Merhaba 2 yıl kadar önceki kendime bakıyorum ve inanın çok kızıyorum o zamanki kendime. Yaptığım hatalar,insanlara davranış şeklim, çevremdeki insanların kalitesizliği nerden tutsam elimde kalıyor o dönemler :) Bi dönem bu sebebten psikolojik yıpranma yaşadım ama baktım bu böyle gitmez; kendimi de çevremde beni kötü etkileyen herkesi her şeyi de affettim kabullendim. Suçlamakla DEĞİL affetmekle başlayın bence ,kendinizle barışma olayınız böyle başlar , kabul edip affedince Özgür bırakıyorsunuz ve kendinize yöneliyorsunuz ,bu süreçten sonrası da kendinize yatırım yapmanızı öneririm ,kişisel gelişim kursları,dil ,resim ,müzik enstrümanları belki üniversite … kendinize yatırım yapın dış görünüş olarak da olabilir ,zaten insan mutluysa huzurluysa daha da güzelleşiyor fiziki bakıma da yansıyor. Olumsuz taraflarınızı kabul edip değiştirmeye karar verdiğiniz anda iyi yönde değişim başlıyor …insanız her şey bizim için var ve insana dair hiçbir şeye şaşırmaz hale olgunluğa geliyorsunuz zamanla … yeterki isteyin kendinizi kendinizin en iyi versiyonuna getirmek için yarışacağınız tek kişi yine kendinizsiniz
gönlünüzce olsun