SElam
Bende bu topikten haber alır almaz kendimi buraya attım
Öncelikle yaptığınız gerçekten çok güzel birşey ve sizi güzel yüreğinizden dolayı tebrik ediyor ve tüm hatunlar adına teşekkür ediyorum
Maalesef bu zamanda herşey maddiyata döküldüğü için insanlar danışmak için bile ücret talep edebiliyor ama sizin gibilerinin de kaldığını görmek sevindirici
Gelelim bana
Maalesef bende bir çoğumuz gibi evlendikten sonra kilo alanlardanım hatta öyle böyle değil
Rekorum 124.5 kgdu ve ondan önce kilom olduğu halde kendimi nedense hep sadece hafif kilolu görürdüm
Şükür 8 köşeli jetonum daha beter olmadan düştü ve ben 8 - 9 aya yakın sürede 104.7 kgya düştüm ( aslında millet aynı kiloyu 4 ayda verir ama işte bunada şükür )
PCOya bağlı İnsülin direncim varmış ( tahlilere göre ) ve seneler evvel daha Rekor kilomu görmeden gittiğim bir diyetisyen bana af edersiniz ama sen bir taraflarınıda yırtsan bu pco yüzünden kilo veremezsin demişti ( oda biraz depresyona girmeme sebep olmuştu o dönem hani nasılsa gitmeyecekmiş ne yırtıyorum kendimi hesabı )
Şükür kaplumbağ hızıylada olsa veriyorum ama Ramazandan bu yana düşüş yok kilomda aksine arada artı bile görüyorum.
Şimdi özetle bana tavsiye edebileceğiniz bir spor programı ve beslenme şekli varmı ( bu arada deneme yanılma yöntemiyle bi çok şey denedim ve benim keşfettiğim protein ağırlıklı olunca sanki daha güzel veriyorum ama sağlıklı olurmu ona takılıyorum biraz
)
Nasıl birşeyse düzenli yaptığım andada tartıda 2 kg fazla çıkıyorum
evde leslie yada squat hareketleri yapıyordum son 2 haftadır ( yoga yapmayı denemek istiyorum belki onda aynı etki olmaz diye )
Sizin bana tavsiye edeceklerinizide sabırsızlıkla bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim güzel bilgileriniz için