kişisel spor hocasıyım ve bir haftadır hepinizin yazılarını takip ediyorum...

aslında çok güzel yaptıklarınız o zaman şöyle yapalım her zaman farklı saatlerde yapın sporu biraz oynama bile yapsanız mesela sabah 6 da başlıyorsanız 6:30 da yapın vucud buna alışmasın o zamanda zora girer yukarıda arkadaşlara yazdıklarımı okursan detaylı anlattım bazı şeyleri.ekmeği değiştirerek yersen çok iyi olur sürekli tam tahıllı olmasın yani.ayrıca akşam yemeklerinde karbonhidrat almasan çok iyi olur kilo vermeye çalıştığın için bir süre akşamlardan da kaldır lütfen ekmeği makarnayı fln karbohidratla proteini bir süre aynı ögün de tüketme gün içinde çocuklara meyve veriyorsundur sende onlardan birer parça ye metebolizman hızlanır şimdilik bu kadar geliyor aklıma yorgunluktan yeni çıktım seansımdan da sen gene sor atladığım birşey olabilir

Zaten ayni saatte olmuyor spor cok degisken. Hayatim pek duzenli degil malesef ben olabildigince sporla absorbe etmeye calisiyorum galiba karbonhidrat protein vs seyleri hic hesaplamiyrm. Sadece az yemeye calisiyor hic spor yapmayan ben spor yapiyorum bilmiyrm sanki hic veremeyeckmisim gibi hisse kapiliyorum. Hergun tartiliyorum 27 temmuzda basladigim bu spor ve az yemeye kolasizliga vs ye karsin 78.6 dan 77.9 a indim bilmiyorum su durumda umit ile umitsizlik arasimdayim

merhaba ben 21 yasindayim1.70 boy 67 kiloyum kilomun cogu basenlerimde kalcamda toplanmış ama gobek de var yok yok yani sizce hangi sporlari yapmaliyim yuruyusle basen erir mi ayrica beslenmem naail olmali simdiden tesekkurler

merhabalar.. benim bir sorum vardı.

göbek yağı yakımı için mekikler mi daha yararlı egzersiz olur yoksa kardio tipi egzersizler mi? ya da önereceğiniz bir egzersiz var mı? şimdiden teşekkür ederim.

çok iyi sonuç unutmayın ideali haftada 500-900 gramdır bundan fazlası vucud için de kötü hesap yapmayın şu zamanda şu kadar verdim kilo diye siz sağlıklı beslenirseniz spor yaparsanız mecbur gidecek öyle ya da böyle başka alternatif yok önemli olan disiplinli bir şekilde yapmak kola evet sağlıksız ancak bu size kola da içmiyorum kilo veremiyorum cümlesini kurduruyorsa hafta da iki gün birer bardak öğle saatlerinde için kola içececeğiniz gün daha az kalori yemekler yediğiniz gün olsun... sağlıcakla kalın

merhabalar.. benim bir sorum vardı.

göbek yağı yakımı için mekikler mi daha yararlı egzersiz olur yoksa kardio tipi egzersizler mi? ya da önereceğiniz bir egzersiz var mı? şimdiden teşekkür ederim.
öncelikle yaş boy ve kilonuzu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim

merhaba ben 21 yasindayim1.70 boy 67 kiloyum kilomun cogu basenlerimde kalcamda toplanmış ama gobek de var yok yok yani sizce hangi sporlari yapmaliyim yuruyusle basen erir mi ayrica beslenmem naail olmali simdiden tesekkurler
en güzel egzersiz tipi yürüyüştür günde iki saat bir sabah bir akşam olarak yaparsanız bacak ve basende düzenli incelme göreceksiniz vucudda ki yağı normals seviyeye düşürünce salon sporlarına geçilmelir bölgesel sorun kaldığı zaman tabiki sağlıklı beslenmeğe de dikkat etmelisin 21 yaş daha genç bir yaş büyüme hormonların hala çalışıyor o yüzden daha dikkatli protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor kas kütleni arttırabilmen için

merhaba , 30 yasindayim ,1.63 boy ve 67 kiloyum
2. dogumdan sonra karatay ve yuruyusle 9 kg kadar verdim( 2 ayda ) .. diyeti birakinca dediuginiz gibi yavas yavas aldim , sonra hamile kaldim ve su an bebegim 5 aylik benim yine 10 kilo fazlam var ! :)
aslinda 3 çocukla oldukça templu bi hayatim var ama zayiflamaya yetmiyor, anca yedikelrime ragmen kilo almiyorum emzirmeninde katkiisyla
bana ne onerirsiniz, diyet ve spor oalrak
bide dizimden problemim var, spor hareketlerine pek yonelemiyorum, dizimi zorladigimda agri oluyorn daha once iki defa diz kapagim ters döndü hastanelik oldum,zorlarsam agri oluyor yine doner diye korkuyorum

