Kişisel gelişim hakkında

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
470
Kızlar bu aralar evdeyim işim gücüm yok, evde yemek temizlik falan filan derken başka uğraşım olmuyor. Arada kitap okuyup film izliyorum. Ama kitap okumayalı baya olmuş, zorlanıyorum sıkılıyorum okurken ve bu beni çok üzüyor :KK43: bir yandan da kişisel gelişim adına bir şeyler yapmak istiyorum, hazır zamanım da var. Şimdilik evde yabancı dil olarak ingilizcemi geliştirmeye karar verdim. Bu konuda neler yapabilirim fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdilik alt yazılı film/dizi izliyorum ingilizce kitaplar okumaya çalışıyorum. Kişisel gelişim adı altında evde hem eğlenip hem gelişmek adına başka neler yapabilirim? Kendime faydam olsun dedim hem böylece belki evde oturmaktan çok sıkılmamış olurum:) evet kızlar lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz :) youtube da çilem akar var kendisi İngilizce ile alakalı bir bölümden mezun ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir zamanlar üniversitede eğitim veriyordu. Bu konuda birçok videosu var kanalında bakmanızı öneririm :)

Merhaba gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz :) youtube da çilem akar var kendisi İngilizce ile alakalı bir bölümden mezun ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir zamanlar üniversitede eğitim veriyordu. Bu konuda birçok videosu var kanalında bakmanızı öneririm :)
Yaa çok teşekkür ederim inşallah göz atacağım sağ olun ❤️

Ben de İngilizce çalışıyorum, bence speaking pratiği önemli. İsteyenlerle pratik yapabiliriz, saçmalamak serbest.

X