Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar önce kendimden bahsedeyim. Ben üniversite ogrencisiyim .kendimi gelistirmek istiyorum ama bu güne kadar hicbisey yapmadıgimin farkina vardim. Sadece kitap okuyorum ve beyinle ilgili videolar izliyorum. Bu konuda yol gosteren olmayinca cevremde ve arkadaslarimda böyle olmayinca kendi kutuma cekildim ve depresyona girdim. İnternette bazi sitelerde guzel guzel uzun uzun yazan bayan arkadaslari gördükçe ve onlar hayatindan bahsettikce hayran oluyorum ve bende öyle olmak istiyorum. Bu istek yillardir vardi ama beni daha cok negatif etkilemis. Hep olamam diye dusundum. Ama artik gelecege dair pisman olmadan yasamak ve kendime biseyler kazandirmak istiyorum. Artik kendim gibi olan insanlarla konusmak biseyler paylasmak ve hayatima deger katmak istiyorum. Kendinizi gelistirmek istiyorsaniz sizde, birlikte biseyler yapalim. Yoldas olalim birbirimize. Yada bu konuda bize yol gosterecek ablalarimiz varsa bize destek olurlarsa seviniriz.