kişisel gelişim ve hobi

rakbenadam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
579
471
32
Kişisel gelişim ve hobileriniz için neler yapıyorsunuz ? Youtube da kimleri takip ediyorsunuz boş vakitlerimde youtube da cok takılıyorum boş geçirmemek adına soruyorum ?

Boş vakit bulabilsem, daha dogrusu hayatimi rutine sokabilsem olusacak boş vakitlerimde yoga yapardim.

Sanat konusunda bir hobi edinmek istiyorsaniz, ebru, epoksiden ürünler, yapabilirsiniz. Sabrınız varsa puzzle yapabilirsiniz. Dikiş öğrenebilirsiniz. Makrome, punch ogrenebilirsiniz.

Youtube Tülay kök favorim.
Sessiz vlog olarak hamimommy, huzur bulmak için izliyorum.
Hobilerime vaktim yok. Elimdeki dantelleri kasnağa geriyordum bir ara. Kitap okuyorum. Onun dışında çocuklar tüm zamanımı alıyor.

Tülay Kök, hikmet anıl Öztekin, Beyhan budak, Haluk Tatar takip ediyorum.
Sessiz vlog ben de çok severim rahatlatır Leyla kanalını izliyorum.

Kitap okuyorum, örgü öğrenmek istiyorum ben de bu aralar.
Canva uygulamasından güzel arkaplanlar falan tasarliyorum bazen bir aralar çok rahatlatırdı beni yeniden başlamak istiyorum 😊

Baris Ozcan oneririm youtubedan ufuk aciyor cidden. Sabah uyaninca ise gitmek icin hazirlanirken kisisel gelisim videolari dinliyorum. Sadhguru'ya sardim bu ara😅sosyal medyadan uzak duruyorum. Meditasyon yapiyorum. Kitap okuyorum. İkinci bir yabanci dil ogreniyorum. Epoksi yapiyorum ben de dogal taslarla. Habitica diye bir uygulama var. Gunluk yapman gereken seyleri girdikce puan topluyosun oyun gibi bir sey😊ona sardim bu ara yaptikca tiklemek oyun gibi zevkli oluyor.

Ben kişisel gelişim olarak Nurdoğan Arkış, Doğan Cücelooğlu, Beyhan Budak ve Esra Ezmecinin kanalını sık sık takip ederim, Tuba Dadasoğlu da bayadır karsıma cıkıyor ara sıra onunda videolarını takip ediyorum.
İç mekan/ dekorasyon kanallarını da çok severek takip ediyorum özellikle: daire, iç mimar berna
Kitap videolarına bazen uğrarım okuduğum tarza yönelik olduğu zaman keyifli oluyor, yeni kitap listesi çıkarıyorum.
Meditasyon olarak: tuncay yeşilpınar, mistikyol ve nefes meditasyon.
Sanat olarak resimle ilgileniyorum; Tuğce Audoire (özellikle suluboya da favorim), Hacer Topbaş Kalliopi Lyviaki
bunlar dışında sırf canım sıkıldı diye açıyorsam Aslı Afşaroğlunun videoları hosuma gidiyor.

hobi olarak da, bu yaz dikiş dikmeyi öğrendim çanta içine telefonluk, mini cüzdan gibi ufak tefek seyler dikiyorum:) daha çok yabancı kanallardan ilham aldım baya faydalı oldu.

Baris Ozcan oneririm youtubedan ufuk aciyor cidden. Sabah uyaninca ise gitmek icin hazirlanirken kisisel gelisim videolari dinliyorum. Sadhguru'ya sardim bu ara😅sosyal medyadan uzak duruyorum. Meditasyon yapiyorum. Kitap okuyorum. İkinci bir yabanci dil ogreniyorum. Epoksi yapiyorum ben de dogal taslarla. Habitica diye bir uygulama var. Gunluk yapman gereken seyleri girdikce puan topluyosun oyun gibi bir sey😊ona sardim bu ara yaptikca tiklemek oyun gibi zevkli oluyor.
Epoksi ben de çocuklarla yapmak istedim ama kimyasal olduğu için cesaret edemedim. Maske ve eldivenle mi çalışıyorsunuz?
Epoksi videolarını çok izliyorum ben de.
Onun dışında karakalem ve resim yapım videoları.
Deri çanta yapımı videoları seyrediyorum özellikle yabancı olanlar.
Ünal vlog var kuşlar ve bakımları ile ilgili çok kaliteli bir kanal.
Tulay Kökün sıkı takipçisiyim.
Bazen Beyhan Budak, Doğan Cüceloğlu.
Bazen Saliha Erdim dinlerim.
Arada sessiz vlog dinliyorum yabancı bir kanal var ama hatırlayamadım ismini japon bir hanım çok hoşuma gidiyor.
Daire ve mimar Berna yı izlerim arada.
Gerçekte resim kursuna gidiyorum.
Böylece geçiyor.
Etamin işlemeyi çok severim bir de.
Bir ara goblen etamine merak sardım.
Bir tablo yaptım ama baya uğraştırıcı ve uzun sürüyor.
Böyle.🤗

X