• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel Gelişim İçin Kitap Önerileriniz?

06lala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kişisel gelişim deyince aklımıza birçok şey geliyor.Yani ne anlamda bir gelişim?Önce size bunu anlatayım.

Daha çok duygusal anlamda bir gelişimle ilgili bir kitap arıyorum aslında.Herhangi bir sorunla karşılaşınca geri adım atmamayı,düşüncelerini özgürce söylemeyi,biraz daha cesur ve özgüvenli olmayı öğreten bir kitap.İnternetten aradım ama sizinde tavsiyenizi almak istedim.Çünkü ciddi ciddi kafaya taktım bu işi.Kitabın üzerine notlar alıp harfiyen uygulamayı düşünüyorum.Siz hangi kitabı önerirsiniz? :34:

Kişisel gelişim deyince aklımıza birçok şey geliyor.Yani ne anlamda bir gelişim?Önce size bunu anlatayım.

Daha çok duygusal anlamda bir gelişimle ilgili bir kitap arıyorum aslında.Herhangi bir sorunla karşılaşınca geri adım atmamayı,düşüncelerini özgürce söylemeyi,biraz daha cesur ve özgüvenli olmayı öğreten bir kitap.İnternetten aradım ama sizinde tavsiyenizi almak istedim.Çünkü ciddi ciddi kafaya taktım bu işi.Kitabın üzerine notlar alıp harfiyen uygulamayı düşünüyorum.Siz hangi kitabı önerirsiniz? :34:

OSHO'nun "cesaret" adlı kitabı sana yardımcı olabilir ;)

Evrenden Torpilim Var'ı ben de tavsiye ederim. Mümin Sekman da güzel yazanlardan :) ayrıca Secret da çok abartılı bir anlatımı olmasına rağmen teşvik edici ve işe yarayan bir kitap :)

Evrenden Torpilim Var'ı ben de tavsiye ederim. Mümin Sekman da güzel yazanlardan :) ayrıca Secret da çok abartılı bir anlatımı olmasına rağmen teşvik edici ve işe yarayan bir kitap :)
Aynen öyle, bazen bir kelime insanın kafasındaki bir çakrayı açar ve uzun süre uğraştığı sorunu pat diye çözer..Ben tek bir sözle uykusuzluk sorunumu yendim, en azından su anda öyle...Herkes az konuşmalı ve çok okumalı

Öncelikle Aykut Oğutun kitaplarını öneririm. Bir de onların yani Aykut ve Esranın bir sitesi var www.ayratown.com . Buraya üye olup şükürlerinizi isteklerinizi paylaşabilirsiniz ve onların tavsiyelerini takip edebilirsiniz. motive ediyo insanı bir de pazartesi günleri mailinize mesaj gönderiyolar. Ufak faydalı tavsiyeler.. 2. Tavsiyem Serpil Ciritçi ' nin kuantumun gücü çok güzel. Sade ve anlaşılır bir dille yazılmış.

Selam arkadaslar.. okudugum kadarıyla genelde Aykut oğut tavsiye edilmiş.. ben de evrenden torpilim var ı cok begendim ve Aykut un kitaptada bahsettigi hocası Darel Ruthford'un Çözüm Olmak isimli kitabını aldım okudum.. ve tam anlamıyla 'bir kitap okudum hayatım değişti' diyebilirim.. mutlaka okumanızı tavsiye ederim!

robin sharmanın kitaplarını tavsiye ederim biraz iş hayatına yönelik fakat kişisel gelişimle ilgili harika tavsiyeleri var birde tavuk suyuna çorba serisine bir göz at derim

Mümin sekmanin kitaplarini tavsiye ederim. Biraz bilimsel yaziyo. Ama eğer keyif alarak okumak istiyosan ilk defa gördüm ve sonra butun kitaplarını aldigim Cengiz Erşahinin kitaplarini okumani tavsiye ederim :-)

Merhaba ben öncelikle kendinizi tanımanıza yaracak bir kitap,sonra toplumu anlayacak ve toplumdaki yerinizin nerde oldugunu kavramanıza yardımcı bir kıtap onerırım Engin Gençtan İnsan olmak okuması bıraz zor gelebilir buaradane kolay ki

Münir Arıkan- Nitelikli İnsan

kişiliğim üzerinde ciddi etkisi olan, tekrar tekrar okumalıyım dediğim bir kitap.

nasıl ?? hangi sözle? ? BaybDo t: 36762301 .!.:
Aynen öyle, bazen bir kelime insanın kafasındaki bir çakrayı açar ve uzun süre uğraştığı sorunu pat diye çözer..Ben tek bir sözle uykusuzluk sorunumu yendim, en azından su anda öyle...Herkes az konuşmalı ve çok okumalı

Nasil?? Hangi sozle

Back
X