Kısırlaştırılma operasyonu geçiren dişi kedim

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
Kızlar bugun kedimi kısırlaştırsık 11:30 da operasyonu bitti kendıne zarar vermesin diye kafesinde karanlık odaya koyduk hala uyuyor hiç birşey yemedi narkozun etkisinde maşallah bagırıyor ama yınede gezebılıyor ne yapmam lazım

Merhaba,yazınızı şimdi gördüm.Öncelikle geçmiş olsun.Hiçbirşey yapmanıza gerek yok o uyur ancak narkozun etkisi zor cıkar vucuttan azıcık sersem gıbı olabılır merak etmeyin.Ben tavuk haslayıp suyunu ıcırtmıştım.İçine mınık mınımk tavuk parcalarıda ekledım afıyetle yemıslerdı.Yanlız ben yakalıgı 6 gun cıkarmamıstım önlem olsun dıye hemen de yaraları kapanmıstı.

Kesinlikle yanına yaklastırmıyor sürekli tıslıyor antibiyotık ve baslık vermediler bu saat oldu su içmedi bir kere tuvaletını yaptı 3 dilim salam yedi

Ne demek başlik vermediler.Nerde yaptırdınız eger ucretsız sekılde barınaklarda yaptırdıysanız vermezler eger veterınerde yaptırdıysanız hemen gidin kendisininden isteyin.Yoksa herhangi bir veteriner den alın.Kediler yaralarını yalayarak açarlar.Sonra toparlayamazsınız.Bence hiç vakıt kaybetmeden gidin

Belediye veterinerine yaptırdık ama çok şükür normale döndü yemesi düzeldi dikişini söktü ama oda kapandı

Belediye veterinerine yaptırdık ama çok şükür normale döndü yemesi düzeldi dikişini söktü ama oda kapandı
İyi çok sevindim o zaman.Siz yine de ara ara kontrol edin dilleri pütürlü oldığu için açabiliyorlar yarayı.Birde tavuk balık verin bu dönemde çabuk toparlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…