• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kişisel gelişim kitap tavsiyeriniz lütfen

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
arkadasşar kısısel gelısım özerıne sosyallesme kendı yenıleme dost kazanma uzerıne tavsıye edecegınız okudunuz duydugunuz kıtapları tavsıye edermısınız

osho nun hemen her konuda yazdıgı cok sayıda kıtabı var goz atmanızı onerırım ego-farkındalık okudugum kıtaplarıdır cok farklı bır bakıs acısı kazadırır tavsıye ederım

ayrıca paulo coelho nun tum kıtapları kısısel gelısım nıtelıgınde mukemmel kıtaplardır faydası olacagından emınım :34:

aykut oğut - evrenden torpilim var
aykut oğut - (2. kitabı isimsiz) kapağı aynalı
aykut oğut & esra oğut - bu egolarıda şişirsekte ne yapsak

yukarıdaki kitapları çok keyifle okudum ve faydasınıda gördüm, tavsiye edebilirim.

kadir özerin kitapları harikadır

ahmet şerif izgören şiddetle tavsiye ederim

mutsuzluk kılavuzu paul watzlavik

sevme sanatı eric fromm

nil gün kitapları

kişiliğinizi tanıyın

aşkım kapışmak

:8:

Ben de Aykut Oğut'un kitaplarını tavsiye ediyorum.

Evrenden Torpilim Var ve Aynalı Kitap.

Bunların dışında %100 Düşünce Gücü de çok güzeldir bence.
Düşünce gücü ile ilgili epeyce sükse yapmış eski kitaplardan biridir. :31:

öznur özdoğan mutluluğu seçiyorum hoş bir kitaptır

etkili insanların yedi alışkanlığı stephen covey i de tavsiye ederim

mustafa ulusoy

nevzat tarhan

kemal sayar (kendine iyi bak) kitapları da çok hoştur

Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır - Ahmet Şerif İzgören

.

arkadasşar kısısel gelısım özerıne sosyallesme kendı yenıleme dost kazanma uzerıne tavsıye edecegınız okudunuz duydugunuz kıtapları tavsıye edermısınız

senin isteğine uygun: Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı olabilir mesela Dale Carnegie

Son düzenleme:
pozitif düşünce alanında bu yaz okuduğum pierre franckh kitaplarını beğendim

iletişim kitapları başlığında araştırma yapabilirsiniz.

Doğan Cüceloğlu, Oğuz Saygın... bu yazarları okumuştum.
Doğan C. öncelikli bence...

Yabancı yazarlardan çeviriler yerine, Türk yazarların kitaplarıyla başlayın. Toplumsal farklılıklar olduğundan pek fayda göremeyebilirsiniz.

beni oku die bir kitap var alinkanın siprutiel bir kitap kesinlikle öneririm
;) hayatın deişliyor resmen :)

jmm8z.jpg

Doğan Cüceloğlu-''Keşke''siz bir yaşam için -İLETİŞİM DONANIMLARI.

"Keşke çocuğumla daha çok zaman geçirseydim!" "Keşke vicdanımın sesini dinleseydim!" "Dilim tutulsaydı da keşke söylemeseydim!" Ne kadar sık duyarız 'keşke' sözcüğünü. "Şimdi bildiğim keşke gençliğimde bilseydim!" diyen kişi, verdiği yanlış kararlardan duyduğu pişmanlığı dile getirir. Haksız mı? Bize verilen şu ömürden başka neyimiz var? 'Keşke'siz bir yaşam için kim olduğunu ve ne istediğini bilmek yetmez; varoluşun yaşamayı ve paylaşmayı da bilmek gerekir. Bir düşünün: Pişmanlıklarınızın çoğunun insan ilişkilerinden kaynaklandığını görürsünüz. Bu kitap, ailede, işyerinde ve toplumda sağlıklı insan ilişkilerine önem veren, 'keşke'siz bir yaşam isteyen insanlar için yazıldı; yaşamınızın sonunda, "Keşke kendi hayatımı yaşayabilseydim!" dememeniz için!
Kesinlikle tavsiye edbilirim..

Kisel gelisim kitaplarinda elim ilk once turk yazarlara gidiyor:) fakat bunun yani sira oshonun kitaplarini tavsiye ederim psikiyatrilik durumumu bu adam sayesinde yenmistim;) nil gun isimli yazarida tavsiye ederim, tam kisisel degil fakat hayatinizda olmasini istediklerinizi nasil elde edebilirsinle alakali kitaplari var...

Back