimlarini gorebilirsin.tam tersi seni kotude etkileyebilir dikkatHemen geldim :) Esin-29-Başak :)
Duygusal manada bekliyorum de neyi bekliyorum onu ben de bilmiyorumEsin,bu ayin baslarinda bir küsluk bunalmislik yasayacaksin arkadaslarinla da olabilir yada birisiyle güc savasi fikir ayriliklari olusucak ama onemli bisey degil ufak rekabetler..ama dengeyi bulacaksin ayin ortalarina dogru sagliga dikkat ,ayin sonlarina dogru yine kararsizliklar ve ikilemler bekliyor seni duygusal manada bos yere beklemede kaldigini goruyorum suphelerini kenara atmalisin biran.once kafanda yapmak gerekene odaklanip harekete gecmelisin.35 yas civari su grubundan birkadin bu ay seni etkileyecek bir konuda yardimlarini gorebilirsin.tam tersi seni kotude etkileyebilir dikkat
Bu ay sorumluluklarin cok artacak kendini bunalmis hiasedebilirsin.parasal anlamda parani yada sevgini paylasmak istemeyecegin durumlar olusacak 35 yas ustu bir erkekle alakali daha cok bu durum koc burcu yada ates burcundan seni.bu konuda motive edecek haftanin sonuna dogru dengeyi bukacaksin merak etme hersey yoluna giricek bu hafta kafani kurcalayan bir konuda onemli birkarar vermen gerekecek artik zamani gelmis hersey senin lehine duzelme yoluna girecek.bu ay onemli senin icin baban akraban yada 35 yas ustu bir erkek senin gundemini olusturacak.su grubundanSüreyya, 26, terazi burcu.
Teşekkür ederim. :)
Onu da sen.bilcen.:))Duygusal manada bekliyorum de neyi bekliyorum onu ben de bilmiyorumçok teşekkür ederim canım :)
Inşallah yaBu ay sorumluluklarin cok artacak kendini bunalmis hiasedebilirsin.parasal anlamda parani yada sevgini paylasmak istemeyecegin durumlar olusacak 35 yas ustu bir erkekle alakali daha cok bu durum koc burcu yada ates burcundan seni.bu konuda motive edecek haftanin sonuna dogru dengeyi bukacaksin merak etme hersey yoluna giricek bu hafta kafani kurcalayan bir konuda onemli birkarar vermen gerekecek artik zamani gelmis hersey senin lehine duzelme yoluna girecek.bu ay onemli senin icin baban akraban yada 35 yas ustu bir erkek senin gundemini olusturacak.su grubundan