öncelikle yaş boy ve kilonuzu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
Yaş 22 boy 1.63 kilo 50.2. 45 kiloya düşsem bile var olan dirençli göbek yağlarından şikayetçiyim. Bunu dediğimde insanlar küfür eder gibi bakıyor bana ama dediğim gibi kilo versem de katlanan ve fit görünmeyen yağlı bir göbeğim var.

imkanınız varsa aletli pilatese başlayın reformer yoksa da normal pilatese gidebilirsin ancak o şekilde azalabilir demekki yağ oranının fazla olduğu yer karın bölgesi

Merhaba yazdiklariniz gercekren cok faydali bilgiler tesekkurler.
Ben 27 yasinda 160 boyunda ve malesef 67 kg. Evlendikten sonra hep bi kilo alip verme modundayim bi turlu kalici olmadi.ama ben kilo vermek istiyorum bu halimle cok mutsuzum.bi turlu adapte olamiyorum.hep baslayip 1 haftada birakiyorum.oturdugum yerde minik bi spor salonu var cok fazla alet ve hoca yok.yuruyis bandi,bisiklet,eliptik ve mekik sehpasi var.nasil bi beslenme ve spor onerirsiniz?simdiden tesekkur ederim

öncelikle beslenme düzene sokulmalı şöyle yapalım isterseniz bir kaç gün gene aynı şekilde yemeğe devam edin ama tek tek not alın içtiğiniz suya kadar bakalım nerelerde yanlış yapıyoruz? ayrıca kilo vermenize engel herhangi bir sağlık sorununuz var mı ?

Bildigim. Kadariyla bi sorunun yok.yaklasik 6-8 ay once hemen hemen tum testlerimi yaptirmistim bi sorun cikmamisti.dediginiz programi indirdim fitwell ondanda takip ediyorum

Bildigim. Kadariyla bi sorunun yok.yaklasik 6-8 ay once hemen hemen tum testlerimi yaptirmistim bi sorun cikmamisti.dediginiz programi indirdim fitwell ondanda takip ediyorum
evet o programı belirli süre kullanın egzersizleri de içerisinde yer alıyor sonra bana da gönderirseniz beslenme kısmını inceleyip yanlışlarımızı görebiliriz bazen ufak dokunuşlar yeterli gelebiliyor disiplinle devam etmeniz dileğiyle görüşmek üzere

merhaba bütün yazılanları okudum çok güzel bilgiler vermişsiniz çok teşekkürler..
benim sorunum 2 çocuk annesiyim yaklaşık 15 senedir aynı kilolarsayım 5 aşağı 5 yukarı inip çıkıyorum haşimato tirodim var ilaç kullanıyorum..
geçen sene Ağustos ayında 97 kilo idim .şu an 86 kiloyum .en son ne zaman gördüm 7 li rakamları hatırlamıyorum bile..
yaşım 46 1.60boy kilo 86

her gün bitki çayı içiyorum zaman buldukça yürüyüş yapıyorum aşırı yemek yiyen biri değilim ekmek tüketimim ise sıfıra yakın.vejeteryanım daha çok baklagiller ve yeşillik ile besleniyorum ..önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

İlgiNiz icin cok tesekkur ederim.gorusmek uzere

bende 30 yaşndayım boyum 162 kilom 67 45 dk koşu bandında 6.5 ve 7 arası yürüyüş yapıyorum ekmek yemiyorum yalnız koşu bandında 45 dk yürümek ve yürüdüğüm kademe doğrumu

merhaba yazılarınız ve cevaplarınız çok güzel teşekkürler bu bilgiler için .ben 107 kiloyum şuanda zor bi durumdayım ama kendimi bildim bileli aynı şeyle çırpınıyorum çırpındıkça batıyorum .daha az kilolu olduğum dönemlerde bi diyet yapmıştım ve vermiştimde ama vucudum sanki bir yerde patladı ve verdiğimin 3-4 katını çok seri bi şekilde geri aldım.her seferinde bir umutla başlıyorum her verdiğimi geri alıyorum.en son endokrin uzmanına çıktım ilaçlar ve diyetim vardı 9kilo falan verdim.6sını geri aldım tabiiki gene .hiç bişeyi hayatımda yer ettiremiyorum oturtamıyorum devamlılığını sağlayamıyorum.gittikçe imkansız olduğunu düşünmeye başladım artık.bana bulunabileceğiniz her türlü öneriye açığım ..

Bilgiler için teşekkürler ben de birşey sormak istiyorum. Ben 170 boyunda 115 kiloyum dizimde ve belimde sorun var dizim çok önemli olmasada ağrı yapıyor sadece belimde kayma var ve beni çok zorluyor bana ne önerirsiniz spor için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…