• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel temizlik bakım derdi

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Kızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artık:(cilve de kalmadı

Farkinda olmaniz cok guzel.
Belli bir aydan sonra organik boyalarla saclarinizi boyayabilirsiniz. Tuyleriniz icin cekiniyorum demeyin temiz bir kuafore gidin.
Kilonuza dikkat edin gebesiniz diye karbonhidrata yuklenmeyin bebege de zarar. Zaten gebelikte alinmasi gereken ortalama 9-15 kg'dir abartmaya gerek yok.

Kızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artık:KK43:cilve de kalmadı
Şaka bir yana bende böyleyim aynı. Ama dün itibari ile bir dur dedim kendime gittim orama burama ağda yaptırdım kaşlar bıyıklar temizlendi saç zaten doğal. Sabah işe giderken makyajımıda yaptım oh mis. Elimden geldiğince cilvelerede başladıkmı tamamdır. Kıyafet konusunda ne bulursam giyiyorum durumundayım hala ama yapcak bir şey yok birşeylere sığamıyorum artık. Askerliğin bitme vaktio_O bir yerlerden başlamak lazım yoldaşım ya kendin bitircen bu askerliği yada kocandan alcan çürük raporunu. :duduk:

Ya hamileyken ben de oyle olmustum, kilodan dolayi kendimi obez çocuklar gibi hissediyordum, ne giydigimi ne yaptigim makyaji yakistiramiyordum, sonrasında da kilolarimi verene kadar surdu bu durum ama gecti...
Su ara yine biraz kilo aldim, yine bir giydigini yakistiramama, dolayisiyla sac makyaj yapma istegi duymama dongusune girdim... konuyu takipteyim, motivasyon toplarım belki.

e siz böyle derseniz adam da sizi asker arkadaşı görür.

Olabilir kadın veya erkek arada bakımsız olabilir, o durumda hemen cinsiyetimizden soyunup aseksüel mi oluyoruz. Öyle de isteyen kadınsı ve seksi olabilir, örnekleri çok.

Aynen ben de öyleydim aşırı sıcak burası benim ev de öyle kolumuzu kaldıramıyoruz bu gün ağda bıyık kaş komple bakım yaptım daha iyi hissediyorum şimdi

Okadardan soğuycaksa hemen durmasın
İnsanın her türlü hali olur, hele sıcaklardan ben bir odadan başka bir odaya gitmiyorum, anca duş al yayıl , zaten midemde bu aralar alt üst, temizmiyim temiz kılıma tüyüme bakmasın valla.....

Benim ikinci gebeligim 1 bucuk yasinda da bir kizim var ben nerelere gideyim:KK70: yinede elimden geldigince kendime bakiyorum. Ilk dogumumdan sonra neden kendimi saliyodum acaba ne kadar tatliymisim derdim hep inan hamilelik donemlerini özluyorsun.

Hamile de değilim ama aynı böyleyim. Eşimle sorun olmuyor, o da aynı zaten saçını kestirmeye gidecek 15 gündür :KK70:
Her evlilikte fiziksel güzellik bakım vb önemli olmuyor, sakın takıntı yapma.

Kızlar hamileyken ben kendimi çok bırakıyorum nasıl olsa hamileyim ya saç boyası yasak kaş bıyık düzenli almıyorum karnım çok büyüdü ağdamı yapamıyorum kuaförden çekiniyordum ama mecbur kaldım sir ağda yaptım sürekli kuaföre de gitmek istemiyorum bi de özel bölge çok ağrıyor kilolar almış başını gidiyor kıyafet giyinip takıştırayım hevesi de yok makyajı da bıraktım sanırım eşimin askerlik arkadaşı gibiyim kadınsı değilim artık:KK43:cilve de kalmadı
Normal bir ara geliyor öyle salmalar ama sonra eşin veya kv laf sokunca bir kendine geliyorsun ne oluyor diye. Kişisel temizliğinizi yapın salmayın kendinizi. Ben hamile iken kuaföre gider hepsini yaptırırdım. Çünkü bir Doğum anında siz temiz değilseniz hemşireler çok söyleniyormuş sizi orada rezil ederler o daha mı iyi. Ayrıca saç boyası olmada bile günlük bakımınızı yaptırın

Enerjinmi düşük
Hamilelikte bazı dönemler zor geçiyor ama kendini salman gerekecek kadar değil
Ağdanı kendin yapamıyorsan git bi kuaföre çekinecek birşey yok
Ayda bir tüm vucüt kaş bıyık aldır
Yüzünü ellerini tümmm vücudunu nemlendirmeyi unutma
Hava sıcak zaten hergün duş alınıyor
Saçlarına şekil ver ille uğraştıracak birşey yapmana gerek yok
Giysi konusunda bende sıkıntı yaşıyorum ama hamileykende gayet seksi olunuyor
Evde bir bralet altına bir şort gayet iyi ve rahat oluyor
Full makyaj yapamazsın kralını sürsen akar zaten
Güneş kremi üzerine gerek duyduğun yerlere kapatıcı üstüne transparan pudra
Dudak kalemi ile dudağına renk ver
Birde rimel oldu bitti

Ohooo şimdiden bu moda girersen emzirirken de devam eder kendine eski bedenine göre kıyafetler al su kadar ayda tekrar giricem bunların içine de mesela,ucu açık laflar değilde belirgin hedefler koy

Zor tabi kolay değil hamilelik ama salmayin bu kadar da kendinizi. :))
Kuaföre ozel bölge ağdasi için gitmeyin bence. Hamilelikte o bölge çok hassas oluyor. Mikrop felan kapmayin. Temiz olduğundan hiçbir zaman emin olamazsınız. Siğil vs. bulasanlar çok bu dönemde.

Back
X