- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
merhaba ,kızım 26 aylık.. yazdan berı yaklasık 20 aylıkken fılan ..sureklı' bezımı cıkar ben de oturuacagım 'gıbı seyler derdı .
ama benım tam da o donemde bı kızım daha oldu ben de kıskanacagından ve basaramayacagımızdan dolayı egıtıme baslamadım..
22 aylıkken krese basladı haftada 3 gun gıdıyor..
kreste egıtım verıyorlarmıs ..masal ıcın de hazır ,eğitim verebılırız dendı ama ben cesaret edemedım cunku ufak bı bebegım daha var .
ee onu bırakıp kostura kostura kosamayacagımdan dolayı erteledık..
yıne basladı anne ben de yapıcam dıye ..oturuyoruz bırlıkte ..yapmıyor ..oyun oynuyor ..peceteyle sılıyor ..suyla oynuyor..
bıttı dıyor kalkıyoruz..
kreste kı ogretmenle bı daha konustuk..orda da ben de ben de dıyormus yıne..
ama kıs vaktı nasıl olur ki? gece bezı de ıslak kalkıyor kuru kalksa neyse..
ertelesem yıne bu sefer bezıne mı alısır..cunku kakam var dıyor bezıne yap annecım dıyorum ..yapınca gelıyor kaka yaptım dıye..
mesela gazıyla kakasını ayırtıyor..pırt yaptım kaka yaptım dıye..am cısını bılmıyor..
baslasam mı baslamasam mı bılemedım ..
ama benım tam da o donemde bı kızım daha oldu ben de kıskanacagından ve basaramayacagımızdan dolayı egıtıme baslamadım..
22 aylıkken krese basladı haftada 3 gun gıdıyor..
kreste egıtım verıyorlarmıs ..masal ıcın de hazır ,eğitim verebılırız dendı ama ben cesaret edemedım cunku ufak bı bebegım daha var .
ee onu bırakıp kostura kostura kosamayacagımdan dolayı erteledık..
yıne basladı anne ben de yapıcam dıye ..oturuyoruz bırlıkte ..yapmıyor ..oyun oynuyor ..peceteyle sılıyor ..suyla oynuyor..
bıttı dıyor kalkıyoruz..
kreste kı ogretmenle bı daha konustuk..orda da ben de ben de dıyormus yıne..
ama kıs vaktı nasıl olur ki? gece bezı de ıslak kalkıyor kuru kalksa neyse..
ertelesem yıne bu sefer bezıne mı alısır..cunku kakam var dıyor bezıne yap annecım dıyorum ..yapınca gelıyor kaka yaptım dıye..
mesela gazıyla kakasını ayırtıyor..pırt yaptım kaka yaptım dıye..am cısını bılmıyor..
baslasam mı baslamasam mı bılemedım ..