Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar ben kendimi geliştirmek için bazı kurslara gitmek istiyorum ama ne kursuna gideceğime karar veremiyorum en yararlı kurslar size göre neler yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler
aRKADAŞIM KİŞİSEL GELİŞİMLE İLGİLİ İSE BİR ÇOK YAZAR BU KONUDA SEMİNERLER VERİYOR VE KURSLARI DA VAR.öNCELİKLE KİMİN KURSUNA GİTMEYE KARAR VERMEN LAZIM.çÜNKÜ ONLAR DA BU KONUDA ZAMAN ZAMAN BİRBİRLERİ İLE FARKLI FİKİRDE OLABİLİYORLAR.iSTERSEN BUNU BELLİ BİR ZAMAN YAY.iNTERNETTEN ARAŞTIRIP,KİTAPLARINDA DA OKUYUP BU KONUDA BİRAZ BİLGİ EDİNDİKTEN SONRA BU KURSLARA GİT DERİM......
bence en faydalı kurslar benim için altın değerinde 1-bilgisayar ( gitmediysen ) 2- ingilizce 3- çocuk gelişimi 4-dikiş.. dikişe gitmek istiomda işten fırsat yok.. çok eğlenceli ya arkadaşım ben gidemedim sen git.. dünyanın eşyasını dikiyolar.. çeyşzinde çıkar:)
Nlp kursuna gıttım. Ayrıca reiki hızlı okuma egitmeliginide aldım sertifikalarım var. Bu tur kurslarda var denersen ilgin varsa. Ayrıca dıksıyonda aldım.
iş hayatına yönelik birşeyler düşünüyorsanız, kuaförlük, çocuk gelişimi, muhasebe, bilgisayar olabilir. ama sadece iç dünyanıza ilişkin isterseniz NLP seminerleri, ya da el becerileri, ahşap boyama, yağlıboya ws..olabilir derim..
canım halk eğitimde ücretsiz kurslar var..ben anne çocuk eğitimi için gitmiştim..haftada birgün iki saat sürüyo..bütün anne adaylarının ve annelerin,hatta bekar arkadaşlarımızında gitmesini tavsiye ederim.. orda sana yardımcı olucaklardır.her türlü kurs var....