- 30 Temmuz 2015
- 58
- 88
- 36
öncelikle disiplin şart herşey de öyle değil midir kocamızı sevmez kötü davransak bize iyi davranır mı veya evimizi temizlemesek temiz kalır mı düzenlilik ister... kilo vermede öyle ömür boyu yaşayabileceğimiz şekilde beslenmeliyiz kilo oranınız yüksek olduğundan kontrolüm altiında olmadan sadece yazıyla motive edebilirim şöyle yapalım yaşamak zorunda olduğumuz tek yer bedenimiz ve herşaeye önem verdiğimiz gibiona da önem vermeliyiz çünkü sağlıklı yaşamak istiyoruz en yakın zamanda tekrar diyetisyene gidin ama bırakmayın kafada bitirin bu işi kendinize güvenin bakın ne güzel isteyince kilo verebiliyorsunuz demek ki o irade var tek yapmanız gereken devam etmek zamanla miğdeniz küçülecek yemek yeme isteğiniz azalacaktır lütfen uzamn desteği ile başlayın etraftan duyduğunuz diyetlerle değilmerhaba yazılarınız ve cevaplarınız çok güzel teşekkürler bu bilgiler için .ben 107 kiloyum şuanda zor bi durumdayım ama kendimi bildim bileli aynı şeyle çırpınıyorum çırpındıkça batıyorum .daha az kilolu olduğum dönemlerde bi diyet yapmıştım ve vermiştimde ama vucudum sanki bir yerde patladı ve verdiğimin 3-4 katını çok seri bi şekilde geri aldım.her seferinde bir umutla başlıyorum her verdiğimi geri alıyorum.en son endokrin uzmanına çıktım ilaçlar ve diyetim vardı 9kilo falan verdim.6sını geri aldım tabiiki gene .hiç bişeyi hayatımda yer ettiremiyorum oturtamıyorum devamlılığını sağlayamıyorum.gittikçe imkansız olduğunu düşünmeye başladım artık.bana bulunabileceğiniz her türlü öneriye açığım ..