Kişinin herhangi bir konuda mesajının alıntılanması...

Alsimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.391
124
113
Bir konuda herhangi bir üyenin mesajı alıntılandığında o üyeye bildirim gitse? Hani mesela kişinin mesajını beğenince üstteki bildirileriniz kısmı kırmızı oluyor ve "1" falan yazıyor ya aynısının alıntılama konusunda da yapılma imkanı var mı? Mesaj alıntılandığında da orada 1,2 vs. yazsa? Böylelikle forumu çok daha rahat kullanabiliriz ve paylaşımlarımızın, tavsiyelerimizin devamlılığını sağlamak da daha rahat olur. Bunun yapılabilme imkanı nedir acaba? :44:

bencede olsa cok iyi olur en azindan biri bize birsey yazdiginda haberimiz olur bazen gozden kaciyor,yada surekli gidip bakmak gerekiyor

siteden memunum..ama cok memumun degil ... arkadaslin yorumlarina katiliyorum simdi öyle yenilik oldu takip ede biliyorsun..belki bu dahada ilerler..bu siteyi baska sitelerle kiyaslamak istemiyorum cünkü özel bi iste... benim msjlar icin söylemk istediklerim var.. 100 msj sayiniza ulasmak icin ugrasiyoruz.. ve sonra her msj icin 10 dk ara ile cvp yaza bilyorsun bide bunu adi cabuk msj.. neden bekleniyor anlamiyorum..gereksiz... bana göre sizler nasil dünüsyorsunuz bilemiyorum.. siteden rica etsek hep beraber buna bir cözüm bulunurmu umarim yalnis anlamamissindir bu benim fikrim... : )

alıntı yapılınca bildirim gelmesini ben de çok istiyorum.
bence çok büyük bir eksiklik. gördüğüm kadarıyla bugüne kadar birçok kez bu sorun dile getirilmiş.
neden bir çözüm sunulmuyor ?

Sitede geçirilen ortalama sürenin azalmaması için yapmazlar böyle bir şeyi maalesef.
sonuçta ticaret konuşuyor.

doğru. birde hani normalde konuya cevap vere girip ordan mesajımızı yazıyoruz biraz uğraştırıcı oluyor sayfanın açılmasını falan... örneğin sayfada direk hızlı cevap seçeneğide olsa iyi olur, mesela sayfada hemen mesajımızı yazıp cevap verebiliriz, zamandan kazanmış oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…